Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinė sėja

QUOTE(NYLE MA @ 2010 05 14, 18:12)
Tai tų spragių ir neišnaikinsi? Tik laistyt daug reikia supratau. g.gif
[

palaisčius labai gerai yra pabarstyti medžio pelenais , pakartoti tai keletą kartų ,nes jei daigeliai maži tai spragės juos gali visiškai ,,nuėsti,, mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau gegužė įpusėjo, kažin ar jau galima astrų daigelius lauke sodinti?
Atsakyti
O kodėl gi ne - štai mano patys išdygę lauke ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 17, 20:59)
O kodėl gi ne - štai mano patys išdygę lauke  ax.gif

user posted image

as irgi susodinau, pernai taip pat dariau, tai labai anksti zydejo, manau jei reikia ziedu rudeniui reikia veliau sodinti, tai as dar puse pasilikau , pasodinsiu men pabaigoje, ziuresiu kaip zydes... cool.gif
Atsakyti
pas mane irgi astros jau lauke,ir patenkintos smile.gif
Atsakyti
Aš šią savaitę, kai nuvažiuosiu į sodą, tai savo astrų daigelius irgi jau lauke pasodinsiu.
Atsakyti
mergaitės,
ar kuri auginat pankolius g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2010 05 18, 20:35)
mergaitės,
ar kuri auginat pankolius g.gif

laba auginau pankolius lauke ,auga visai paprastai ,nereiklus,buvo pasodinti is daigeliu,uzaugo gal kokie apie pusmetri i virsu ,stambus ir labai grazus,dejau i marinuotus agurkus tiesa ne po daug,nes beveik nesijaute....
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiveee @ 2010 05 18, 20:54)
laba auginau pankolius lauke ,auga visai paprastai ,nereiklus,buvo pasodinti is daigeliu,uzaugo gal kokie apie pusmetri i virsu ,stambus ir labai grazus,dejau i marinuotus agurkus tiesa ne po daug,nes beveik nesijaute....

as irgi pernai pankolius auginau... beriau seklas tiesiai i dirva, labai gerai derejo bigsmile.gif
Atsakyti
niu tai jau greitai imsimes darbo user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 15, 23:43)
niu tai jau greitai imsimes darbo user posted image

laba
Man jau irgi rankos niezti kaip noriu tongue.gif
Atsakyti