Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

QUOTE(Greipfrukte @ 2007 11 26, 15:31)
Pamenu, kad tėvai beveik kas vakarą paleisdavo magnetofoną, o aš šokinėdavau lovelėj ir dainuodavau "Šėriau šėriau gaidį" (Modern Talking, Chery lady)  biggrin.gif

lotuliukas.gif per tavo vaikyste vos kava is juoko nepaspringau...
man kazkaip isimine, kai esant kokiu 5 metu lazdynuose erfurto gatve ties 'iki' remontavo, kaip buvusiam 'paparty' ledus kausely pirkom... kaip 'zeruty' nuejus su mociute maciau kaip 2 bobeles del kazkokio zaislo muses (deficitas)... kaip kaime su sese visom katem usus nukarpem, o sugalvojus puskes lele ismaudyt jai plaukai nuslinko... kaip budama 6 isgeriau degtines, manydama, kad vanduo, o mano mama del to bare mane priziuret turejusi pusbroli... kaip su puseserem is vistides surinkdavom supuvusius kiausinius eidavom ju pametyt... kaip zemuosiuose paneriuose degino miska mokyklai - darzeliui statyt ir as pykau, nes visai i ta darzeli nenorejau...ech... gera vaikyste buvo... ax.gif
Atsakyti
Aš tiek daug atsiminimų turiu, kad neturiu, kur jų dėti biggrin.gif Patys maloniausi, kai grįždavo tėtis iš Sibiro, kas pusė metų, mes važiuodavome su mama į aerouostą jo pasiimt, ir puldavau jam jam į glėbį wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif jis verkdavo, o aš nesuprasdavau kodėl smile.gif Poto visą tą laisvą laiką, kol nereikėjo išvažiuot jis mane visur vedžiodavo už rankos, negalėjau jos paleist doh.gif taip pasiilgdavom abu wub.gif dar ir dabar verkt norisi, kai prisimenu, kai jis išskrisdavo verysad.gif Jis pabėgdavo naktį, kai aš nematydavau doh.gif O verkdavau po to, savaitę su manimi niekas nesusišnekėdavo unsure.gif Labai myliu savo tėtį wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip girdžiu Gyčio Paškevičiaus dainą DUKRAIvisada verkiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preila: 29 lapkričio 2007 - 18:35
man vakar mama papasakojo tai ilgai juokiausi iš savęs pačios:}
istorija: buvo man apie du gal metukus, su tėvais ėjau į Vingio parką pasivaikščios. žydėjo obelys ir tėtis paėmęs mane ant rankų prinešė prie žiedų pauostyt. tuo metu atskrido gražus drugelis. ir mama sako: Lizute, žiūrėk koks gražus drugelis. O aš ėmiau ir kastuvėliau šnai šnai per tą drugelį lotuliukas.gif mama sakė gėda buvo akis pakelt, aplink daug žmonių ir kas juokės kas spoksojo nesupratę biggrin.gif
pamenu kad kai buvo kokie trys metukai ar ketveri labai mėgaus bruzginti močiutės gitarą. sena ji buvo, stygos surudijusios, grot nemokėjau, bet pasidėdavau ant kelių ir bandžiau groti. ech, vis dar gailiuso, kad tėvai neleido į muzikos mokyklą.. kai nuo mažų dienų pasireiškė tokia trauka muzikai 4u.gif mamytės, neimkit pavyzdžio iš mano tėvelių:}
o dar atsimenu skaitikliukus senovinius siaubingai mėgau irgi kažkur trijų-ketverių metų amžiuje:} sakydavo kad bankininkė būsiu, bet galiausiai gavos, kad į matematikos ir skaičiavimų pusę negaliu net pažiūrėt:}}
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lizutia: 03 gruodžio 2007 - 01:48
Kažkaip retai čia užklystu ax.gif tai temukė thumbup.gif
Oi atsiminimai tik patys geriausi dar ir dabar mamai sakau, mamit mano vaikystė rolleyes.gif pasaka wub.gif
Žinot koks įsimintinas dalykas, beje jų yra begalėėėėėėėėė nuostabių, bet va pagalvojus išplaukė toks vaizdas:
Žydras žydras dangus user posted image

