Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

QUOTE(Spyglė @ 2007 12 18, 19:46)
O man įstrigo metų laikai,jie nebuvo taip susimakalavę kaip dabar.Žiemos būdavo su sniegu,daug sniego, kaip ir priklauso,ledas ant kūdros,pačiūžos.Kalėdinė eglutė,papuošta žaisliukais,raudonais obuoliais,šokoladiniais saldainiais,vata,vietoj

oi...geri laikai buvo...tokie sentimentai wub.gif aš dar prisimenu kai man buvo beveik trys metukai,parvežė iš ligoninės naujagimę sesutę,tokią mažytę..ji gulėjo iškišus liežuvėlį,o aš norėjau ją primušti,kad svečiuose taip negražiai elgiasi blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai prisimenu tuos ivykius kurie tuo metu labiausiai sukrete..tarkim mociutes mirties diena ir laidotuves atsimenu kaip vakar diena, nors tik keturi metukai buvo..kaip broliai nuplukde i kazkokia seklesne vieta juroj ir paliko prigasdine kad rykliai tuoj atplauks, oi kiek rekiau ir mama kvieciau, o dabar juokinga smile.gif atsimenu kaip bart gavau, kai namo velavau..
aisku yra ir geru dalyku, kuriuos atsimenu;) pavyzdziui ta diena kai dovanu suniuka gavau:)
Atsakyti
neseniai prisiminiau:
"Skrido oro lektuvelis, jam sugedo motorelis... kiek reikes viniu, pasakysi tu!"
"Do re mi fa so la si, sedo kiaule i taksi.. ish taksi paspaude gaza ir nuruko i Kaukaza.. ish Kaukazo i menuli, zhiuri laidoja storuli.. ish menulio i berlyna, tiesiai vokiechiui i klyna.. vokietis paleido shlanga ir "apmyzho" bobai langa.. bobai langas nepatiko, boba eme ir "apshiko"" smile.gif))

ir dar man labai pamago prisiminti "Vilnius, Kaunas ir Klaipeda, kas daugiau saldainiu eda...." ir nebeatmenu kaip toliau smile.gif gal atsimenat kas ? smile.gif))
Atsakyti
Mano vaikyste buvo be galo grazi ir laiminga,turejau du gerus mylincius ir darbscius tevelius,gyvenome mediniame astuonbutyje,zmones jame gyveno visi panasaus amziaus su mano teveliais,todel ,visose seimose gimeme po vaika ,tais paciais metais ir vos ne pamenesiui .Patikekit,sauni buvom kompanija ,kol buvom maziukai ,tevai visus vede pas netoliese gyvenancia senuciuke,cia buvo tipo toks namu darzelis,taigi ,uzaugome visi ant vieno poudo. Pirma klase...visi klasiokai,kai kurie net suolo draugai...Gyvenome salia sodu ir grazaus ezero,vasara kiauras dienas mirkdavome ezere,gryzdami aplankydavome visus sklypelius ,zinojome ant kokios obelies noksta skanus obuoliai,kuriu neverta net liesti,vakarais lakstydavome iki isnaktu,niekas musu neieskodavo ir niekur ne vienas neprapuolem,valgyt isalke gryzdavome ir miegoti,tevai zinodavo,kur vienas ten visi .O kiek paskui fintu esam prikrete...visi draugiskai nuo tevu per uzpakalius esam gave biggrin.gif ,tai ka nors sugadint ar isgasdint patamsiais,tokiam bury visko prisigalvodavom... sokiai,pirmos meiles,buciniai,bet is sokiu vistiek visi kartu namo eidavom,laukdavom vieni kitu kol atsibuciuos lotuliukas.gif ...uzaugom,issiskirstem,likom keliese artimi,susitike dziaugiames kaip tikros seses su broliais ,susede pakalbame,prisimename gerus laikus,ech,gaila ,musu vaikai tokios vaikystes neturejo ir niekad netures,dabar zmones kiti ir vaikai kitokie. Vakare ,eidama miegoti daznai klaidzioju vaikystes takeliais ,sedziu ant ezero kranto,perziuriu uzkastus geliu sekretus ir matau linksmus saules pazenklintus strazdanotus vaiku veidus ax.gif .

Galiu pasakot ir pasakot ir galo istorijoms nera,pamenu buvom jau kokie 16 -meciai,maudemes ezere ir vienas bachuriukas neapsiziurejes mete is didelio pluduro mano pusen,bac astriu kampu ir smarkiai praskele galva,bego stipriai kraujas,galva apsvaigo,visi puole praust ,galva vyniot i ranksluoscius,o vienas vaikinukas nugvelbe tevo masina , neturedamas jokiu teisiu atvaziavo i maudykla labai staciu ir siauru skardziu ir visi draugiskai nuveze i ligonines priemima susiuti zaizdos,nu i masina tilpome ko gero kokie 10 zmoniu doh.gif biggrin.gif .

