Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

QUOTE(geltona_svajonė @ 2008 06 03, 16:51)
naudojant plonus prezervatyvus didesnė tikimybė, kad jie plis

Net ploni prezervatyvai tiek kartu patikrinami ir gaminami pagal tokius reikalavimus, kad nera taip lengva juos suplesyt biggrin.gif Nebent nagai kaip kates ir dantimis kimbi, tada jo. bet siaip kiek esam naudojesi su MB (paciais ploniausiais visada), visad viskas ok. Tiesa, prezervatyvams reikia siek tiek patirties turet, kaip su jais elgtis.
Atsakyti
As irgi taip galwoju smile.gif
Atsakyti
viena mama is SM pasakojo kad nusipirko kazkokiu nauju LIFESTYLE, tipo dvigubai apsaugantys, tai kaip maisai biggrin.gif aisku cia gali buti kad jos B penis mazas, bet kaip supratau tai standartas visada tikdavo, o sitie buvo ziauriai dideli biggrin.gif minejo kad kazkoks baltas pakelis ax.gif gal pabandyk? g.gif
Atsakyti
o reikes paziuret kas ten per prezerwatywai smile.gif tongue.gif ismegint blush2.gif
Atsakyti

Geriausia tai be nieko lotuliukas.gif bet mums labiausiai patinka durex, viena karta perkam vienokius, kita kart kitokius pasirinkimas didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nintuke @ 2008 06 28, 18:17)
Geriausia tai be nieko  lotuliukas.gif  bet mums labiausiai patinka durex, viena karta perkam vienokius, kita kart kitokius pasirinkimas didelis  biggrin.gif

aha tokiu sustru yra biggrin.gif su gaubureliais,plonu,citrininiai,apelsininiai:D lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mes su vyru tai irgi tik DUREX perkam, ir mums nė karto nėra suplyšę. Mano vyrui patinka jie ir man patinka, todėl mums tai geri visi, bet tik DUREX. ax.gif O patys geriausi tai šiaip buvo DUREX LOVE blush2.gif ... smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat naudojame tik "Durex" thumbup.gif Prisipirke esame ivariausiu kvapu, su gumbeliai, be gumbeliu, ploniausiu ir pan. Zodziu, "Durex" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytea3 @ 2008 06 30, 12:39)
Na mes su vyru tai irgi tik DUREX perkam, ir mums nė karto nėra suplyšę. Mano vyrui patinka jie ir man patinka, todėl mums tai geri visi, bet tik DUREX.  ax.gif  O patys geriausi tai šiaip buvo DUREX LOVE  blush2.gif  ...  smile.gif

Ir taip kalba dvylikametė mergaitė (kitose temose ji buvo sakiusi, kad jai dvylika).
Nesuprantu, ar čia vieta vaikams, ir dar tokiose temose?
doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 07 01, 00:13)
Ir taip kalba dvylikametė mergaitė (kitose temose ji buvo sakiusi, kad jai dvylika).
Nesuprantu, ar čia vieta vaikams, ir dar tokiose temose?
doh.gif  blink.gif

Gal pajuokavo zmogus? nes jei tikrai 12, tai jau tikrai truksta zodziu... doh.gif
Atsakyti
Mes su vyru tik DUREX perkam 4u.gif Mums ne karto nesuplyso mirksiukas.gif
Atsakyti
Durex valdo žiūriu biggrin.gif
Atsakyti