QUOTE(aganiux @ 2006 02 08, 19:42)
Visa gyvenima sveriau 58kg, o mano ugis 159cm. Tad apvaloka buvau, o dabar netgi iki 60kg datraukiau

Jau metai laiko kaip intensyviai sportuoju ir laikausi dietu, stengiuosi neriebiai ir nedaug valgyti, bet kartais uzeina tokia "depresija" del nesekmingo svorio metimo ir vel priaugu ka numetus...Vakarais negaliu nevalgyt, nes po darbo iskart lekiu sportuot, tai griztu alkana kaip vilkas ir valgau vaisius bei neriebaus jogurto, kartais vietoj sito - sriubos. Visi stebisi kad metai sporto man nedave pastebimu rezultatu. Vyras nori vaikiuko jau, o as vis svajoju plona but

(( Ka patartumet kad numesciau bent 5kg?! Buciau labai dekinga
Mano beda su svoriu panasi, tik siek tiek didesne nei tavo (svoris 75 kg, o ugis vos 164 cm)

As irgi, kiek save atsimenu buvau ir esu apvali, o ir draugas vis per danti patraukia, tai kai jau svoris buvo pasiekes kritine 80 kg riba, supykau ir pasiryzau ji numesti

. Tai dariau labai panasiai kaip ir Remka, atsisakiau bulviu, miltiniu patiekalu, duonos, batonu, bandeliu, visokiausiu pyragu, saldainiu, beveik nebevartoju cukraus, vartoju maziau riebalu, jei perku piena, giretine ar majoneza, tai tik neriebu. Na ir rezultatas matyti, aisku po letukais, bet matyti, per pora menesiu numeciau 5 kg

ir del to labai dziaugiuos