Įkraunama...
Įkraunama...

Miegas atskiruose kambariuose...

Atskirai. Vyras išėjo pats. Moterų kitų neturi, beveik nuolat matau, kur dirba.
Man miegojimas atskirai - nepatinka. Jam gerai. Santykių atšalimas pradėjo spartėti neapsakomais tempais. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aset @ 2008 07 23, 12:33)
Atskirai. Vyras išėjo pats. Moterų kitų neturi, beveik nuolat matau, kur dirba.
Man miegojimas atskirai - nepatinka. Jam gerai. Santykių atšalimas pradėjo spartėti neapsakomais tempais.  verysad.gif

Uzjauciu, gal bandyti ieskoti priezasties kodel taip atsitiko, kodel jis isejo..
Atsakyti
QUOTE(AidaBajar @ 2008 07 23, 11:12)
Uzjauciu, gal bandyti ieskoti priezasties kodel taip atsitiko, kodel jis isejo..

Aj, nebendraujantis jis. Dirba daug ir jam pailsėt reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aset @ 2008 07 23, 12:34)
Aj, nebendraujantis jis. Dirba daug ir jam pailsėt reikia  biggrin.gif

Išėjo į kitą kambarį, manau ir iš namų išeis...Kuo būsit toliau vienas nuo kito tuo labiau tolsite unsure.gif Nors gal jis tik kartais išeina į kitą kambarį kai nori ramaus miego tada gal nieko g.gif
Atsakyti
apsibarem, ir sianakt miegojom atskirai (pats neatejo i miegamaji), siaip tokio dalyko nepraktikuojam, bet ir susipyke, miegam kartu, daznai apsikabine ax.gif
Atsakyti
sianakt jau miegojom kartu... ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 29, 09:02)
sianakt jau miegojom kartu... ax.gif  wub.gif

Na tai ir saunu thumbup.gif , daugiau nepraktikuokit miegojimo atskirai nono.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2008 07 29, 15:39)
Na tai ir saunu  thumbup.gif , daugiau nepraktikuokit miegojimo atskirai nono.gif

echhhh verysad.gif as tai tikrai ne, nenoriu, kad ir jis tokia praktika namuose ivestu verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 11 25, 20:51)
Mes su vyru taip pat atskirai miegam (dažniausiai), nes prie jo knarkimo, kalbėjimo, kikenimo man į ausį ir dainavimo per miegus prisideda dar ir tai, kad jam dažnai reikia kokią 3 arba 4 ryto keltis į darbą. Aš miegu katės miegu- mažiausias krebžtelėjimas ir prabundu, o užmigt paskui nebegaliu  doh.gif Ausų kamštukai net ir tie nepadeda  schmoll.gif Nuo pat ankstyvos vaikystės kankinuosi šitaip. Ketverius su puse metų kentėjau, o prieš pusmetį ėmiau ir išsikrausčiau į kitą kambarį. Pasaka  thumbup.gif Išsimiegu kaip žmogus. Santykiai su vyru dėl to visai nepablogėjo, sekso taip pat nesumažėjo. Jis patenkintas, kad nebežnaibau jam šonų, aš patenkinta, kad galiu miegot tyloj ir ramybėj. Kai mums sutampa laisvos dienos, miegam kartu, nes tada kažkaip nesvarbu, jog neišsimiegi- į darbą sekančią dieną gi nereikia hihihi.gif
Ir tikrai kuo mažiau jaudinčiaus dėl mažosios wink.gif Juk svarbu kasdienis tėvų tarpusavio sutarimas ir bendravimas, o ne miegojimas kartu/atskirai  smile.gif

mūsų situacija gan panaši; jis knarkia, blaškosi, anksti keliasi, o man dar tenka ir prie dūkrikės keltis - kol kas miegot atskirai geriau, kai persikraustysim į naują butą su diiiidele lova, manau, taip nebus, bet bėdos tame nematau... Taip netgi smagiau užklupt naktį brangiausiąjį wub.gif , kai manęs miegas neima (su sąlyga, kad jam neteks nesvietiškai anksti keltis hihihi.gif )
Atsakyti
sako pats sveikiausias pailsėti, bet taip negalėčiau miegoti turiu jausti šalia kitą kūną...
Atsakyti
QUOTE(Dajevu @ 2008 06 11, 09:08)
Maniškis irgi knarkia, dantim griežia, kartais ir mykia įvairius garsus doh.gif , jau 5,5m. kartu gyvenam ir  aš jau nebegaliu, atrodo priprasi, bet kuo toliau, tuo labiau tai erzina, nuo tokio dalyko ir nervai pakrikti gali, o apie pastovų neišsimiegojimą net nekalbu. Dabar kai mažas vaikas yra ir jis prabunda nuo jo skleidžiamų garsų. Jam miegojimas atskirai npatinka, bet nematau kitos išeities.
puikiai suprantu visas, kurios tokią situaciją žino, o kurios nežino, tai ir nesupras niekada, gali šnekėti ir toliau viokius pavyzdžius ir pamąstymus, jei patirtų, tai kitaip šnekėti pradėtų.

o jus nenorit isigyti ausu kimstukus is Eurokos? g.gif ir issimiegotumet...
Atsakyti
Mes ir miegam atskirai ir vargo nematom smile.gif o ausu kaistukai man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti