Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

QUOTE(Florestina @ 2011 08 31, 20:56)
Aš esu atsisuntinėjus iš ten ir daug pažįstu, kurie taip daro.

Tai, kad daugelis taip daro, \dar nereiškia, kad tai nėra vagystė. Manau Juzė to klausė.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 30, 22:01)
buvo toks filmukas - prosto tak. Kai meškiukas ar kas ten dovanojo gėles ir visi klausdavo -man? Už ką? O jis - tiesiog šiaip, tau  smile.gif

Aha labai mielas sitas buvo..
http://www.youtube.c...h?v=h1h88fFtftM
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 08 31, 20:23)
O tai legalu?

o, kaip tai pažįstama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 09 01, 07:13)
o, kaip tai pažįstama  doh.gif

Aš mėgstu kiną, ir nepakęsčiau, jei man malonumą juo mėgautis gadintų dar kažkokie tai sąžinės priekaištai, kad užsiimu piratavimu ar panašiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 01 rugsėjo 2011 - 08:02
QUOTE(juzė @ 2011 09 01, 09:01)
Aš mėgstu kiną, ir nepakęsčiau, jei man malonumą juo mėgautis gadintų dar kažkokie tai sąžinės priekaištai, kad užsiimu piratavimu ar panašiai.

sąžinė man negadintų malonumo, bet malonumą gadintų vyras, nes jo sąžinė panaši į tavo rolleyes.gif
mūsų kompai prikimšti kažkokių legalių nemokamų programų, kurios man gadina nervus g.gif

kadangi yra legaliu nemokamų programų(linux'ai sminuksai),tai yra nuomonė, kad jos pilnai gali patenkinti mūsų poreikius, reikia tik priprasti prie jų.

tai va ir pratinuosi
Atsakyti
Galima žiūrėti filmus kurie vadinami onlaininiais , manau jie legalūs ir siųstis nereikia .
Atsakyti
Atsimenu, kad man patiko mokykloje:) na, ne namų darbus daryti, o tūsintis su draugais:). ir Rugsėjo 1 patikdavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 31, 20:57)
Tai, kad daugelis taip daro, \dar nereiškia, kad tai nėra vagystė. Manau Juzė to klausė.

Vagystes dalyku gali buti daiktas, turintis verte. Sunku isivaizduoti olialia tralialia atlikeju dainas kaip tokius.
Jei rimciau, tai isties, o kaip patikrinti ar vertas daiktas pinigo?
O jei visai rimtai, morales prasme, kuo skiriasi legalus ziurejimas online ir atsisiuntimas?
(Parasiau ir pagalvojau, jog vis tik ir online ziureti filmus nera labai teiseta)

I tema - is vaikystes prisimenu, neturejau kompiuterio, interneto turbut isvis nebuvo, nuomavomes filmus videotekose, ziurejom per vidiakus, ir undinele kalbejo rusiskai, vyro, kuriam uzgulta nosis balsu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braun: 01 rugsėjo 2011 - 09:58
QUOTE(Braun @ 2011 09 01, 11:54)
Vagystes dalyku gali buti daiktas, turintis verte. Sunku isivaizduoti olialia tralialia atlikeju dainas kaip tokius.
Jei rimciau, tai isties, o kaip patikrinti ar vertas daiktas pinigo?
O jei visai rimtai, morales prasme, kuo skiriasi legalus ziurejimas online ir atsisiuntimas?
(Parasiau ir pagalvojau, jog vis tik ir online ziureti filmus nera labai teiseta)

I tema - is vaikystes prisimenu, neturejau kompiuterio, interneto turbut isvis nebuvo, nuomavomes filmus videotekose, ziurejom per vidiakus, ir undinele kalbejo rusiskai, vyro, kuriam uzgulta nosis balsu.

Prisimenu , visi užsieniniai pirmi matyti filmai buvo jo verčiami smile.gif
Atsakyti
Braun, jūsų žiniai - vagystė nėra tik tada, jei tai daiktas, turintis vertę.
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 09 01, 11:24)
Prisimenu , visi užsieniniai pirmi matyti filmai buvo jo verčiami  smile.gif

berods Goblino vertimas. Specifinis toks balso tembras. Visi ankstyvieji video filmai buvo jo įgarsinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 01 rugsėjo 2011 - 12:14
QUOTE(Montekrista @ 2011 09 01, 12:03)
Braun, jūsų žiniai - vagystė nėra tik tada, jei tai daiktas, turintis vertę.

Moraline, bet ne teisine prasme.
Atsakyti