Net ploni prezervatyvai tiek kartu patikrinami ir gaminami pagal tokius reikalavimus, kad nera taip lengva juos suplesyt Nebent nagai kaip kates ir dantimis kimbi, tada jo. bet siaip kiek esam naudojesi su MB (paciais ploniausiais visada), visad viskas ok. Tiesa, prezervatyvams reikia siek tiek patirties turet, kaip su jais elgtis.
viena mama is SM pasakojo kad nusipirko kazkokiu nauju LIFESTYLE, tipo dvigubai apsaugantys, tai kaip maisai aisku cia gali buti kad jos B penis mazas, bet kaip supratau tai standartas visada tikdavo, o sitie buvo ziauriai dideli minejo kad kazkoks baltas pakelis gal pabandyk?
Na mes su vyru tai irgi tik DUREX perkam, ir mums nė karto nėra suplyšę. Mano vyrui patinka jie ir man patinka, todėl mums tai geri visi, bet tik DUREX. O patys geriausi tai šiaip buvo DUREX LOVE ...
Na mes su vyru tai irgi tik DUREX perkam, ir mums nė karto nėra suplyšę. Mano vyrui patinka jie ir man patinka, todėl mums tai geri visi, bet tik DUREX. O patys geriausi tai šiaip buvo DUREX LOVE ...