QUOTE(uosiux @ 2007 12 21, 16:57)
O gal galima smulkiau

kaip ten tas jogurto ir agurku padazas daromas?
nes keptas bulvytes labai megstam
O bulvytes kepat griezineliais ant skardos isteptos sviestuku ar aliejum?
Burokine tarka sutarkuoju
agurką (tą ilgą, pas mus mažiukų nebūna

). Įdedu
tepamą varškės sūrį su žalumynais, natūralaus jogurto (arba grietinės , kaip kam skaniau),
krapų ir išmaišau, tada pagal skonį įdedu druskos, jei trūksta. Jei kam patinka, dedamas ir
česnakas
Bulves nuskutusi supjaustau maždaug į šešias skilteles (bulvę išilgai per pusę ir tą pusę į tris skilteles), sudedu į dubenį, įpilu aliejaus, susmulkintų žalumynų (svogūnų laiškų, krapų - jei neturiu šviežių, naudoju šaldytus, jei ir tų nebėr, tai džiovintus) ir išmaišau. Skardą iškloju kepimo popieriumi, suberiu bulves ir kepu maždaug 25 - 30 minučių (tiesiog ragauju, kada iškepusios). Druska barstau jau iškepusias. Turbūt tiek.
Pirmiau paruošiu bulves, įkišu į įkaitintą orkaitę, o po to jau ruošiu padažą.
Čia mano "firminis" patiekalas "Katė su pupom"