raudonos
Labai patinka šviesūs, blondiniški plaukai, nors pati esu juodaplaukė ...

visos grazios plauku spalvos, svarbiausiai,kad tiktu zmogui,nes kai paziuri gatveje kaip moterys issismarginusios....nusijuodinusios ar nusibalinusios tik,kad joms patinka...bet ar tinka??? man asmeniskai graziausia satenes,as ir pati tokia 
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 17, 21:44)

man ši tobula plaukų spalva...

kaip tokią išgauti??

kaip tokią išgauti??

Daug rudų atspalvių yra gražių. Retai kada būna gražiai šviesūs plaukai, arba gražiai juodi.
Blondines 
Papildyta:
Ir dar si grazi spalva

Papildyta:
QUOTE(la_vita @ 2010 06 23, 13:05)
Ir dar si grazi spalva

QUOTE(skruzdė... @ 2010 06 21, 21:32)
visos grazios plauku spalvos, svarbiausiai,kad tiktu zmogui,nes kai paziuri gatveje kaip moterys issismarginusios....nusijuodinusios ar nusibalinusios tik,kad joms patinka...bet ar tinka??? man asmeniskai graziausia satenes,as ir pati tokia 
Papildyta:

Papildyta:

Is tikruju graziausia spalva ta, kuri zmogui tinka. Retai kam tinka spalva, kuri skiriasi labai kardinaliai nuo naturalios

Man pvz gali labai patikti raudona, ant ko nors kito, bet zinau, kad ant manes ziuretusi klaikiai

QUOTE(la_vita @ 2010 06 23, 12:05)
Aš taip pat kada nors svajoju taip nusidažyti (nes aš šviesi šatenė, spalva gan pilka sakyčiau). O tokiai spalvai kaip Aniston - reikia laaaabai gero grožio salono darbuotojo (-os). Vat man patinka ši spalva, nes ji nėra geltona ar balta nei labai jau super blondiniška. Nes aš laaabai nemėgstu nenatūralių baltaplaukių (kaip olia lia pupyčių plaukų -

[quote=Puikiausioji,2010 06 24, 02:08]
Daug rudų atspalvių yra gražių. Retai kada būna gražiai šviesūs plaukai, arba gražiai juodi.
Pilnai pritariu, mano zodziai
Pilnai pritariu, mano zodziai

Man irgi patinka daug visokiu rudu atspalviu
O sviesus patinka,tik tokiu atveju,kai spalva buna gana naturali ir plaukai sveiki,nes paskutiniu metu retai,kad tenka pamatyti blondyne su sveikais plaukais,o juoda spalva ir yra juoda spalva,tik man labai negrazu kai plaukai buna juodi,su melynu atspalviu
Negrazu man....