Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

QUOTE(be*starlet @ 2008 12 21, 19:58)
Prisidedu, mano mintys tokios pat  drinks_cheers.gif Durex paciausi  thumbup.gif
Ne tik kvapas, ir skonis buna atitinkamas. Ir tai pravercia oralinio metu, kuomet nenori , kad i burna baigtu. Paprasta  rolleyes.gif

Oralinis su prazervatyvu doh.gif na nebent ne savo vyrui lotuliukas.gif blush2.gif
O kad į burną nebaigtu yra ir kitų būdų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delight: 07 sausio 2009 - 16:32
Su seks parduotuvėmis tikrai reikia atsargiau, nes dažnai galį ir suklaidinti. Moki didesnius pinigus, o gauni eilinę prekę ir dar neaišku ar kokybišką. Ir aš ieškojau didesnių. Pardavėja garantavo, kad didesni, o rezultate pasirodė eiliniai niekuo nesiskiriantys nuo standartinių.......nors imk ir nešk atgal biggrin.gif
Atsakyti
Mano manymu ne prezervatyvo storis svarbiausias, bet naudojimo budas - jeigu ismoksite gerai ji uzsideti, niekur neliks oro, jis glaudziai priglus prie kuno, tikimybe, kad suplys labai maza.
Mes naudojame jau daugeli metu Durex ir Unimil ir niekada neturejome problemu. Viena karta pasitaike brokuotas prezikas, bet tai pastebejome is karto isimant is pakuotes.

Del jautrumo - gal jai reikia ilgesnes izangos? Arba papildomo lubrikanto? Moteris na zaisliukas, kad paspaudi migtuka, ir viskas is karto viekia wink.gif reikia truputi pasistengti. Linkiu semes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rosemary: 11 sausio 2009 - 11:58
QUOTE(Delight @ 2009 01 07, 17:31)
Oralinis su prazervatyvu  doh.gif  na nebent ne savo vyrui  lotuliukas.gif  blush2.gif

Zinoma, kad yra budu, taciau nieko baisaus nematau ir su gumyte, priklausomai nuo situacijos.
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2009 01 07, 13:36)
o kaip ten su pastojimu? mum tai ne sykio nebuvo nei plyse nei nusmuke, naudojam durex extra safe ir dar plius baigia lauke ir per nevaisingas dienas mylimes, bet va netycia taip gavosi, akd mylejomes viena diena pries ovuliacija ir su durexu tais kur prailgina, tai net kazkaip neramu darosi  blush2.gif

Na mūsų niekad nebuvo pavedę, nors visada naudojam ultra thin, kad kuo mažiau jaustųsi. O jau tų prailginančių tai niekad jokiu būdu, nebent paaugliams jie tinka, juk ten net atšaldo, kad tik kuo labiau atitolintų orgazmą...
Atsakyti
QUOTE(gattigo @ 2009 01 11, 01:01)
KA pasiulytumet is patikimesniu"jauciu storesniu gumyciu?" Ir kodel mano mergina netokia jautri"TEN"?

Durex ultra safe ar pan. vadinasi thumbup.gif ir daug praktikos, kaip naudotis wink.gif

kodėl nejautri? Nes reikia ją įjautrinti smile.gif Ilga atpalaiduojančia įžanga, bučiniai, prisilietimai ir t.t. kol ji pasijus saugi, atsipalaidavus ir norinti. Tik tai pasiekti kartais ne taip jau lengva net pačioms merginoms, ką jau kalbėti apie jų partnerius...
Atsakyti
Štai patys pačiausi:
http://www.patariu.l...-prezervatyvai/
Tik įdomu, ar tų pirmųjų būna pas mus pirkti?
Atsakyti
na bet man tai kazkaip netinka ne vieni, gal dar neatradom tinkamu... kazkaip labai nemalonu, kai lieciasi ta guma, kad ir su lubrikantu, gal man tiesiog kokia nors alergine reakcija gaunasi, po to labai nemalonu
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2009 01 07, 17:31)
Oralinis su prazervatyvu  doh.gif  na nebent ne savo vyrui  lotuliukas.gif  blush2.gif

aha pritariu drinks_cheers.gif
koks malonumas ciulpti guma g.gif blink.gif
Atsakyti
gal zino kas kur galima isigyti Crown Skinless Condoms?
Atsakyti
Girdejau, kad buna, bet as asmeniskai nesu maciusi gumyciu su dydziais g.gif
Atsakyti
Niekaip nerandu,kur turi but parasyta...
Atsakyti