Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

QUOTE(Vifsla @ 2011 08 30, 21:18)
visos suknios ramiai kabo spintose?smile.gif

Aha smile.gif

O kai šiek tiek paaugau, labai labai tiesiog įsimylėjau tokią čekų pasaką "Trys riešutėliai pelenei". Tokį estetinį pasitenkinimą jutau kiekvieną sykį ją žiūrėdama. Ir dabar kartais per tv parodo. Labai norėčiau savo kolekcijoje turėt (tik niekur nerandu nusipirkt), nes jaučiu, kad ta pasaka mane taip pat lydi per visą gyvenimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 30 rugpjūčio 2011 - 20:25
QUOTE(juzė @ 2011 08 30, 20:15)
Aš dar atsimenu tokį filmuką, man palikusį visam gyvenimui neišdildomą ir pamokomą, kurio pavadinimo, deja, neatsimenu, tik dainos fragmentą: "nuo mergaitės nešvarios nešvarios - visos suknios išbėgios išbėgios".

"Kartūno gatvė"

Ir apskritai buvo daug gerų filmukų.
Atsakyti
Dar pamenu, kaip penktadieniais berods mama pasiimdavo iš darželio ir lėkdavom namo, v gastiach u skazki rodydavo...
Atsakyti
o kai uzaugau ir perskaiciau tu pasaku interpretacijas tai buvau sokiruota doh.gif
bet gal ir tiesa,..
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 08 30, 21:22)
o kai uzaugau ir perskaiciau  tu pasaku interpretacijas tai buvau sokiruota doh.gif
bet gal ir tiesa,..

Aš vis tik galvoju, kad pati teisingiausia (kiek apskritai tas žodis yra tinkamas) kiekvieno subjektyvi interpretacija.
Nors kitų gal irgi reikia žinoti, kad suvokti savo individualumą.

Dar atsimenu, kaip penktoj klasėj vienos pasakos interpretacijas rašėm. Mokytoja pažadėjo, kad perskaitys kelias, bet nesakys, kieno rašyta. Ir mano perskaitė. O vienas berniukas pribėgęs pakėlė sąsiuvinį ir visiems išdavė, kad mano. Kaip aš jį prilupau pasivijusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 30 rugpjūčio 2011 - 20:35
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 30, 20:22)
Dar pamenu, kaip penktadieniais berods mama pasiimdavo iš darželio ir lėkdavom namo, v gastiach u skazki rodydavo...

Man rodos ši laida šeštadieniais buvo. g.gif

Bet ir taip per mokyklines atostogas daug visokių filmų vaikams rodydavo. Ir laidos tokios gražios buvo, be jokių ten darkymųsi. Dabar kažkada buvau įsijungus "Gustavo enciklopediją", laida tai visai puiki, bet tie vedančiojo darkymaisi, kažkokios tai dirbtinai sukurtos emocijos... Negi šiandieniniai vaikai nesupranta paprasta žmonių kalba vedamų laidų.

Dar pamenu prenumeravom žurnalą "Genys", ten būdavo ir užduotėlių, ir gražių pasakų. Ir šiaip apie visokius įvykius rašė, ne tik apie visai vaikiškus.
Atsakyti
Trys riešutėliai labai graži. Ir muzika ir aktoriai ir idėja. Super filmas.
Man nepatikdavo filmukai apie "chokeistus"
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 30, 21:41)
Man nepatikdavo filmukai apie "chokeistus"

aga, manes irgi jie nezavejo, nesimpatiski snukeliai. nors, kai palygini su dabartiniais ,,digimonais"..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vifsla: 30 rugpjūčio 2011 - 20:51
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 30, 20:41)

Čekų pasakos ir filmai iš viso labai puikūs buvo.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 08 30, 21:52)
Čekų pasakos ir filmai iš viso labai puikūs buvo.

reikia rasti Juzei tris riešutėlius. Bus dovana. Kad ir virtuali.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 30, 21:53)
reikia rasti Juzei tris riešutėlius. Bus dovana. Kad ir virtuali.

yra proga ar siaip, uz grozi?
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 08 30, 21:58)
yra proga ar siaip, uz grozi?

buvo toks filmukas - prosto tak. Kai meškiukas ar kas ten dovanojo gėles ir visi klausdavo -man? Už ką? O jis - tiesiog šiaip, tau smile.gif
Atsakyti