Labai smagi tema

Mano pirmas prisiminimas is vaikystes, kai budama 1.5m pirmakart apsilankiau prie juros, Sventojoj

labai megau vandeni, tik iejus i pliaza iskart lekdavau juros link.. Po to vaziuodavom ten kasmet i Elektroniko namelius, daug smagiu ispudziu liko is tu laiku
Taip pat su sese turejom dviaukste lova ir as, budama jaunesne, visalaik deredavaus, kad galeciau pamiegot pietu miego virsuj

Taip pat pamenu, kad Kubilinsko pasakas mokedavau mintinai ir neleisdavau mamai praleist nei zodzio.. Dar pamenu, kai turejom ryza katineli ir viena nakti prabudau nuo didziulio triuksmo, nes jis isverte mano leliu vezimeli, kuriame megdavo miegot

Dar prisimenu, kai tetis man is tuometines Cekoslovakijos atveze lele-kudiki, tokiu pas mus nebudavo dar tuomet (tik galunes ir galva buvo plastikines, kunas medziaginis, kimstinis) su juokinga vienintele plauku sruoga ant galvos

visos kiemo drauges man pavydejo tos leles, o as ja kruopsciai priziuredavau, drabuziukus skalbdavau rankomis muiluotam saltam vandeny

Is kiemo istoriju, tai isimintiniausios- ejimai pirkt eskimo ledu su sese, centershock kramtoskiu arba love is

dar mamos gelynuos darydavom 'sekretus', ji siusdavo, nes po to pilna pasleptu stiklu budavo

Pas mociute ( is tikro tai mociutes sese, bet ja irgi taip vadinau, nes labai daznai pas ja budavau, savo vaiku ji, deja, neturejo, tai mus su sese laaabai mylejo ir lepino) zaisdavom ant dekio kortom, popierinem lelem, piesdavom joms namus ir rubus
Is tikro tai vaikyste pamenu neblogai, praktiskai visi prisiminimai tik teigiami

vienintelis kartas, kai mama baude dirzu (nebepamenu ko buvau prisidirbus) ir kambario viduryj buvo stalas ir as verkdama laksciau aplink ji, o mama paskui mane su dirzu