Įkraunama...
Įkraunama...

Simfizitas - gal kam buvo?

QUOTE(besyte @ 2010 06 03, 14:23)
tai gali buti del simfizio disfunkcijos. tiesiog pleciasi kaulai, o pagal milimetrus negali fiksuoti kaip simfizito. o ka sake del gimdymo? nes esant skausmui, naturalaus gimdymo metu gali plesti ir persipesti ax.gif

g.gif na apie disfunkciją net neužsiminė... Sakė, kolkas šiai dienai rekomenduojama gimdyti unsure.gif bet jei skaudės ir toliau tai prieš gimdymą patikslinti diagnozę.

Bet kaip keista, jei niekas nesiplečia, tai kas braška traška blink.gif
Atsakyti
Sveikos, aš jau po visko smile.gif Darė cezarį. Prieš tai traumatologai prognozavo, kad po gimdymo dar ilgai skaudės, bet kitą dieną simfizito kaip nebuvę. Negaliu atsidžiaugti, kad galiu eiti kaip normalus žmogus. Linkiu visoms, kad bent po gimdymo tos bėdos kuo greičiau baigtųsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2010 06 10, 15:30)
Sveikos, aš jau po visko smile.gif Darė cezarį. Prieš tai traumatologai prognozavo, kad po gimdymo dar ilgai skaudės, bet kitą dieną simfizito kaip nebuvę. Negaliu atsidžiaugti, kad galiu eiti kaip normalus žmogus. Linkiu visoms, kad bent po gimdymo tos bėdos kuo greičiau baigtųsi smile.gif

visu pirma, tai dideli sveikinimai su sunelio gimimu 4u.gif dziaugiuosi, kad ir simfizitas isnyko mirksiukas.gif sekmes auginat bigsmile.gif
gal liepe kaip nors stebeti? gal sake kokios prognozes kitam gimdymui?
p.s. prasau parasyk i a.z kiek mokejai gydytojui, atlikusiam CO
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2010 06 10, 16:51)
visu pirma, tai dideli sveikinimai su sunelio gimimu 4u.gif dziaugiuosi, kad ir simfizitas isnyko mirksiukas.gif sekmes auginat bigsmile.gif
gal liepe kaip nors stebeti? gal sake kokios prognozes kitam gimdymui?
p.s. prasau parasyk i a.z kiek mokejai gydytojui, atlikusiam CO

