gal kas zinot, ar yra vaikstyniu su guminiais krastais, kad nebraizytu sienu?
butu idomu kokios firmos gamina tokias vaikstynes?
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 02 04, 15:34)
Nesu prieš as - tiesiog reikia saikingai.

QUOTE(julima @ 2008 02 04, 21:20)
mes neturim.pirkti irgi nezadu.
Leidziu maziui tiesiog laisvai replinet.jei reikia kad netrukdytu "ikisu " i gardeli.
Leidziu maziui tiesiog laisvai replinet.jei reikia kad netrukdytu "ikisu " i gardeli.
Mes irgi neturim ir neplanuojam artimiausiu metu pirkti, bandysim apsieit be jos (nemanau, kad vaikštynė padeda vaikui vaikščiot). Leidžiu dukrai roplinėt ant grindų, stebiu, kur įsikimba, ar saugiai stojasi..O kai reikia šiek tiek laisvo laiko, įdedu į maniežą, kuriame tarp žaislų mažė puikai leidžia laiką..

Zinot as buvau nupirkus, bet ji aisku iskrito is jos.., nes per auksta jai jau buvo, tai viena diena tik ir palakste

Mes neturime vaikstynes ir jos nepirksime
3 men lankem manksta pas kineziterapeute ir jis sake, kad vaikstynes nedaro zalos vaikams tik tuomet, kai jie i jas dedami jau tuomet kai tvirtai stovi. Tai tuomet ji jau visai nereikalinga
O tevai kazkodel linke skubinti vaiko raida ir ar nesedinciu tupdo i vaikstynes, sokliukus ir t.t.
Tai zinoma, tik mano nuomone, bet tai ko gero itakoja ir tai, kad daug vaiku ploksciapedziu. Liudna ziureti ir gaila, kai paaugles avedamos aukstakulnius batus sleivuoja kaip meskuciai
Tai gal vis del to neverta skubinti vaiku?....Bet aisku tai yra kiekvieno zmogaus lasivas pasirinkimas

Tai zinoma, tik mano nuomone, bet tai ko gero itakoja ir tai, kad daug vaiku ploksciapedziu. Liudna ziureti ir gaila, kai paaugles avedamos aukstakulnius batus sleivuoja kaip meskuciai

as pirksiu
Cia labai ne i tema, jei kam reiks vaikstynes, bus malonu atiduot pirkome cipoline hauck, kaip guli taip guli, jau isaugom, galim padovanot

Mums vaikstyne paskolino draugai ir sake, kad nepakeiciamas dalykas.
Pradejau savo mergina deti i ja kai pati pradejo atsisesti ir jai visai patinka, nes gali laisvai lakstyti po namus, kol mama pagamina pietus ir sutvarko kambarius, zinoma ne istisai, o su pertraukelemis
Manau jei vaikstynes butu toks blogis ir darytu didziule zala vaikams jos paprasciausiai butu uzdraustos prekyboje...
Kiekvienas dalykas naudojamas saikingai manau nepakenks (nereikia tik piknaudziauti tuom)

Kiekvienas dalykas naudojamas saikingai manau nepakenks (nereikia tik piknaudziauti tuom)

QUOTE(Šponka @ 2008 02 06, 00:00)

Mes irgi neturim ir neplanuojam artimiausiu metu pirkti, bandysim apsieit be jos (nemanau, kad vaikštynė padeda vaikui vaikščiot). Leidžiu dukrai roplinėt ant grindų, stebiu, kur įsikimba, ar saugiai stojasi..O kai reikia šiek tiek laisvo laiko, įdedu į maniežą, kuriame tarp žaislų mažė puikai leidžia laiką..

mano nei vienas niekada nesliauziojo, taigi vaikstyne mums buvo labai reikalinga ir jokio neigiamo rezultato nematau

Mano sunsu vaikstyne labai mego. Pries 7 metus dar nebuvo labai daug pasisakoma ir pries ju zala, tad mes mielai ja naudojomes. Su dukryte viskas buvo ne taip - vaikstyneje ji nebudavo, verkdavo, tekdavo istraukt vos po keliu minuciu. Taip kad vaikstyne nesinaudojom.
Mano rekomendacija: pries perkant vaikstyne, pabandykite pasiskolinti is draugu, pazistamu, paziurekite, ar patiks ji jusu vaikui, kaip jis reaguos. Nes gali buti, kad visai nepripazins tokio "gero daikto" ir bus veltui isleisti pinigeliai.
Mano rekomendacija: pries perkant vaikstyne, pabandykite pasiskolinti is draugu, pazistamu, paziurekite, ar patiks ji jusu vaikui, kaip jis reaguos. Nes gali buti, kad visai nepripazins tokio "gero daikto" ir bus veltui isleisti pinigeliai.

Mes labai megstam sliauzioti.Vaikstom isikibe i ka nors.Labai megstam buti savarankiski.Jau kuris laikas nedraugaujam su vaikstyne.Ar tai nera blogai?Ar be jos pradesim zengti piruosius savarankiskus zingsnelius nebijodami?