Skaitau ir nagus griauziu.O pries pora meteliu as sveriau 48-49 kg mano ugis 164cm.kai pagimdziau pirma dukra svoris per menesi sutirpo ka buvau priaugusi per nestuma ir nieko nedariau.Po antro vaiko svoris nukrito per tris menesius bet ir tada nesiemiau jokiu priemoniu.Nezinau kas pasidare bet dabar sveriu 58kg ir tai mane baugina,gal is gero gyvenimo?Bandau visaip numesti svori bet nesiseka,ir pusbadziu gyvenu,beveik nieko nevalgau bet vistiek svoris nekrenta.Per diena isgeriu po 3 litrus zaliosios arbatos,stengiuosi neuzkandziauti,pusryciu nevalgau tik vakariene kai kai padarau truputi palesu.Kame paslaptis,kodel nekrenta svoris.Gal jus merginos galetumet ka patarti?
As manau,kad tavo svoris yra ir taip normalus dabar,o kaip sverei 48-49kg.,tai jau nezinau ar cia labai gerai buvo
as pati sveriu 59kg. ir jeigu numesciau dar 10 kg.,tai turbut nepaeiciau 
Man viena syki atsitiko toks nemalonus ivykis,vyko vakaras Kaledinis ir prie mane priejo moteris,kuria as pazinojau seniau ir man pasake i akis prie savo vyro,kad as dabar pasidariau labai bjauri,kadangi taip suplonejau ir slyksti,nes man netinka buti plonai,jau geriau buvo ,kaip sveriau 78kg.,visa vakara bandziau aiskintis kodel man tai buvo pasakyta,etc,moterys,pavyduoles

Man viena syki atsitiko toks nemalonus ivykis,vyko vakaras Kaledinis ir prie mane priejo moteris,kuria as pazinojau seniau ir man pasake i akis prie savo vyro,kad as dabar pasidariau labai bjauri,kadangi taip suplonejau ir slyksti,nes man netinka buti plonai,jau geriau buvo ,kaip sveriau 78kg.,visa vakara bandziau aiskintis kodel man tai buvo pasakyta,etc,moterys,pavyduoles

Aciu Remka uz atsakyma
Mano vyras man nepriekaistauja del svorio,jam patinku tokia kokia esu.Kai pradedu verkslenti del svorio jis mane ramina ir sako kad neturiu kas veikti ir prisigalvoju nesamoniu.As jam esu perfect ir tai daznai kartoja
.Bet man nelabai patinka,nes jauciu kad visi rubai baigia susitraukti
.Truputi brangoka keisti garderoba,geriau kaip nors kad ir 5 kg numesti

svoris ir jo numetimas amzina tema..
labai noriu jusu patarimo ka man reikia daryty..esu paaugle..man 15 metu mano ugis 1,61cm o svoris 60kg
esu tikrai stora ir jauciuosi siaubingai..pasiziuriu i savo bendraamzias nu kudutes vaiksto nors yra ir tokiu kaip as..bet noriu buti lieknesne..
labai del to pergyvenu.daug verkiu..ir dar buna mama pavadina mane storule o tada tai viskas uzsidarau savo kamabryje ir verkiu istisas valandas..
kartais uzklumpa tokios mintis nu suaugsiu,pradesiu dirbti,studijuoti ir tas svoris nukris..bet jug gyvenu dabar ir noriu atrodyti liekna dabar..ka man daryty?
labai noriu jusu patarimo ka man reikia daryty..esu paaugle..man 15 metu mano ugis 1,61cm o svoris 60kg

o ką tu valgai,gal kokias bulkutes,čipsus,gazuotas gėrimas,sidrai?

QUOTE(juste
P @ 2006 10 15, 11:51)

esu tikrai stora ir jauciuosi siaubingai..pasiziuriu i savo bendraamzias nu kudutes vaiksto nors yra ir tokiu kaip as..bet noriu buti lieknesne..
labai del to pergyvenu.daug verkiu..ir dar buna mama pavadina mane storule o tada tai viskas uzsidarau savo kamabryje ir verkiu istisas valandas..
kartais uzklumpa tokios mintis nu suaugsiu,pradesiu dirbti,studijuoti ir tas svoris nukris..bet jug gyvenu dabar ir noriu atrodyti liekna dabar..ka man daryty? 