Prisimenu ir liudnu akimirku,is tikruju tai mano drauge ne taip seniai man papasakojo,kai mire mano a.a tevelis,pas mus taip buvo priimta kad visas namas prisidedavo, pas vienus sarvodavo,pas kitus valgyt gamindavo,pas kitus zmones ilsedavosi,taigi as pas ja miegojau vienoje lovoje,tai drauge visa nakti negalejo uzmigti,saugojo mane ,kad nenumirciau,nes jai taip atrode,jei mire mano tetis,galiu ir as numirti blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvel: 26 gruodžio 2007 - 23:06
[quote=Spyglė,2007 12 18, 20:46]
O man įstrigo metų laikai,jie nebuvo taip susimakalavę kaip dabar.Žiemos būdavo su sniegu,daug sniego, kaip ir priklauso,ledas ant kūdros,pačiūžos.

ech... ir as pasiilgstu BUTENT anu laiku z i e m u!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kai namus is sniego statydavom, o per Naujuosius ciuozykloje aplink egle su paciuzom virazus darydavome ax.gif

o dabar... doh.gif
Atsakyti
[quote=ruta*,2007 12 29, 21:31]
[quote=Spyglė,2007 12 18, 20:46]
O man įstrigo metų laikai,jie nebuvo taip susimakalavę kaip dabar.Žiemos būdavo su sniegu,daug sniego, kaip ir priklauso,ledas ant kūdros,pačiūžos.

ech... ir as pasiilgstu BUTENT anu laiku z i e m u!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kai namus is sniego statydavom, o per Naujuosius ciuozykloje aplink egle su paciuzom virazus darydavome ax.gif

o dabar... doh.gif
[/quote]
ir as pasiilgau.. rolleyes.gif dar tikejausi,kad šiais metais per kalėdas bus sniego,bet kur tau doh.gif ot kaip būdavo linksma,kai būdavo pusnys mano dydžio biggrin.gif na,zinoma ir pati tada buvau nedidukė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Vienintelis ivykis, istriges giliai i atminti, tai kai maza budama, prasiskeliau lupa bebegdama pas mama doh.gif paskui vaziavimas pas gydytoja ir tos lupos siuvimas doh.gif Ir visa tai man primena likes mazas randas lupoje verysad.gif
Atsakyti
Oij, yra prisiminimų nemažai...............vienas iš jų, kaip bandžiau prisysiot blush2.gif į butelį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 01 08, 22:55)
Oij, yra prisiminimų nemažai...............vienas iš jų, kaip bandžiau prisysiot blush2.gif  į butelį lotuliukas.gif

ir kaip sekės? ax.gif
Atsakyti
Prisimenu ,kad kiekvieną savaitgalį važiuodavom į kaimą pas močiutę biggrin.gif Dar žaidimus su pusseserėmis ,žaisdavom su lėlėm iki išnaktų ,kol kurios mama atėjusi liepdavo greit bėgt į lovą tongue.gif
Pamenu ,kad tėtis nuolat pirkdavo meduolius ir limonadą bigsmile.gif
Atsakyti
Aš prisimenu, kai mokykloje į pamokas ėjau antra pamaina, t.y. po pietų, tuomet man plaukus sušukuodavo tėtis, nes mama darbe būdavo ir vieną kartą neiškentęs mano įsielektrinusių plaukų, jam besiraizgančių aplink rankas, paėmė ir išpurškė juos antistatiku lotuliukas.gif O tada išsigandęs, kad gali plaukai nuslinkt, liepė eit galvą išsiplaut lotuliukas.gif oi kiek dabar būna juoko, kai tėveliams primenu šitą bajerį lotuliukas.gif
Atsakyti
Atminty išliko vaizdas, kai mane mama paguldė į lovytę (man buvo kažkur 5 m), buvo įjungta lempa, kuri švietė labai neryškiai, o mama palinkusi virš lovytės žiūri į mane ir šypsosi wub.gif wub.gif

Kitas prisiminimas komiškesnis:
Į namo 2 aukštą reikėdavo užlipti kopėčiomis iš lauko. Ten būdavo nebenešiojamų mamos suknelių, o mes su draugėmis mėgdavome jomis pasipuošti ir vaikščioti biggrin.gif Aš apsivilkau ilgą siaurą mamos suknelę ir leidausi į apačią , bet suknelė užsikabino už kopėčių krašto iš aš pakibau priešais virtuvės langą žemyn galva ir rėkiu : "mama gelbėk". Bet daugiau pati kažkaip užsikabarojau atgal lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti