Įkraunama...
Įkraunama...

kokia plaukų spalva Jūsų manymu gražiausia?

raudonos
Atsakyti
Labai patinka šviesūs, blondiniški plaukai, nors pati esu juodaplaukė ... smile.gif
Atsakyti
visos grazios plauku spalvos, svarbiausiai,kad tiktu zmogui,nes kai paziuri gatveje kaip moterys issismarginusios....nusijuodinusios ar nusibalinusios tik,kad joms patinka...bet ar tinka??? man asmeniskai graziausia satenes,as ir pati tokia cool.gif
Papildyta:
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 17, 21:44)
blush2.gif  man tai kuo naturalesne tuo graziau
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdė...: 21 birželio 2010 - 21:31
man ši tobula plaukų spalva...

user posted image

kaip tokią išgauti?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo la_vita: 23 birželio 2010 - 12:06
Daug rudų atspalvių yra gražių. Retai kada būna gražiai šviesūs plaukai, arba gražiai juodi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 24 birželio 2010 - 01:09
Blondines thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(la_vita @ 2010 06 23, 13:05)

user posted image

kaip tokią išgauti??  g.gif

Ir dar si grazi spalva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadija: 24 birželio 2010 - 10:06
QUOTE(skruzdė... @ 2010 06 21, 21:32)
visos grazios plauku spalvos, svarbiausiai,kad tiktu zmogui,nes kai paziuri gatveje kaip moterys issismarginusios....nusijuodinusios ar nusibalinusios tik,kad joms patinka...bet ar tinka??? man asmeniskai graziausia satenes,as ir pati tokia cool.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif

Is tikruju graziausia spalva ta, kuri zmogui tinka. Retai kam tinka spalva, kuri skiriasi labai kardinaliai nuo naturalios smile.gif
Man pvz gali labai patikti raudona, ant ko nors kito, bet zinau, kad ant manes ziuretusi klaikiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2010 06 23, 12:05)

user posted image

kaip tokią išgauti??  g.gif

Aš taip pat kada nors svajoju taip nusidažyti (nes aš šviesi šatenė, spalva gan pilka sakyčiau). O tokiai spalvai kaip Aniston - reikia laaaabai gero grožio salono darbuotojo (-os). Vat man patinka ši spalva, nes ji nėra geltona ar balta nei labai jau super blondiniška. Nes aš laaabai nemėgstu nenatūralių baltaplaukių (kaip olia lia pupyčių plaukų - devil.gif (labai vulgariai atrodo) bei geltoni į ryžumą nekelia gerų emocijų).
Atsakyti
Tamsiai ruda ir šviesūs.
Atsakyti
Rudos ivairiausi atspalviai, graziai sviesus. O raudonos negaliu pakest fear.gif niekad nemaciau, kad moteriai tiktu raudoni plaukai, mb tai isvis alergiskas raudonai plauku spalvai, gal del to ir as pradejau jos taip nemegt biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Puikiausioji,2010 06 24, 02:08]
Daug rudų atspalvių yra gražių. Retai kada būna gražiai šviesūs plaukai, arba gražiai juodi.

Pilnai pritariu, mano zodziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi patinka daug visokiu rudu atspalviu smile.gif O sviesus patinka,tik tokiu atveju,kai spalva buna gana naturali ir plaukai sveiki,nes paskutiniu metu retai,kad tenka pamatyti blondyne su sveikais plaukais,o juoda spalva ir yra juoda spalva,tik man labai negrazu kai plaukai buna juodi,su melynu atspalviu doh.gif Negrazu man.... schmoll.gif
Atsakyti