Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

QUOTE(ooo @ 2009 03 24, 09:34)
kontracepcija nera malonumo priduodantis dalykas...

aisku, kad naturalumas geriausia,
yra tokios priemones, kurios jeigu neprideda malonumo, tai jo ir nesumazina smile.gif ( cia pvz. apie prezervatyvus)
ir visgi sakyciau sioje srityje, partneriu sutarimas ir noras, net konrtaceptiniu priemoniu panaudojima gali paversti dar vienu maloniu netiketumu mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kuri esat bandziusios latex-free prezervatyvus? vaistinej uzmaciau bet kaina buvo 3 kartus didesne uz lateksinius doh.gif gal kuri jau esat patikrinus? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
turiu klausima blush2.gif
jeigu mylintis su prezervatyvu man persti, tai ar cia as lateksui alergiska, ar koks velnias g.gif ?

Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 30, 18:00)
turiu klausima blush2.gif
jeigu mylintis su prezervatyvu man persti, tai ar cia as lateksui alergiska, ar koks velnias g.gif  ?

greiciausiai taip...
bet issamiau apie tai gali paporinti tik jusu ginekologas smile.gif
Atsakyti
user posted image

Dabar yra prezervatyvai be latekso. Nuo kurio ir alergizuojama. Idealus pasirinkimas alergiškiems žmonėms. Gali būti naudojami su vandens ar aliejaus pagrindu pagamintais lubrikantais.

Sex shopuose pasiziurek, yra tokiu nemazai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrFefka: 02 balandžio 2009 - 14:10
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 30, 13:15)
Sveikos 4u.gif  gal kuri esat bandziusios latex-free prezervatyvus? vaistinej uzmaciau bet kaina buvo 3 kartus didesne uz lateksinius doh.gif  gal kuri jau esat patikrinus? ax.gif  blush2.gif

dar ne, ir man idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kreizy @ 2009 04 04, 21:06)
dar ne, ir man idomu  g.gif

Ka gi, teks tada paciai isbandyt ax.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nykštukė @ 2009 03 22, 01:50)
Pamiršai dadėti ,Bananiniais, braškiniais ar su spuogiukais  ax.gif

ir dar būna ne lubrikuoti kokiu tepalu, o pudra apibarstyti. spėju, net gamintojai nežino, kam jie skirti.. smile.gif
Papildyta:

skaitei komentarus? ypač apie visokius spygliuotus-dantuotus? paskaityk, gal nebesinorės iš ten pirkti smile.gif aš gyvenime neužsidėčiau kokio šviečiančio prezervatyvo iš kinijos - biesas žino nuo ko jis šviečia, gal radiacijos.
Atsakyti
QUOTE(balanemate @ 2009 04 06, 20:29)
... aš gyvenime neužsidėčiau kokio šviečiančio prezervatyvo iš kinijos - biesas žino nuo ko jis šviečia, gal radiacijos.

bandymas apsisaugoti gali pavirsti jonvabaliu prigaminumu lotuliukas.gif
svieciantis dar praverstu zygyje, kai prozektorius nuseda lotuliukas.gif - tevai pasviesk, nerandu batu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balanemate @ 2009 04 06, 21:29)
skaitei komentarus? ypač apie visokius spygliuotus-dantuotus? paskaityk, gal nebesinorės iš ten pirkti smile.gif aš gyvenime neužsidėčiau kokio šviečiančio prezervatyvo iš kinijos - biesas žino nuo ko jis šviečia, gal radiacijos.

Naudoktie paprastus - klasikinius. Inovacijos dažnai nebūna kliniškai patikrintos.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 07, 07:56)
Naudoktie paprastus - klasikinius. Inovacijos dažnai nebūna kliniškai patikrintos.

Klasika nesensta.
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 04 07, 08:07)
Klasika nesensta.

sakai? pažiūėk į prieš kokius 30 metų naudotus wink.gif
kur instrukcijoje dar parašyta, kad panaudojus reikia išplauti ir vazelinu sutepti biggrin.gif

Atsakyti