Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

QUOTE(laumupė @ 2011 09 13, 18:00)
O mane vesdavo į vaikų kavinę Pasaką, Kaune. Kokio stebuklingo skonio ten būdavo zuikio blynai (paprasčiausi bulvyniai blynai), buratino kotletai (paprasčiausias kotletukas su įsmeigta dž.slyva), o pieniškas kokteilis tai iš viso lyg dievų gėrimas...aj nežinau.... man ten kažkaip viskas žiauriai skanu būdavo, nors mano mama itin puiki kulinarė, bet vat ten toj Pasakoj man kažkas tooookio būdavo  lotuliukas.gif

Taip, prisimenu Pasaka, tik labiau ne maista, o namukus su vitrazais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2011 09 13, 22:47)

Ir dar ten duodavo toki idomu patiekala langeta.Net neisivaizduoju kaip pasigamint toki,tik pamenu,kad skanu biggrin.gif
Atsakyti
O kurioj vietoj ta Pasaka buvo?
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2011 09 14, 13:26)
O kurioj vietoj ta Pasaka buvo?

Laisves al.Kaune biggrin.gif
Atsakyti
Pieniska zele (tokios jau niekur nebegamina turbut) ir sokoladuka Sprintas (nieko panasaus siandien nesu ragavus) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2011 09 13, 22:47)

nevalgi turbūt buvot biggrin.gif aš tai gerai pamenu ir maistą, ir tuos namukus su vitražais, ir net administratorę, kuri palydėdavo į laisvą vietą.... man ji tokia gražuolė tada atrodė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 14 rugsėjo 2011 - 13:38
QUOTE(laumupė @ 2011 09 14, 14:36)
nevalgi turbūt  buvot   biggrin.gif   aš tai gerai pamenu ir maistą, ir tuos namukus su vitražais, ir net administratorę, kuri palydėdavo į laisvą vietą.... man ji tokia gražuolė tada atrodė  bigsmile.gif

Valgi valgi, tik kavinese dazniausiai uzsisakydavau karbonada. O desertui plakta grietinele apibarstyta sokoladu. Prisiminiau dar tuos ledu indelius ant kojeliu plastmasinius smile.gif
Bekalbant apie Pasaka, prisiminiau, kad daznai su tevais uzsukdavom i "Bialystoka" Lenino prospekte. Ten tokia jauki prieblanda tvyrojo, jauku buvo. Ir skanus karbonadai biggrin.gif

Nupirkau "ant akcijos" maximoj saldainiu "Meska siaureje" Ir dideliam mano nusivylimui pamaciau, kad pakuote pakeista. Nezinau kada ja pakeite, bet man labiau patiko ta, is vaikystes, su isvyniojamu popiereliu ir blizguciu viduje, kuri galima nagu islygint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 14 rugsėjo 2011 - 14:07
QUOTE(pasikeitusi @ 2011 09 14, 15:02)
Valgi valgi, tik kavinese dazniausiai uzsisakydavau karbonada. O desertui plakta grietinele apibarstyta  sokoladu. Prisiminiau dar tuos ledu indelius ant kojeliu plastmasinius smile.gif
Bekalbant apie Pasaka, prisiminiau, kad daznai su tevais uzsukdavom i "Bialystoka" Lenino prospekte. Ten tokia jauki prieblanda tvyrojo, jauku buvo. Ir skanus karbonadai biggrin.gif

Nupirkau "ant akcijos" maximoj saldainiu "Meska siaureje" Ir dideliam mano nusivylimui pamaciau, kad pakuote pakeista. Nezinau kada ja pakeite, bet man labiau patiko ta, is vaikystes, su isvyniojamu popiereliu ir blizguciu viduje, kuri galima nagu islygint.

Pamenu tik Bialystoko iškabą, bet ten nesu buvus biggrin.gif

O Meška šiaurėj visai ne tokio skonio dabar...nu kažkokio ne tokio ir viskas. Anksčiau tas įdaras toks tamsesnis būdavo ir daug skanesnis, o dabar kažkokio šviesaus saldėsio patepliota tarp vafliukų.... iš bėdos valgyti galima, bet vaikystėj tai skanesni buvo ax.gif
Jazau... pašnekėjau lyg visai kokia babutė būčiau.... o vat mano laikais tai.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Si tema atminty visokiu detaliu atgavina. Dabar prisiminiau kaip eidavau su mama saligatviu ir tempdavau paskui save katina ant ratuku. Katinas buvo geltonas plastmasinis, su raudonais ratukais. smile.gif turbut ne as viena toki turejau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2011 09 14, 15:20)
Si tema atminty visokiu detaliu atgavina. Dabar prisiminiau kaip eidavau su mama saligatviu ir tempdavau paskui save katina ant ratuku. Katinas buvo geltonas plastmasinis, su raudonais ratukais.  smile.gif turbut ne as viena toki turejau smile.gif

Aš šunį turėjau raudoną. Ten, kur akys buvo toks rutulys baltas su keletu akių. Tas rutulys buvo kaip ratas ir tempiant šunį atrodė, kad jis bėga akis markstydamas.
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 09 14, 15:16)
Pamenu tik Bialystoko iškabą, bet ten nesu buvus  biggrin.gif

O Meška šiaurėj visai ne tokio skonio dabar...nu kažkokio ne tokio ir viskas. Anksčiau tas įdaras toks tamsesnis būdavo ir daug skanesnis, o dabar kažkokio šviesaus saldėsio patepliota tarp vafliukų.... iš bėdos valgyti galima, bet vaikystėj tai skanesni buvo  ax.gif
Jazau... pašnekėjau lyg visai kokia babutė būčiau.... o vat mano laikais tai....  lotuliukas.gif

bet kad tiesa yra čia smile.gif)) daugelis produktų pasikeitė į labai neigiamą pusę...
Atsakyti
Daugiabučio (tais laikais naujos statybos) kieme esanti automobilių aikštelė buvo tokia tuščia, kad kasdien žaisdavome kvadratą, badmintoną, nors daugiabučiai buvo apgyvendinti pilnai. Tiesiog ten. Stovėdavo keli žiguliai, keli moskvičiai, vienas zaporožietis, o gal du. Bet tai palyginis baikės, kas dedasi dabar.
Atsakyti