Na manau,kad tavo svoris pakankamai normalus,nesi jau tokia storule-kaip rasai

Paauglysteje manau dietu laikymasis yra-nesamone,o jeigu pradesi badauti ir laikytis isgalvotu nesamoningu dietu -pakenksi savo organizmui,kuris su metais tau primins tai

Gyvenk sveika gyvenimo buda ir normaliai valgyk sveika maista

QUOTE(juste
P @ 2006 10 15, 11:51)

Dabar manekeniu laikai, bet as tikiu, kad Rubenso moteris gris

QUOTE(_mamka_ @ 2006 10 25, 16:07)

Dabar manekeniu laikai, bet as tikiu, kad Rubenso moteris gris

Vyrai ne šunys, ant kaulų nepuola...

Jei pasidaryčiau savo svorio metimo liniuotę, tai ji ne kuo skirtųsi...

Išvažiavus vyrui į užsienį padirbėti, mečiau maisto gaminimą namuose. Suveikė, per 4 savaites nebėr 5 kg. Lėtai, bet vis šis tas. Jau mėgiamiausios kelnės smunka, tad nepasiduoti smaguriavimui yra didelis pagrindas.

ir aš noriu būti liekna
....prieš metus pakeičiau darbą į sėdimą ir dabar rezultatas: apatinė kūno dalis labaiiiiii išplatėjo...šią vasarą net neįlindau į pernykščius vasarinius rūbus,teko extra gelbėtis..deja....biudžetas labai nukentėjo
....dabar turiu +7kg....lyg ir nėra didelė katastrofa..ale pabandyk nuslept,kai rinkės per rūbus verčiasi
....nius..dabar bent ne aš viena tokia...hm....paskaitai pasisakymus ir belieka tik meniu išsirinkti..pabandysiu ir as nuo šiandienos sveikai gyvent....ryte tik košytė buvo,o pietūs darbe 2 sumuštinukai su sūriu.
...nius..nelabai sveika,bet....nuo pirmadienio bus sveikiau,košytės atsinešiu plikinamos..ot...sėkmės visoms...

nu ir aš pasiguosiu, pasipasakosiu.....
Taigi niekad nebuvau plonytė, bet sverdavau apie 70 kg ir jausdavausi gerai (ūgis 175), aišku visada pasvajodavau turėti modelio figūrą, kas nenorėtų....
Taigi, pirmi du gimdymai ir maitinimai apdovanojo mane kokiais 15 kg. Tuomet ryžtingai numečiau tuos 15 kg skaičiuodama kalorijas (buvo tuo metu l. populiaru)...tačiau po trečio vaiko priaugau vėl. Ir dar negana to, vis kankinu iki šiol save įvairiais būdais ir nepavyksta, pritrūksta valios ir nutrūkstu nuo grandinės, taigi svoris ne tik sugrįžta, bet ir dar priauga (jo-jo).....Tai va, jaučiuosi labai nelaiminga , sena, stora (dabar sveriu apie 88-90 kg)....tiesiog pasiguodžiau..............nebeišgalvoju, ko griebtis.......................................................
Taigi niekad nebuvau plonytė, bet sverdavau apie 70 kg ir jausdavausi gerai (ūgis 175), aišku visada pasvajodavau turėti modelio figūrą, kas nenorėtų....
Taigi, pirmi du gimdymai ir maitinimai apdovanojo mane kokiais 15 kg. Tuomet ryžtingai numečiau tuos 15 kg skaičiuodama kalorijas (buvo tuo metu l. populiaru)...tačiau po trečio vaiko priaugau vėl. Ir dar negana to, vis kankinu iki šiol save įvairiais būdais ir nepavyksta, pritrūksta valios ir nutrūkstu nuo grandinės, taigi svoris ne tik sugrįžta, bet ir dar priauga (jo-jo).....Tai va, jaučiuosi labai nelaiminga , sena, stora (dabar sveriu apie 88-90 kg)....tiesiog pasiguodžiau..............nebeišgalvoju, ko griebtis.......................................................
ir man kalorijų skaičiavimas labai padėjo,metus laiko ant poperiuko rašiau ka valgiau,po metų jau nebereikėjo,pats organizmas žinojo ko reikia.....dešimt metų neturėjau problemų,po gimdymų dar labiau apkūsdavau.....bet.....dabar darbe pasikeitimai pridėjo tuos nelemtus kg...siandien kol kas tik bananas pusryčiams ir daržoviu salotos su rugine duona darbe.,..nius..kaip vakare bus dar nežinau,nes balandėlių šaldytuve palikau...kad taip neprikišus vakare pilvo