Įkraunama...
Įkraunama...

Pasirodo, sulieknėti galima...

Visa gyvenima sveriau 58kg, o mano ugis 159cm. Tad apvaloka buvau, o dabar netgi iki 60kg datraukiau sad.gif Jau metai laiko kaip intensyviai sportuoju ir laikausi dietu, stengiuosi neriebiai ir nedaug valgyti, bet kartais uzeina tokia "depresija" del nesekmingo svorio metimo ir vel priaugu ka numetus...Vakarais negaliu nevalgyt, nes po darbo iskart lekiu sportuot, tai griztu alkana kaip vilkas ir valgau vaisius bei neriebaus jogurto, kartais vietoj sito - sriubos. Visi stebisi kad metai sporto man nedave pastebimu rezultatu. Vyras nori vaikiuko jau, o as vis svajoju plona but sad.gif(( Ka patartumet kad numesciau bent 5kg?! Buciau labai dekinga
Atsakyti
Na remka tiesiog šaunu thumbup.gif , aš neštumo metu priaugau beveik 30kg po to juos numečiau, aišku tas metimas buvo nenormalus aš per 4 mėnesius numečiau tuos 30kg beveik badaudama, tiesa tada valios turėjau oi oi oi. Galiu pasakyti tik tiek jeigu nekeisi gyvenimo būdo, (man tai reiškia keisti mityba), tai nieko gero nebus.Pradėjau dirbti vaikų darželyje auklėtoja prasidėjo režimas- pusryčiai, pietūs, vakarienė ir vėl kg čia kaip čia, tiesa ne 30 bet 16kg. na bet dabar viskas nusprendžiau susigriebti, nes žiūriu kad visi (tuo metu kai sveriau 70-74kg svoris kito) rūbai maži, unsure.gif labai labai ant savęs supykau, juk artėja pavasaris mergaites parodykim save
Atsakyti
QUOTE(remka @ 2005 09 25, 15:54)
sunglasses2.gif Reikia pasiryzti pacioj pradzioj,o paskui jau kaip pastebimi patys ,patys maziausi svorio netekomo pozymiai,tada jau savaime kazkaip vis norisi vis kuo daugiau numesti.
Dabar valgau viska,iskyrus riboju bulves ir saldumynus,na i savaite karta leidziu aplamai viska,ko noriu,bet va jau kiek metu laikosi tas pats svoris,o dar aktyvios atostos,vasara sumazina pora kg.tikrai. ax.gif
Taigi ,mergaites, sekmes kudinantis ir nepraraskit vilties,suliekneti tikrai imanoma ir tai ne mitas,sveikai maitintis ir kuo daugiau judeti,pav. as tingiu eiti masinos i garaza,tai daug kur pestute apeinu ir vaikui sveikiau ,ir man visai nieko blush2.gif,  nereikia lieti prakaito sporto klube,na sportas aisku reikalingas bendrai savijautai pagerinti,kuna pastangrinti,bet tik saikingai mirksiukas.gif
As vis dar laikau viena savo nuotrauka,ir kelnes-kur sveriau 78kg. cry.gif Pasiziuriu ir apetitas is kart dingsta savaitei-na cia siaip- profilaktiskai! rolleyes.gif

Sutinku, pradzioj sunku, o paskui kaip faina, psisveri, pamai, kad kilai krenta ir norisi dar dar dar.
As tai numeciau svori labai paprastai, diena valgiau ka norejau, beja, nesu sokolado megeja, o vakare kas antra diena varydavau i sporto kluba valandai ir po treniruotes valgydavau didele lekste fitnes dribsniu su vieno procento riebumo pienu.
Pradzioj sienom lipau kaip vakare esti norejau, bet patikekite, savaite atlaikius, darosi vis lengviau ir lengviau bigsmile.gif
Atsakyti
O as pries puse metu sveriau 68 (ugis 172) bet kai darbe pradejo bendradarbiai meskute vadinti numeciau 10 kg ir tikiuosi kad ce dar ne pabaiga. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aus @ 2005 11 29, 14:24)
Na, ir prissikaičiau visko. Tikrai pavydžiu jums, tokioms stiprioms. man reikia nedaug 5-7 kg atsikratyti, bet niekaip negaliu, neturiu valios.

Man taip yra jau beveik metai verysad.gif blush2.gif

QUOTE(EmuLiukas @ 2005 12 03, 10:45)
Tiesa pilnai sutinku su visomis issakytomis nuomonemis, mityba labai svarbu musu gyvenime.As manau kad galima valgyti daugiau maziau viska, tik su saiku, reguliariai ir panasiai. Taip pat ne pro sali kartais buna iskrovos dienos.  bigsmile.gif

O taip visada KAŽKADA elgiausi. doh.gif
Man reikia l.didelio palaikymo.Gal ir truputį būtų gerai mane pabarti už tą saiko nebejautimą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2006 02 08, 19:42)
Visa gyvenima sveriau 58kg, o mano ugis 159cm. Tad apvaloka buvau, o dabar netgi iki 60kg datraukiau sad.gif Jau metai laiko kaip intensyviai sportuoju ir laikausi dietu, stengiuosi neriebiai ir nedaug valgyti, bet kartais uzeina tokia "depresija" del nesekmingo svorio metimo ir vel priaugu ka numetus...Vakarais negaliu nevalgyt, nes po darbo iskart lekiu sportuot, tai griztu alkana kaip vilkas ir valgau vaisius bei neriebaus jogurto, kartais vietoj sito - sriubos. Visi stebisi kad metai sporto man nedave pastebimu rezultatu. Vyras nori vaikiuko jau, o as vis svajoju plona but sad.gif(( Ka patartumet kad numesciau bent 5kg?! Buciau labai dekinga

