Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

yra ir Durex dideliu blush2.gif MB net susinervino kad nepamate ir nusipirko lotuliukas.gif dar nebandem blush2.gif
Atsakyti
Girdejau yra keliu dydziu prezervatyvu unsure.gif ar tai tiesa? ka jus zinote apie juos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Romka2 @ 2009 03 21, 18:51)
Girdejau yra keliu dydziu prezervatyvu  unsure.gif  ar tai tiesa? ka jus zinote apie juos?  g.gif

Yra. O jūs kuriais domitės - mažesniais nei standartiniai ar didesniais?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 21, 20:53)
Yra. O jūs kuriais domitės - mažesniais nei standartiniai ar didesniais?

Pamiršai dadėti ,Bananiniais, braškiniais ar su spuogiukais ax.gif
Atsakyti
Suprantat esu nepilnametis, 14 pirma karta dares ax.gif tai pirmas kartas buvo be preziko unsure.gif tai domintu siaip mazesnio dydzio blush2.gif tai pavadinimus jei galite pasakykite thumbup.gif buciau dekingas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Romka2 @ 2009 03 22, 08:22)
Suprantat esu nepilnametis, 14 pirma karta dares  ax.gif  tai pirmas kartas buvo be preziko  unsure.gif  tai domintu siaip mazesnio dydzio  blush2.gif  tai pavadinimus jei galite pasakykite  thumbup.gif  buciau dekingas  unsure.gif

Iš tiesų prezervatyvai neturi bendrų dydžio standartų. Dydis svyruoja priklausomai nuo gamintojo ir prezervatyvo tipo. Ar esate pabandęs užsidėti kokį nors prezervatyvą? Gal jums puikiai tinka bet kuris - dažniausiai taip ir būna. Jei reikalingi tikria mažo dydžio, tai jų reikėtų ieškoti intymių prekių parduotuvėse. Tačiau pradžioj siūlau tiesiog pamėginti užsimauti - tuo pačiu bus praktika kaip tai padaryti, nes nėra taip paprasta.

Čia galima nusipirkti naudingų dalykų už teisingą kainą. Kinija su savo vieno vaiko politika yra apsaugos priemonių gamybos lyderė.

Jei problema trintyje - tai naudokite arba nenaudokite lubrikantus arba specialius prezervatyvus.
Atsakyti
kontracepcija nera malonumo priduodantis dalykas, bet ji butina ax.gif
kontraceptines tabletes didžiajai daliai moterų stiiipriai malonuma sumazina...
prezikai daliai vyrų nepatinka...
na ir ka? pult aiskint, kad vyras nesimaus gumytes, nes tas pats kas medu per stikla laizyt, bet juk moteriai KT dar ir sveikatai kenkia...vyru, alergisku lateksui, maziau...
Atsakyti
Jei problema trintyje - tai naudokite arba nenaudokite lubrikantus arba specialius prezervatyvus.

Man problemų dėl trinties nekyla. Pabandžiau su prezervatyvu, pabandžiau be jo, man geriau be. Tiek ir tenorėjau pasakyti.
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2009 03 24, 10:34)
kontracepcija nera malonumo priduodantis dalykas, bet ji butina  ax.gif

patikslinsiu - būtina su naujais partneriais? tada taip.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 24, 10:43)
patikslinsiu - būtina su naujais partneriais? tada taip.

butina neplanuojant tureti (daugiau) vaiku.
priklausomai nuo partneriu skiriasi tik kontracepcijos budai.
yra moteru, kurioms KT labai tinka, arba kontraceptiniai pleistrai, yra kuriu ciklas idealus, tai galima vaisingas/nevaisingas dienas issiskaiciuot, yra kurioms tai neimanoma...
zodziu, vieno recepto nera...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 03 24, 11:04)
butina neplanuojant tureti (daugiau) vaiku.
priklausomai nuo partneriu skiriasi tik kontracepcijos budai.
yra moteru, kurioms KT labai tinka, arba kontraceptiniai pleistrai, yra kuriu ciklas idealus, tai galima vaisingas/nevaisingas dienas issiskaiciuot, yra kurioms tai neimanoma...
zodziu, vieno recepto nera...
Su atsitiktiniais partneriais kontraceptinės tabletės - nėra geriausias pasirinkimas smile.gif ...nuo bakterijų ir virusų neapsaugo...
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2009 03 24, 11:12)
Su atsitiktiniais partneriais kontraceptinės tabletės - nėra geriausias pasirinkimas smile.gif ...nuo bakterijų ir virusų neapsaugo...

nu tai sitai ir arkliui aisku, bet Jaunas Tetis rase apie kontracepcijos su naujais partneriais butinuma, o aš - apie su visais jei vaikai neplanuojami ax.gif
Atsakyti
na mano vyras pries gumytes... nepatinka jam jos, smirda.. nepriversi gi... mylimes jau 3 metus be nieko, ir ka jokiu neplanuotu netyciuku ax.gif Na jei vyras nesuvaldo saves, tai abejociau ar isvis reikia su juo leistis i nuotykius g.gif o ejima per "visus" tai 3 gumas liepciau mautis lotuliukas.gif
Atsakyti