Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras

QUOTE(14BAISU @ 2008 01 05, 18:33)
Gyvenam jau 10 metų, atrodo viskas labai gerai.Tačiau sužinojau, kad mano vyras man neištikimas.Ir ne vieną kartą, o daug. Tai patvirtino ir jis pats. Skirtis jis nenori.Sako, kad mane myli ir nori gyventi kartu. Kad pats nesuvokia kodėl taip daro. Šiuo metu lankosi pas psichologą.
Sakykit ar galiu tikėtis, kad jis pasikeis, taip nebesielgs. Nieškos  naujų pažinčių.

Šiuo atveju, manau, nieks nežino kaip bus. Bet jei rodo pastangas ir vaikšto pas psichologą-reiškia nori pasikeisti. Reikia abiems daugiau pabendrauti....
Atsakyti
Gyvenam jau 10 metų, atrodo viskas labai gerai.Tačiau sužinojau, kad mano vyras man neištikimas.Ir ne vieną kartą, o daug. Tai patvirtino ir jis pats. Skirtis jis nenori.Sako, kad mane myli ir nori gyventi kartu. Kad pats nesuvokia kodėl taip daro. Šiuo metu lankosi pas psichologą.
Sakykit ar galiu tikėtis, kad jis pasikeis, taip nebesielgs. Nieškos  naujų pažinčių.

Cia manau kaltas stereotipas, kad visi kruti siuolaikiniai vyrai privalo tureti meiluze, kitaip tu jau ne vyras blink.gif Mano MB ir ja turejo, nors irgi mane mylejo blink.gif
Bet tik nuo taves priklauso, kaip tu myli savo vyra, ar pajegsi jam atleisti, nepriekaistauti, suvaldysi nora kersyti. Jei jauti, kad yra ka gelbeti santykiuose, kad negali be to zmogaus, jau geriau su juo tokiu, tai padek jam pasikeisti. Bet ir tai islieka rizika, ar daugiau tai nepasikartos. O jeigu jauti, kad sita zinia ir po to buvimas jo salia zlugdys tave kaip motery, kad nustosi pasitiket savimi - bek kuo toliau doh.gif Man prireike 50 raminamuju tableciu, verkiancios mamos antausiu, kai vos koju nepakraciau prisigerusi vaistu, kai viska suzinojau, tad linkiu, kad tau uztektu tik apmastymu 4u.gif
Gyvenimas vienas 4u.gif
Atsakyti

Labai užjaučiu ir suprantu. Tik atmink, prašau, kad ne tu pirma ir ne tu paskutinė tokioje situacijoje... kai aš pagavau saviškį esant neištikimą, vos nenualpau. Man net kojos linkti pradėjo. Ar vyrai keičiasi? Manau, kad ne. Neištikimybė vyrams yra tokia-kartą paragavę , negali sustot. Labai nenoriu tavęs liudinti, bet savęs dėl to nekaltink. Nueik geriau į kirpyklą, nusipirk sau ką nors gražaus, nueik i koncertą. Rupinkis savimi 4u.gif
Atsakyti

manau, gali tiketis. juk jis tave myli.
o tavo vyras gali tiketis, kad jam viska atleisi ir nebepriminsi, kad padesi jam susidoroti su sia problema? ramiai ir be isteriku?
p.s. gal ir tu nueik pas psichologa? atskirai nuo vyro? kad padetu tau ishgyventi ir tau neatrodytu tas pasaulis toks jau juodas...
Atsakyti
QUOTE(14BAISU @ 2008 01 05, 16:33)

Naivuolė, žinoma, kad niekas nesikeis.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 01 07, 13:04)
Naivuolė, žinoma, kad niekas nesikeis.

kodel taip manai?
ar netiki, kad zmogaus natura gali pasikeisti?
o gal visai pades jam tas psichologas?
Atsakyti
Šiuo metu lankosi pas psichologą.

Kas gali pavirtinti, kad jis lankosi pas psichologa? Ar cia tik jo zodziai?
Atsakyti
Kiek daug nepasitikejimo, kiek mazai geru ziniu... cray.gif
Gal, klimatas kaltas? jei butu daugiau saules visi butumem nors kiek optimistai...
Atsakyti
Manau neistikimybe atsiranda tada kai zmoguje uzgesta jausmai ir jis iesko atgaivos, o ta atgaiva plaukioja salia.
Atsakyti
QUOTE(Sairus @ 2008 01 07, 14:17)
Manau neistikimybe atsiranda tada kai zmoguje uzgesta jausmai ir jis iesko atgaivos, o ta atgaiva plaukioja salia.

Aš irgi taip galvoju jausmai prapuolė ir nieko čia nebepadarysi. Nors tikėtis visada verta, gal pasikeis. Arba visa gyvenimą taip ir vargsi su neištikimu vyreliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ing @ 2008 01 07, 14:34)
Aš irgi taip galvoju jausmai prapuolė ir nieko čia nebepadarysi. Nors tikėtis visada verta, gal pasikeis. Arba visa gyvenimą taip ir vargsi su neištikimu vyreliu verysad.gif

Aš manau panašiai.Juk dažniausiai kaltos dėl tų prapuolusių jausmų būname pačios ax.gif Pamirštam savimi pasirūpinti,o gal galvojam,kad to nereikia.Tai kiek vyras gali žiūrėti į tą patį chalatą ir į arklio uodegą surištus plaukus smile.gif tebūnie,tu jam atleisi,tebūnie jis pasikeis...tik netikiu,kad kiekvieną kartą ,kai jis užtruks darbe,ar norės pabūt su draugais,tu sedėsi ramia širdimi ir lauksi jo...juk tikrai galvosi,kad jis vėl kažkur,vėl su kažkuo....bet čia tik mano nuomonė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adika: 07 sausio 2008 - 14:49
QUOTE(adika @ 2008 01 07, 15:48)
Aš manau panašiai.Juk dažniausiai kaltos dėl tų prapuolusių jausmų būname pačios ax.gif Pamirštam savimi pasirūpinti,o gal galvojam,kad to nereikia.Tai kiek vyras gali žiūrėti į tą patį chalatą ir į arklio uodegą surištus plaukus smile.gif  tebūnie,tu jam atleisi,tebūnie jis pasikeis...tik netikiu,kad kiekvieną kartą ,kai jis užtruks darbe,ar norės pabūt su draugais,tu sedėsi ramia širdimi ir lauksi jo...juk tikrai galvosi,kad jis vėl kažkur,vėl su kažkuo....bet čia tik mano nuomonė

na, juk nera 100% musu kaltes..
o nemanau, kad moterys jau siais laikais vaikshto su chalatais ir uodegom.. ypach jaunos... gal musu mamos, arba tos, kuriom virsh 50..
nu pasileido tie vyrishkiai, ka bepasakysi.. paziurekite parduotves lentynuose, zurnalai, tarkim, ir virselio temos "kaip grazinti vyra", "kaip pamaloninti vyra", "kaip priversti ji pasipirshti" ir panasaus turinio.. o juk vyrai irgi ta mato.. gal ir nesamoningai jauciasi pasaulio bamba, kad atseit, jei ne sita, bus kita... ir nesaugo musu verysad.gif o moterys ir atleidzhia, vardan seimos, vardan vaiku, vardan meiles... nenori arba bijo likti vienos, kovoja uzh vyrus, duoda shansus, gal is finansines puses vienoms sunku... kazkaip, lyg ir moteru ishdydumas niekur nedingo, bet lyg ir daugiau ta neishtikimybe atleidzhiama...
Atsakyti