Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinė sėja

QUOTE(Pomona33 @ 2010 03 17, 23:15)
jau gal man ir baklazanus pikiuot?nes lapukai tokie ne mazi, o kad ju daugetu nematau, tik po du turi  g.gif  kas patars?

Jei didesniam indely auga ir netrukdo vieni kitiems, tai manau galima palaikyt kartu dar.Aš savus išpikiavau, kai po 4 tikrus lapelius turėjo, retokai susėjus buvau, tai netrukdė ilgokai vieni kitiems.
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 17, 18:27)
va kaip buna kaip per anksti paseji 4u.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 03 17, 22:03)
priesingai, nesti kur sviesiau. arba laikyti kur vesiau. zodziu augaliukai stypsta kai jiems silta bet truksta sviesos  4u.gif

Tai,kad jie pas mane sviesiai laikomi, ant palanges blink.gif tik gal per silta jiems g.gif nes per langa saulute sildo, o po palange senovinis radiatorius pleskina lotuliukas.gif as juos dar bijau atidengti, gal jau uztenka juos lepinti ir ta pirktines daigyklos dangti nuimti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Inga:) @ 2010 03 18, 08:59)
Jei didesniam indely auga ir netrukdo vieni kitiems, tai manau galima palaikyt kartu dar.Aš savus išpikiavau, kai po 4 tikrus lapelius turėjo, retokai susėjus buvau, tai netrukdė ilgokai vieni kitiems.

aciu uz ats., del baklazanu, o gal zinot ka su kalendra daryti? g.gif isdygo krumeliais vieni prie kitu daigeliai, jau vieni ir po 4 naujus lapukus turi clap.gif bet kai kurie kai palieciu isvirsta ant sono doh.gif kazin kodel? o man kalendra ir toliau laikyti taip kruvoj indeliuose, ar kaip nors ja persodint reik, juk nemanau,kad kalendra po viena pikiuot reik schmoll.gif jos tiek daug blink.gif
Atsakyti
Kalendrą sėju tiesiai į daržą,. g.gif Neįsivaizduoju kaip jūs ją išpykuosite? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 03 18, 21:19)
juk nemanau,kad kalendra po viena pikiuot reik  schmoll.gif  jos tiek daug  blink.gif

Negi negaila palangės kalendrai? Ji kuo puikiausia auga darže, kaip krapai, juk krapų nepikuojam? Manau, kad išrauk, nuplauk ir šašlykus užmarinuok biggrin.gif
Atsakyti
Nu as tai nezinojau, kad kalendra lauke gerai auga, nebandzius niekad ax.gif Tai va ir vartosi dabar ant palanges doh.gif
Atsakyti
Mano grožis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 03 20, 23:21)
Mano grožis:

Oi kiek daug visko bigsmile.gif Vakar aš pomidorus pasėjau į kiaušinių dėžutes, padėjau ant radiatoriaus. Vyras ir sako: ar tu čia viščiukus perini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 03 21, 07:47)
Oi kiek daug visko  bigsmile.gif  Vakar aš pomidorus pasėjau į kiaušinių dėžutes, padėjau ant radiatoriaus. Vyras ir sako: ar tu čia viščiukus perini  lotuliukas.gif

Pasakysite savo nuomonę po kiek laiko?Man nepatiko kiaušinių dėklai. schmoll.gif Dar dar tie plastmasiniai laiko drėgmę,o popieriniuose ištisai išgaruoja vanduo.Labai man nesudygo popieriniuose balkoniniai pomidorai.Jei daugiau pripyli vandens ištežta dėklas. g.gif Gal čia tik man nesisekė? g.gif
Atsakyti
O man labai gerai tie plastikiniai kiaušinių dėklai. Aš panaudoju abi dalis. Daiginimui tikrai liuks. Paskui aišku persodinu.
Bet viskas puikiai sudygo pomidorai, baklažanai, gėlytės ir t.t.

Agurkus tik vakar pasėjau. Matysim kaip dygs.
Aš tuos dėkliukus apdengiu su maišeliu. Karts nuo karto palieju, kad nebūtų per daug drėgna.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 21, 08:09)
Pasakysite savo nuomonę po kiek laiko?Man nepatiko kiaušinių dėklai. schmoll.gif Dar dar tie plastmasiniai laiko drėgmę,o popieriniuose ištisai išgaruoja vanduo.Labai man nesudygo popieriniuose balkoniniai pomidorai.Jei daugiau pripyli vandens ištežta dėklas. g.gif Gal čia tik man nesisekė? g.gif

Vat lygiai tas pats - jau kaip teksiu von tuoj tuos kiausiniu deklus (vis dar naiviai tikiuosi, kad naslaites isdygs) biggrin.gif As ir i maiselius dejau - tada pelyja, nuimi maiseli - isdziuna per pusvalandi, niekas man nesudygo, nors viskas kas seta ne i tuos kiausiniu deklus, dygo ir auga puikiausiai. Tiesa, sudygo neblogai plastamsiniame dekle, bet man kazkaip vistiek nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(sinutė @ 2010 03 19, 09:47)
Negi negaila palangės kalendrai? Ji kuo puikiausia auga darže, kaip krapai, juk krapų nepikuojam? Manau, kad išrauk, nuplauk ir šašlykus užmarinuok  biggrin.gif

Nea, negaila palanges kalendrai, nes as siemet tik pirmi metai viska sodinu ir tai tik mairunas baklazanai ir gelytes g.gif neseju as jokiu pomidoru ir buroku... nezinojau kad kalendra kaip krapas auga, galvojau krumeliais kokiais ir tada tas uogytes veda g.gif o kodel rasot kad kaip as juos pikiuosiu? nesuprantu doh.gif israusiu mazus sone esancius ir viskas lotuliukas.gif tai man juos i lauka nest kaip atsils ?? blink.gif nu gerai cia su ta kalendra gavosi.. wacko.gif
Atsakyti