QUOTE(Indonezija_ @ 2017 07 26, 10:30)
Cukraus kiekį visada galima sumažinti. Juk morkos ir taip jau turi saldumo.
Aš visada mažinu dvigubai, nes nemėgstu saldžių kepinių.
Aliejų visada galima pakeisti nerafinuotu. Aš dažniausiai naudoju kokosų. nerafinuotas sąulėgražų iš tiesų nevisiems patinka dėl intensyvaus kvapo.
Dėl miltų jau sunku pasakyti, bet aš beriu visada po trupučiuką ir stebiu tešlos konsistenciją.
Toks pyragas nėra biskvitas, kurį kepant būtiną dėti viską pagal receptą. Improvizuokite
Tai aš tą ir norėjau pasakyti, kad net nežinau kaip čia išsireikšti geriau - gal kvailoka? būtų laikytis tiksliai tiksliai šio recepto, nes gaunasi kažkoks rafinuotas cukrainis
visgi, veganizmas, vegetarizmas koja kojan juk eina su sveikata, ne tik su meile gyvūnams, tai ir receptai atitinkami turėtų būti