Mano beda su svoriu panasi, tik siek tiek didesne nei tavo (svoris 75 kg, o ugis vos 164 cm)blush2.gif As irgi, kiek save atsimenu buvau ir esu apvali, o ir draugas vis per danti patraukia, tai kai jau svoris buvo pasiekes kritine 80 kg riba, supykau ir pasiryzau ji numesti biggrin.gif. Tai dariau labai panasiai kaip ir Remka, atsisakiau bulviu, miltiniu patiekalu, duonos, batonu, bandeliu, visokiausiu pyragu, saldainiu, beveik nebevartoju cukraus, vartoju maziau riebalu, jei perku piena, giretine ar majoneza, tai tik neriebu. Na ir rezultatas matyti, aisku po letukais, bet matyti, per pora menesiu numeciau 5 kg ax.gif ir del to labai dziaugiuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2006 02 08, 19:42)

pabandyk pasisneket su treneriu jei sporto klube sportuoji.Siaip yra maisto papildu sportininkams mazinantys riebalini sluoksni sporto metu pvs as naudoju l-karnitina tabletem jau daug apie ji forume esu parasius tai man jis super .Jei jau metus sportuoji turetum but sutvirtejus na ziurint kaip sportuoji.Bet patarciau panaudot ta papilda pas mane tai isryskejo raumenukai riebaklinis sluoksnis sumazejo.paskaityk senesnes temas apie sporta.Negaliu garantuot kad jis pades nes kiekvienam organizmui savo produkta atrast reikia.Na cia dar nuo genu priklauso nuo medziagu apykaitos kaip supratau ji pas tave labai suletejus.pvz maciau kai kai kurios sportuoja:vaiksto vaiksto salej padaro 5 atsilenkimus ir vel vaiksto tai telefonu kalba na tai cia nesportas as 4 kartus galeciau pasportuot per ta laika kol jos "sportuoja" nesakau kad tu tokia tik daviau kaip pvz.dabar jau daug sportininkems preparatu yra atsirade kurie tikrai geri ir nekainuoja milijonu.kalbu is patirties.nes esu daug info prikaupus,nes rimtai sportuoju

Atsakyti
QUOTE(elzee @ 2006 03 02, 19:59)
Mano beda su svoriu panasi, tik siek tiek didesne nei tavo (svoris 75 kg, o ugis vos 164 cm)blush2.gif As irgi, kiek save atsimenu buvau ir esu apvali, o ir draugas vis per danti patraukia, tai kai jau svoris buvo pasiekes kritine 80 kg riba, supykau ir pasiryzau ji numesti biggrin.gif. Tai dariau labai panasiai kaip ir Remka, atsisakiau bulviu, miltiniu patiekalu, duonos, batonu, bandeliu, visokiausiu pyragu, saldainiu, beveik nebevartoju cukraus, vartoju maziau riebalu, jei perku piena, giretine ar majoneza, tai tik neriebu. Na ir rezultatas matyti, aisku po letukais, bet matyti, per pora menesiu numeciau 5 kg ax.gif ir del to labai dziaugiuos thumbup.gif

Ne, aš taip negalėčiau doh.gif .Atsisakyti bulvių doh.gif Duonos doh.gif
Be šių produktų man būtų labai sunku unsure.gif
Atsakyti
Pries nestuma sveriau 60kg.O per nestuma priaugau 15kg.Dziaugiausi,kad svoris neauga smile.gif Deja...po gimdymo pradejau augti kaip ant mieliu!Dabar sveriu 78kg.Net virsijau savo svori nestumo metu!Graudu darosi,kai pasiziuriu i savo nuotraukas pries nestuma doh.gif Ir nepasakyciau,kad as daug valgau g.gif nelabai megstu saldumynu unsure.gif
Bet bulves tai keru kiekviena diena blush2.gif Reikes man susiimt viena karta g.gif
Atsakyti
noriu padrasinti visas mamytes kurios nori numesti nereikalingus kilogramus.tai ymanoma.as pati po gimdymo numeciau 27 kg .ir zinot sunkiausia dvi pirmas savaites kai esi ipratusi valgyt riebiai,saldziai,megsti bulkutes keisti meniu.paskui pradedi priprasti prie troskiniu be riebalu, prie liesu pieno produktu.vietoi saldainiu dziovinti vaisiai ar riesutukai.pradejau ieskoti nauju sveiku produktu.sumazinau maisto porcijas.mano dieta saikas ir sveikas maistas.sukudau per metus.mamytes tai tikrai ymanoma.
Atsakyti
Na ir saunuole,kad as taip galeciau g.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kazkada skaiciau zurnale apie tai , kad yra supermamu klubas norincioms dalyvauti kolektyviniame lieknrjime, kur ji rasti, gal kas zino?
Atsakyti