Klausiau tėčio, tai man sakė buvo 4 metukai wub.gif oras fantastiškas, tiesiog tikrų tikrausia vasara rolleyes.gif gyvenom Kauno centre. Išgirstam, kad užgroja orkestras, man mama riša į plaukus didelius tokius žydrus kaspinus, kaip tas dangus rolleyes.gif greitai rengia puošniausią suknytę ir lekiam su sese už rankų susikabinusios į laisvės alėją, taigi PARADAS bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Bet kokį turėjo man paliktį įspudį šie paradai, kad dar dabar aš atsiminčiau tą tiesiog stebuklingą vasaros dvelksmą ir tą skaistų dangų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 03 gruodžio 2007 - 02:16
grazi ir nerupestinga vaikyste-
kaime pas mociute "pyksedavau" jos "iseiginio" rankinuko 2 metaliniais burbuliukais (uzsegimu biggrin.gif )
nusivildavau,kad mane mociute vaisindavo tik baltais metiniais saldainiais ax.gif
kepdavo "marmurinius" baisiai skanius meduolius ir atpjovusi rieke uzrakindavo kamaroj likusi.kitai dienai rolleyes.gif dar kepdavo kaimiskus sausainius per mesmale.
mama skaitydavo vakarais pasakas.pries tai kiekvienas savo antklode nusinesdavom iki radiatoriaus,palaikydavom po kelias min ir i lova.(ziemos vakarais).
ziuredavome rusiskus multikus nuo 8.30-9.00.(labanakt,vaikuciai).
megdavau ziureti vasara i dangu ir isisvaizduoti ivairius gyvunus is debesu.
laidojom triusi ir padarem kapeli po obelim.
ziema eidavome su slidemis,rogemis.zaisdavome "sniego karalystes".
kiekviena menesi laukdavome tecio algos,nes tada pirkdavo sokoladinius saldainius-Karakum,Meska siaurej,Aguona,Kauke...
Po mokyklos eidavom pirkti ledu(oras nesvarbu mirksiukas.gif ).megdavau pieniska plombyra ax.gif jei ne ledu,tai roksu ar riestainiu i stoties bufeta lotuliukas.gif
laukdavau Nauju Metu diskoteku mokykloje...
laukdavau Kuciu vakaro,nes visada jausdavosi susikaupimas,sventumas tos dienos. Visad budavo juokinga tvarkantis namus pries kucias inesti skalbinius is lauko.keista,nes jie budavo susale i kaula ir juokingi.....gali inesti tik kelis per viena ejima lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip ieškojau jaunesnės sesės, iš kiemo pabėgusios:)
Atsakyti
Aš turiu daug prisiminimų širdžiai ir sielai malonių wub.gif rolleyes.gif
Bet linksmiausias buvo (kvailiausias močiūtės klausymas doh.gif )
Pietaujam su mano tėvo mama, man močiūte, o ji ir klausia:
Jurgita, kuri močiūtė gražesnė: aš ar močiūtė Bronė g.gif ?
Man buvo beveik keturi metai tongue.gif
Atsistoju iš už stalo pasižiūriu ir rėžiu:
Gražiausia AŠ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 29, 15:57)
kaip zemuosiuose paneriuose degino miska mokyklai - darzeliui statyt

Mišką degino? blink.gif doh.gif Aš toj mokykloj 4 klases baigiau drinks_cheers.gif

QUOTE(Lizutia @ 2007 12 03, 01:46)

istorija: buvo man apie du gal metukus, su tėvais ėjau į Vingio parką pasivaikščios. žydėjo obelys ir tėtis paėmęs mane ant rankų prinešė prie žiedų pauostyt. tuo metu atskrido gražus drugelis. ir mama sako: Lizute, žiūrėk koks gražus drugelis. O aš ėmiau ir kastuvėliau šnai šnai per tą drugelį  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif visą idilę sugadinai...

QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 12 06, 12:21)
Atsistoju iš už stalo pasižiūriu ir rėžiu:
Gražiausia AŠ  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
O as pamenu kaip nuluzo ratas mano vezimelio doh.gif mama mane juo i darzeli vesdavo.Ji pastate vezimelei prie tvoros ir pasake kad tie zmones kita diena sutaisys,zinoma jie nesutaise schmoll.gif O as vis prasydavau paziureti biggrin.gif dar pamenu zaidem ligoninem,ir uzsimane vienas berniukas is kiemo i musu ligonine,bet padarius tyrimus paaiskejo kad jam reikia plaukus nukirpti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 12 06, 19:25)
uzsimane vienas berniukas is kiemo i musu ligonine,bet padarius tyrimus paaiskejo kad jam reikia plaukus nukirpti  biggrin.gif

niu ir kuo jis taip apsirgo kad vargšeliui netgi plaukus kirpt reikėjo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2007 12 06, 16:56)
niu ir kuo jis taip apsirgo kad vargšeliui netgi plaukus kirpt reikėjo?  lotuliukas.gif

Nu kaip dabar apzelusi guldysi i ligonine doh.gif
Atsakyti
Mama pasakojo, kad kai buvau maždaug penkerių metukų amžiaus, visada, kai tėtis užmigdavo, pindavau jam kasytes hihihi.gif ir visad prižadindavau papurškus į akis lako plaukam lotuliukas.gif

Sakė, kad visad buvau velnių priėdus, bet šiaip gera mergytė cool.gif ax.gif
Atsakyti