Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

QUOTE(juzė @ 2011 09 06, 21:17)
Pasakykit atvirai, ar vaikystėje nesate bandę savo pykčio išliet ant silpnesnio?

Tikrai ne. Kieme žaisdavom visi ir didesni, ir mažesni, juk linksmiau kartu nei po vieną.
Atsakyti
aš ne. Tempdavau namo gyvūnėlius, mažus vaikus vežime ganydavau, kaimynkos džiaugdavosi
Atsakyti
pirmas atsiminimas... kažkoks senelis veda mane už rankos link vartelių pažiūrėt kas gatvėje... vėliau išsiaiškinau, kad tada man buvo vos virš metukų, o senelis, mano prosenelis, kuris visai neužilgo po to mirė...
o vėlesnių labai daug ir įvairių... grybavimas su seneliu, kaip vežė su arkliais parodyt savo pirmosios sodybos, kaip kas rytą žiemą laukdavo mūsų su sese prie sodo tvoros, kad įduotų po obuolį į mokyklą ir t.t.
vasaros su tėvais prie upės, pirmosios pamokos važiavimo su dviračiais, apsipirkimai didžiulėje žaislų parduotuvėje...
sekmadieniai turguje... saulėgrąžos, arbūzai, gira, kooperatyviniai ledai...
Kalėdos kai supratom, kad Kalėdų senelio nėra... ir daug kitų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik aš: 11 rugsėjo 2011 - 12:07
Saldainius ant pagaliuko gaideliai, zuikučiai, barankos, ledai su geltonu glajum, gira iš didelių bačkųsmile.gif sodus pas močiutes, kalną lėlių ir vieną lėlinąsmile.gif muštynes su broliu:) multikus:) piktąją katę Agą ir dar kelis palaidotus kačiukus...Žiemas, kai laiptinėj pasišildydavom ir vėl atgal į laukąsmile.gif Lėlių namų ištisinius statymus ir įrenginėjimus:)
Papildyta:
QUOTE(tik aš @ 2011 09 11, 13:06)
pirmas atsiminimas... kažkoks senelis veda mane už rankos link vartelių pažiūrėt kas gatvėje... vėliau išsiaiškinau, kad tada man buvo vos virš metukų, o senelis, mano prosenelis, kuris visai neužilgo po to mirė...
o vėlesnių labai daug ir įvairių... grybavimas su seneliu, kaip vežė su arkliais parodyt savo pirmosios sodybos, kaip kas rytą žiemą laukdavo mūsų su sese prie sodo tvoros, kad įduotų po obuolį į mokyklą ir t.t.
vasaros su tėvais prie upės, pirmosios pamokos važiavimo su dviračiais, apsipirkimai didžiulėje žaislų parduotuvėje...
sekmadieniai turguje... saulėgrąžos, arbūzai, gira, kooperatyviniai ledai...
Kalėdos kai supratom, kad Kalėdų senelio nėra... ir daug kitų...

Kad kalėdų senelio nėra supratau gavusi savo išmeros basutes:) kažkaip tada ir suvokiau, kad nu negali jis žinot mano kojos išmeros be mamos pagalbos:)
Atsakyti
Prisiminiau ir as ta gira is backu, buvo skani gira thumbup.gif Prisimenu ir tuos gazuoto vandens automatus gatveje stovincius, kur visi gerdavom is tu paciu stikliniu, tik siek tiek praskalaudavom, baisu kai pagalvoji ir niekas neuzsikretem, kazkaip normaliai atrode doh.gif Budavo i meti 3 kapeikas ir isipyli su sirupu gazuoto vandens ir geri budavo visa diena, o uz 1 centa gazuotas be sirupo, oi begdavom to vandens nuolat gerti.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 09 06, 22:17)
Pasakykit atvirai, ar vaikystėje nesate bandę savo pykčio išliet ant silpnesnio?

as tai ne, bet buvau smurto bendrininke unsure.gif
i kaima atvaziuodavo vyresnis pusbrolis ir vesdavosi mane gaudyti drieziuku(man buvo gal kokie 4-5 metai). tada nesdavo ta vargsa ant tokio didelio akmens ir priplodavo ji kitu akmeniu. tas akmuo buvo nutaskytas nekaltais kraujais verysad.gif
pusbrolis man buvo autoritetas, bet pagaliau as neiskenciau ir pasakiau,kad daugiau sitame nedalyvausiu schmoll.gif . keista, bet jis sutiko. sako, gerai, paskutini paaukojam ir viskas. ..
baisuma, kai pagalvoji..
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 09 12, 17:15)
baisuma, kai pagalvoji..

Tai va, aš pagalvoju, kad gal ne filmukuose pati esmė.
Nors, tuose dabartiniuose berniukiškuose filmuoke (kiek žiūrėjau) irgi gėris galų gale įveikia blogį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 13 rugsėjo 2011 - 08:14
QUOTE(juzė @ 2011 09 13, 09:05)
Tai va, aš pagalvoju, kad gal ne filmukuose pati esmė.
Nors, tuose dabartiniuose berniukiškuose filmuoke (kiek žiūrėjau) irgi gėris galų gale įveikia blogį.

Žinai, kur bėda šiuolaikiniuose filmukuose? Mirtis ten nėra galutinis taškas. Nudšaunažatgyja ir tt ir pan. Skausmo suteikimas kitam - to senojoje animacijoje nėra. Net pagranduką lydėję miško žvėreliai, laukę, kol galės jį suvalgyti, pabaigoje rauda, nes nenori jo suvalgyti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 09 13, 10:18)
Žinai, kur bėda šiuolaikiniuose filmukuose? Mirtis ten nėra galutinis taškas. Nudšaunažatgyja ir tt ir pan. Skausmo suteikimas kitam - to senojoje animacijoje nėra. Net pagranduką lydėję miško žvėreliai, laukę, kol galės jį suvalgyti, pabaigoje rauda, nes nenori jo suvalgyti.

Nu pogody-vilkas kiski be perstojo dauzo
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 09 13, 10:27)
Nu pogody-vilkas kiski be perstojo dauzo

Tiesa, bet kita vertus, nemiršta g.gif
Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2011 09 07, 07:37)
Vasarą seklių žaidimas,nors nežinau kaip jis tiksliai vadinasi,vieni bėga su kreida žymėdami kiti gaudo,tai visas miestelis būdavo apipaišytas.

Musu kieme tas zaidimas vadinosi "Kazaki i razboniki" biggrin.gif
Papildyta:
Vaikystej kieme daugiausia rusiskai kalbedavom (tik dviese lietuves buvom,be to ta kita lietuve mergaite man nelabai patiko).Ledus su geltonu glaistu pirkdavau,bet man jie nelabai...Didziausias delikatesas-saldyti ananasai,ledu kioskelyj,po rubli.Su tevais daznai eidavom i "Nykstuka" (gaila,kad uzdare),tokios skanios pertrintos vistienos sriubos tikriausiai jau ir nebevalgysiu.
Atsakyti
O mane vesdavo į vaikų kavinę Pasaką, Kaune. Kokio stebuklingo skonio ten būdavo zuikio blynai (paprasčiausi bulvyniai blynai), buratino kotletai (paprasčiausias kotletukas su įsmeigta dž.slyva), o pieniškas kokteilis tai iš viso lyg dievų gėrimas...aj nežinau.... man ten kažkaip viskas žiauriai skanu būdavo, nors mano mama itin puiki kulinarė, bet vat ten toj Pasakoj man kažkas tooookio būdavo lotuliukas.gif
Atsakyti