Įkraunama...
Įkraunama...

Pasirodo, sulieknėti galima...

QUOTE(remka @ 2005 03 14, 16:22)
Tai tikrai ne puodai biggrin.gif  mirksiukas.gif Turint garų puodą,kaip Supermama rašė,galima lygiai taip pat sveikai maitintis ir lieknėti,aš tik parašiau,kad nuo tų puodų pradėjau,nors dabar tai tikrai jų nepirkčiau,o pasirinkčiau garpuodį mirksiukas.gif  tongue.gif

Sveikinu numetus svori ,man irgi reikes nusipirkti garpuodi ir pradet sveikai maitintis, cry.gif mano svoris dabar labai augt pradejo ,as jau net nezinau nuo ko,dar maitinu bet muset,reikia nustot maitint vistek neuztenka mano pieno,dar ozkos piena geriam g.gif ,man butinai reikia numest apie 7 kg,per nestuma priaugau tik 8 kg.o maitindama dar 5 kg.gal kas zinot koki pratima nes mano pilvas nekaip nenori isitraukt,vyras sako,kaip buvau nescia 4 menesi mazdaug taip atrodziau cry.gif blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Jėzau, tau reik medalį duot... first.gif Šitiek atsisakyti, tai ne mano jėgoms g.gif
Atsakyti
sunglasses2.gif Reikia pasiryzti pacioj pradzioj,o paskui jau kaip pastebimi patys ,patys maziausi svorio netekomo pozymiai,tada jau savaime kazkaip vis norisi vis kuo daugiau numesti.
Dabar valgau viska,iskyrus riboju bulves ir saldumynus,na i savaite karta leidziu aplamai viska,ko noriu,bet va jau kiek metu laikosi tas pats svoris,o dar aktyvios atostos,vasara sumazina pora kg.tikrai. ax.gif
Taigi ,mergaites, sekmes kudinantis ir nepraraskit vilties,suliekneti tikrai imanoma ir tai ne mitas,sveikai maitintis ir kuo daugiau judeti,pav. as tingiu eiti masinos i garaza,tai daug kur pestute apeinu ir vaikui sveikiau ,ir man visai nieko blush2.gif, nereikia lieti prakaito sporto klube,na sportas aisku reikalingas bendrai savijautai pagerinti,kuna pastangrinti,bet tik saikingai mirksiukas.gif
As vis dar laikau viena savo nuotrauka,ir kelnes-kur sveriau 78kg. cry.gif Pasiziuriu ir apetitas is kart dingsta savaitei-na cia siaip- profilaktiskai! rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 25 rugsėjo 2005 - 15:58
Sakyk, o kaip su sumuštiniais? jų irgi reikia atsisakyti? Ką valgai pusryčiams?pietums, vakarienei?
Atsakyti
nono.gif Sumustiniai metant svori,labai netinka blush2.gif Dabar as valgau ir sumustinukus,bet nepiktnaudziauju kiekiu 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif si menesi pasirodys naujas zurnalas moterims apie sporta thumbup.gif
wub.gif wub.gif wub.gif FITNESAS wub.gif wub.gif wub.gif
jame rasite daug informacijos ir geru patarimu thumbup.gif thumbup.gif
4u.gif 4u.gif o ant virselio rasite mane 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu lauksim! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu.Turiu 2 svarstykles, vienas elektronines, kitas paprastas su padalom.Elektronines visada rodo 3-4 kg daugiau negu paprastos.Kuriom svarstyklem tiketi? g.gif
Atsakyti
As tai sveriuosi parduotuveje,kur 1lita imesti reikia,paskui gyzus namo lipu ant savu ir matau ka rodo mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu dvejas svarstykles tik manosios elektroninės rodo apie 2 kg. mažiau nei tos kur su padalom. Tai aš ir dažniau ant jų sveriuosi! blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, vakar kazkaip atidziau pasiziurejau i save ir vos neapsizliumbiau.... o buvau tokia lieknute kazkada... mokykla baigiau sverdama vos 52kg... nors tuomet aisku daug sokau, studijuodama meciau sokius, priaugau iki 65 per studiju metus, per pastaruosius metus dar priaugau ir dabar sveriu 74kg... issigandau kai pamaciau daugybe striju ant kuno... vis bandydavau kazkaip riboti maista, bet kazkaip nepavykdavo...neturejau valios... sportuoti nera laiko, net miegui jo neuztenka.... pati valgyt beveik nesigaminu, velgi laiko trukumas, nors turiu Bauer puoda ir noreciau gaminti maista, man patinka gaminti...
Siendien nusprendziau susirasti jus... tikiuosi sulaukti palaikymo 4u.gif nes labai bijau kad pati neistversiu... labai noreciau patarimu kazkokiu... mano tikslas -19kg...
dar man idomu kaip su vandens kiekiu? kiek geriate vandens?
Atsakyti
Vandens galima kiek nori gerti,netgi rekomenduojama,as be 2-3 l. niekaip nepratemciau dienos ,ryte pirmiausiai atsigeriu,na nezinau dirbant ar galima butu taip prisiziureti,-sporto klubai po darbo g.gif -na man tai didziausia nesamone,as nepajegciau vakare sportuoti,cia jau reiktu atostogu iseiti bent metams,nes pas mus turbut dar nera sveiko maisto kaviniu,bent Kaune dar nesu macius g.gif arba nestis namie gamintas savo salotas,virta mesyte ir atsisakyti saldumynu,alkoholio, ir labai didelio ryzto reikia,nors as nesu labai tokia,bet siuo atveju kazkaip sugebejau susiimti,o kaip pamatai pirmus rezultatus uzsisdegi,pagauni azarta.
Jeigu kas neaisku-klausk,padesiu ir tikrai patarsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 28 lapkričio 2005 - 10:08