QUOTE(sakirrrrra @ 2008 01 12, 16:30)
o nuo keliu maneseliu galima vaika i vaistyne sodinti

,mano viena pazystama nuo 5 men su virs sodino,bet as manau kad dar per mazas vaikas vaikstynei

,mat mano daktare sake kad aplamai vaika galima tik nuo 6men sodinti
į vaikštynę vaikas ne sodinamas, o statomas, ir tik tuomet, kai pats tvirtai be pagalbos stojasi/stovi. tai iš tikro anksčių anksčiausiai tik virš 7 mėn, jei vaikas anksti pradėjo stovėti, o kartais tik nuo kokių 11 mėn. V
aikštynėje kojytės turi būti šiek tiek sulenktos, kad atsistojęs pilnu paduku vaikas jau nebe sedėtų ir užpakaliukas būtų šiek tiek virš sėdynės. kitaip rizikuojate vaiką 'pakabinti' vaikštynėje, o jis išmoks remtis į grindis pirštų galiukais.
ir būti joje rekomenduojama kuo mažiau.
iš tikro, viena mamytė teisingai parašė- paprasčiausiai ant grindų vaikas irgi būna saugus. aš tai ir virtuvėje pasitiesdavau kilimėlį su žaislais, labai super veikdavo šaldytuvo magnetukai - vaikas prie šaldytovo atsistoja ir kokio 10 minučių visiška ramybė, nes bando nulupti ir atgal priklijuoti magnetukus.
Santa 252 - man keista, kad sakai tavo mažiukė mažo ūgio, o jau bijai, kad iš lovytės išlips? mano pyplys tikrai didelio ūgio pagal savo amžių, bet tik dabar, 13 mėnesių jau beveik išlipa iš lovytės, tai jo ūgis 79 cm. Gal jūs dar nenuleidos lovytės dugno? ar keistai žemi jos kraštai...