bandyk kuo skubiau ispikiuot i kitokia zeme
QUOTE(Alv @ 2009 04 17, 21:31)
o ispikiuoti ir reiskia, kad po viena graziai pasodinti erdviau?
taip
QUOTE(Alv @ 2009 04 17, 21:43)
aciu ryt pabandysiu persodinti
ir gali naudoti saknu stimuliatoriu jis labai padeda

QUOTE(aneizza @ 2009 04 17, 21:49)
su juo gali laistyti nuolat, kol daigai isiveses
buna prie seklu, pen energetikai visokie penaksas pvz yra ir kitokiu
as irgi labai pradedanti sodo gelininke... kazkaip su sejomis nedraugavau, bet va pernai is kokiu keturiu rusiu geliu sudaiginau serencius ir ziles.... nu ir net pikiuoti nespejau, tiesiai i lauka paaugintus sodinau ir drauges dar apdovanojau... pasiteisino- galvoju.. nes abejos augintines puose sodyba iki salnu...
Na o siemet ant mano palanges (deja siaurines) auga jurginai, ir kazkas panasaus i piliarozes (zodziu dave viena gelininke seklu, bet neprisimine pavadinimo, tai auginu siurpriza)
serencius siemet planuoju seti tiesiai i lysve.. nes kazkaip ant palanges vietos nelabai yra.. bet turbut dar ankstoka, o siltnamio dar neturiu.. ir nasturtes ruosiu seti tiesiai i lysve..
Uz tai turiu jums klausima, gal kas auginate is seklu rasakila... turiu seklyciu ir nenoreciau ju suzlugdyti.. kaip geriau su jomis elgtis? gal visgi ant palanges daiginti?
Na o siemet ant mano palanges (deja siaurines) auga jurginai, ir kazkas panasaus i piliarozes (zodziu dave viena gelininke seklu, bet neprisimine pavadinimo, tai auginu siurpriza)
serencius siemet planuoju seti tiesiai i lysve.. nes kazkaip ant palanges vietos nelabai yra.. bet turbut dar ankstoka, o siltnamio dar neturiu.. ir nasturtes ruosiu seti tiesiai i lysve..
Uz tai turiu jums klausima, gal kas auginate is seklu rasakila... turiu seklyciu ir nenoreciau ju suzlugdyti.. kaip geriau su jomis elgtis? gal visgi ant palanges daiginti?

QUOTE(Bossi @ 2009 04 17, 21:28)
bandyk kuo skubiau ispikiuot i kitokia zeme
O jei dar tikrųjų lapukų nėra iš bėdos gal irgi išpikiuot galima? Turiu tokias mielas ir jau kvapnias ožrages, bet išstypo jos man, geibsta...
Ožragę tiesiai į dirvą sėti. Ten ji puikiai auga ir spėja sėklas sunokinti. Tik naudoti tai aš niekur nepanaudojau. Sėjau tik dėl intereso, nes nebuvau sėjus prieš tai.
bandyk ir be tikru lapuku pikiuot, juk jei mirsta, adeties nepabloginsi