Įkraunama...
Įkraunama...

kokia plaukų spalva Jūsų manymu gražiausia?

Blondiniški kuo įmanoma natūralesni wub.gif
Atsakyti
man grazios visos spalvos,svarbu kad tinka zmogui..bet jau melyna,violetine ar rozine-negaliu ziureti schmoll.gif
pati esu tipine leituvaite-pilki i ryzuma plaukuciai... bet su jais atrodau kaip pilka pelyte...neturiu ryskiu veidu brouzu,tad is vis nublankus esu... isbandziau nuo blondines iki juodaplaukes ir esu atradusi savo spalva-raudonplauke i ryzuma wub.gif ir kiti sako,kad tai mano spalva rolleyes.gif
Atsakyti
Man patinka juodi plaukai rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai mums pilkoms lietuvaitems reikia atrasti savo spalva,vienoms tiks viena kitai kita,kad paryskintu veido bruozus smile.gif
Atsakyti
man patinka visos spalvos, svarbiausia, kad tiktu zmogui mirksiukas.gif
Atsakyti
naturaliai sviesus smile.gif
Atsakyti
Ryža. dabar ir pati ryzom garbanom didziuojuosi biggrin.gif
Atsakyti
oJ buvau - melyna , zalia , raudona , sokolado , baklazano , juoda... bet va kuo naturaliau blond esu labai patenkinta ir visi sako kad tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Polijana: 20 rugsėjo 2010 - 22:03
Graziausi priziureti, stori ir spindintys plaukai. wub.gif Negaliu ziureti i ilgus, nutriususius kelis plaukus, todel gerai sakoma, geriau trumpesni, bet sveikai atrodantys, o pacios spalvos, visos jos grazios, tik reikia tinkamai pasirinkti ir priziureti.
Atsakyti
O man prie širdies tamsesni tonai. Bet buna kad ir blondinės visai nieko atrodo, bet pati nesišviesinčiau biggrin.gif
Atsakyti
radau savo spalva ir jau dazausi 8metus-perfect-tamsiai violetine
Atsakyti
Kas jum graziau,ar sveiki plaukai bet kuriu spalva netinka prie veido,ar nesveiki dazyti bet kurie labai tinka prie veido ? smile.gif
Papildyta:
arba ar sveiki trumpi (naturalus,) ar ilgi nesveiki dazyti ?
Atsakyti