Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

Mes kolkas tik Durex ir kažkokius rusiškus bandėm. Vyrui labiau tiko Durex mirksiukas.gif . O man,tiesą pasakius, tas pats 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evė: 20 lapkričio 2007 - 14:36
QUOTE(Tefnut @ 2007 11 19, 17:48)
detaliau prašyčiau  bigsmile.gif kas per lubrikantas?

Na mes nusipirkom lubrikanta maximoj, ten prie kasu kur prezervatyvai sudeti.Tiesa su tuo lubrikantu galima ir masaza daryt. tai pries smileysex.gif mes dar ir pasimasazuojam biggrin.gif Visai nieko dalykelis du viename, tik kvapas galetu but kitoks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(magija @ 2007 11 18, 23:48)
Mes tai Durex dazniausiai naudojam, siaip ir Cool bandem, tai jie net vyrui labiau patiko, nzn del ko g.gif , stengiames pirkt plonesnius, bet skirtumo nejauciu, vyrui irgi sake, kad guma lieka guma, ar plona ar storesne mm, visvien ne taip kaip be nieko  schmoll.gif  O klausykit norejau uzklaust, gal isbandet ten kaip buna su gaubureliais visokiais?  4u.gif  Ar yra skirtumas?

siaip as nieko nepjausdavau ar ten yra kokie gaubureliai ar ne, bet kai tapau nestuke.gif tai matyt jautresne pasidariau . tai man kazkaip nekokius pojucius sukeldavo schmoll.gif
Atsakyti
mes naudojam life style ultra safe, tokiam baltam pakely.. nemazai esam isbande, tai sitie labiausiai patiko ir tiko.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Durex. Ne karto nėra plyšę. Išbandėm pačius įvairiausius "Durex", tai visokių nuperkam, sumaišom ir paskui kaip per loteriją traukiam. Bet jokios kitos firmos, tik "Durex". Konservatyvumas mano begalinis biggrin.gif
Atsakyti
ir man "durex" geriausi buvo biggrin.gif
Atsakyti
Mums ''Contex ultra thin" geriausi 4u.gif
va tokie:
http://www.contex-co...lights_copy.jpg ax.gif

O blogiausi kokius tik teko bandyt tai kažkokie "Vizit" ar kažkaip panašiai, dar dabar mėtos, jei labai netikėtas reikalas ištiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milagros: 11 kovo 2008 - 12:50
QUOTE(milagros @ 2008 03 11, 18:47)
Mums ''Contex ultra thin" geriausi 4u.gif
va tokie:
http://www.contex-co...lights_copy.jpg  ax.gif

O blogiausi kokius tik teko bandyt tai kažkokie "Vizit" ar kažkaip panašiai, dar dabar mėtos, jei labai netikėtas reikalas ištiktų lotuliukas.gif

Kuo blogiausi, nesijaucia vyrui nieko?
Atsakyti
QUOTE(magija @ 2007 11 19, 00:48)
Mes tai Durex dazniausiai naudojam, siaip ir Cool bandem, tai jie net vyrui labiau patiko, nzn del ko g.gif , stengiames pirkt plonesnius, bet skirtumo nejauciu, vyrui irgi sake, kad guma lieka guma, ar plona ar storesne mm, visvien ne taip kaip be nieko  schmoll.gif  O klausykit norejau uzklaust, gal isbandet ten kaip buna su gaubureliais visokiais?  4u.gif  Ar yra skirtumas?

na mes bandem su visokiais "gaubureliais" bet asmeniskai man tai nieko nesijaucia schmoll.gif nezinau man atrodo, kad tie su kaubureliais yra gerokai storesni, todel man nepatinka schmoll.gif rolleyes.gif reikes paziureti kokios firmos perka mano mb bet toks baltas ipakavimas ir jie tokie plonyciai wub.gif miela malonu bigsmile.gif pakolkas tie patys mylimiausi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
dar parduotuviu yra MOLE ir MEGOJE... pabandyk internete paieskoti kur sex prekes parduodamos... smile.gif
Atsakyti
http://www.seksoroju...rvatyvai,page.5
Atsakyti
nagi matroskinai, paziurek kaip visuomene susimobilizavo kad tau padetu, dabar tikrai rasi tuos stebuklingus prezervatyvus.

Tai pasidalink paslaptimi kuo jie tokie ypatingi???? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti