kaip žvengiau iš to "Šėriau gaidį"

aš pati iš vaikystės irgi prisimenu nemažai (o iki kelių metų yra ta vaikystė? iki 10-12 metų,ar trumpiau)
gal pirmieji prisiminimai (man to metu buvo apie 2 metus) kaip norėja "nukalt" prisikamą vištytę(jei atsimenat,būdavo tokios geležinės,rakteliu prisukamos) Tai labai norėju ną nuplot ir po kelių bandymų

ji pasidavė
paskui atsimenu kip iš ligoninės parsivežė brolį- Atsimenu raudoną veidą, balą vokelį su mėlynais kaspiniukais ir mėlyną kepurytę (man tada buvo 3 metai)
dar atsimenu kaip su pusbroliu kaime viščiukus skraidyt mokėm-mėtem į viršų...per tokį laidą turėjo jie perskrist...

Deja,poto pusė viščiukų išdvėsė (kodėl mums niekas nedraudė taip daryt-nežinau...Gal nematė).
Dar atsimenukaip mus puolė užgyliavusi karvė...Kaime žaidėm kieme ir girdim kanopų bildesį-žiūrim karvė atvaro-kaip atsidūrėm namie nepamenu.
Dar atsimenu,kaip kregždutę vanagas pagavo. Ji norėjo į tvartą skirst, ir tik žybt akmuo iš dangaus...Tada labai išsigandau ir labai gaila paukštuko buvo
Pamenu,kaip su mama vaikščiodavom apie jos mokyklą ir ten ant langų būdavo knygų krūvos prikrautos.
Dar atsimenu kaip bijodavau kaimynų žąsų ir kalakutų
Dar atsimenu kaip atvažiuodavo tokia parduotuvė ant ratų (vadidavom lapke)
Atsimenu kaip mama pamatė,kad brolis vaikščiot pradėjo:D ir atsimenu,kaip niekaip nesupratau-nu kas čia tokio
Šitie atsiminimai iš vasarų kaime,kai man buvo 3-5 metai
Atsimenu tuos Spalio mėnesio paradus, taip pat atsimenu mitingus už laisvą Lietuvą, atsimenu bendrabučio,kur gyvenam kaimynus ir jų vardus (net mama buvo pamiršus), atsimenu kaip rinkdavom žibutes ir šiaip gėlyytes, miške prie namų (gyvenom žirmnuose), atsimenu savo pirmą auklę (ji man buvo iki 3 metų) ir jos zoologijos sodo sausainukus.
Šiaip dauguma prisiminimų šviesūs

Mes su broliu buvom (na,ir esam) mylimi vaikai
Juodžiausias tai kai mirė senelis...Tada man tikrai buvo labai rimta trauma (tada man buvo 10) Skausmą tai net jaučiu iki šiol