Ačiū smile.gif Nieko neliepė, sakė džiaugtis, kad problema taip greitai pasibaigė. Bet iš kitų patirties ir gydytojų paronozės yra, kad kitas nėštumas gali būti sunkesnis. Ir kaip vienas pažįstamas ginekologas sakė, kad visą gyvenimą jausiu, kad turiu simfizitą. Susilpnėjus imunitetui, po didesnio fizinio krūvio, su amžiumi... Na bet kokiu atveju gal tada normaliai vaistus galėsiu vartoti ax.gif
Atsakyti
Turejau as sita dziaugsma pirmojo nestumo metu, dingo viskas tik pagimdzius, o dabar, kai laukiuosi antro, tfu tfu tfu nieko nejauciu, na bet gal dar anksti, nes sake kad beveik garantuotai kartosis. Sikart as labiau saugojuosi, pvz is masinos lipu abiem kojom, ne ant vienos stojuosi, taip pat ir is lovos, zodziu svoris turi buti abiems kojoms paskirstomas vienodai, as cia prisiskaiciau literaturos, tai gal ir isvengsiu simfezito sikart g.gif
Beje, pirmaji karta gimdziau naturaliai ir gimdant nejauciau jokio skausmo ten, nes skaudedavo tik judant, o gulint visai nieko nejausdavau.
Atsakyti
4u.gif sveikos merginos, katik prisiregistravausi supermamoi ax.gif
Perskaiciau jusu bedas, ir nutariau papasakot apie savo verysad.gif .
pagimmdziau birzelio1d. labai grazu berniuka vardu Matas wub.gif . Visa nestuma nestuke.gif vaiksciojau gerai pagymdziau greit ir be jokiu plisimu ir komplikaciju. Birzelio 5israse is ligonines o 7 nakti isveze greitoji i lazdinu lig. ten nuo 3nakties iki 15val. mane tampe per visus gyd. su skausmais. Judet negalejau surakino juodau nugara, padare magnetini rezonansa ir nustate kad pas mane kaulo dub. prasiskiete 11mm cray.gif ir pagulde 2,5savaitem lig. ir israse su tais paciais skausmais gyd. nulis jokios informacijos jokio gydymo tik Diclofinaka nuo skausmo vare. Israse namo, o vaziuok kaip nori bet turi guliedama vaziot greitoji uzsajyt kainuoja200lt. tai tevai ir vyras tampe mane patis nuo lig.lovos ant vezimo ir greit.masina.Guliedama ant sono atvaziavau namo ir iki siol guliu jau eina 6savaite svajoju apie pasisedejima vaiksciojima ir 1paimti savo maziuka ant ranku... Dar liko guliet 2savaites o poto bandysiu sestis jei skausmai praeis nes jie ziaurus net negaliu nusizvengti ar net nusuciaudet iskart surakyna verysad.gif . Va tokia mano istorija doh.gif . tikiosi kad viskas susitvarkys nes kol kas nematau sviesos. Nes viskas per ziauru laukiau pirmo savo vaiko svajojau vasara praliais su jo gamtoje o gavosi as 2menesi lovoje o vaika ziuri kas gali. O dar laukia reabilitacija is naujo mokintis vaiksciot ir visa kita nes nuo ilgo guliejimo raumenys nusilpo verysad.gif verysad.gif verysad.gif . Mergynos ziurekit save ir po grizimo namo is gym.namu maziu judekit daugiau guliekit su mazais savo stebuklais. as per greit pradejau judet plius gyd.nieko nepastebejo ir gavosi va kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marilla @ 2010 07 17, 14:58)
4u.gif  sveikos merginos, katik prisiregistravausi supermamoi ax.gif
Perskaiciau jusu bedas, ir nutariau papasakot apie savo verysad.gif .
pagimmdziau birzelio1d. labai grazu berniuka vardu Matas wub.gif . Visa nestuma nestuke.gif  vaiksciojau gerai pagymdziau greit ir be jokiu plisimu ir komplikaciju. Birzelio 5israse is ligonines o 7 nakti isveze greitoji i lazdinu lig. ten nuo 3nakties iki 15val. mane tampe per visus gyd. su skausmais. Judet negalejau surakino juodau nugara, padare magnetini rezonansa ir nustate kad pas mane kaulo dub. prasiskiete 11mm cray.gif ir pagulde 2,5savaitem lig. ir israse su tais paciais skausmais gyd. nulis jokios informacijos jokio gydymo tik Diclofinaka nuo skausmo vare. Israse namo, o vaziuok kaip nori bet turi guliedama vaziot greitoji uzsajyt kainuoja200lt. tai tevai ir vyras tampe mane patis nuo lig.lovos ant vezimo ir greit.masina.Guliedama ant sono atvaziavau namo ir iki siol guliu jau eina 6savaite svajoju apie pasisedejima vaiksciojima ir 1paimti savo maziuka ant ranku... Dar liko guliet 2savaites o poto bandysiu sestis jei skausmai praeis nes jie ziaurus net negaliu nusizvengti ar net nusuciaudet iskart surakyna verysad.gif . Va tokia mano istorija doh.gif . tikiosi kad viskas susitvarkys nes kol kas nematau sviesos. Nes viskas per ziauru laukiau pirmo savo vaiko svajojau vasara praliais su jo gamtoje o gavosi as 2menesi lovoje o vaika ziuri kas gali. O dar laukia reabilitacija is naujo mokintis vaiksciot ir visa kita nes nuo ilgo guliejimo raumenys nusilpo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif . Mergynos ziurekit save ir po grizimo namo is gym.namu maziu judekit daugiau guliekit su mazais savo stebuklais. as per greit pradejau judet plius gyd.nieko nepastebejo ir gavosi va kas doh.gif

url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]user posted image[/url]
Atsakyti
QUOTE(Marilla @ 2010 07 17, 14:58)

blink.gif va čia tai istorija unsure.gif tai kas manęs laukia verysad.gif bijau net pagalvot doh.gif

Man skausmas judant išnyko, bet gulint ant šono ir mėginant atsiversti baigiu išprotėt iš skausmo verysad.gif jei galėčiau, miegočiau atsistojus, kad išvengti visų nepatogumų keičiant padėtį...
Per simfizį traška, braška ir tokie diegliai bado sad.gif
Vienintelis būdas sumažinti skausmą, tai verstis laaabai lėtai. O pasiekus tiesią padėtį ant nugaros - nejudėti, kol atsitrakšės ir atsistatys dubens kaulai, va tada galiu ant kito šono verstis ar keltis...
Labai bijau gimdymo, nežinau kokios pasekmės laukia sad.gif
O ir gydytojai savo kiek besiskundžiu, tai girdžiu ne patarimus ar gydymo planą, o "vargšiukė...." blink.gif blink.gif blink.gif Kaži aš pas gydytoją užuojautos ateinu? Ar pagalbos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katukė: 17 liepos 2010 - 15:50
Viskas bus gerai 4u.gif padaris cezeri ir po gymdimo paguliesi biski ir praeis. As tai persistengiau po gymdimo tik grizus namo puoliau plaut grindys, valit dulkes ir t.t o turejau kartu su maziuku gukiet. bet aisku ir jei gyd., pastebetu tai neisliaistu namo, pagulieciau 2savaites kaip visos ir but gerai. Bet pas mane dar minusas kad as iseinant is gimdymo namu paslydau ir patempiau kaires kojos vidini raumeni ir gavos kad dubens kaulai netolygiai issiskiete doh.gif ... As tai vos judu o per sitos karscius skausmai paastrejo traumotologas sake kad tokie orai paastrina skausma, tai 3diena vartausi ant kito sono tik suliaidus vaistus blink.gif . Svajoju kada galesiu vaiksciot, nes jau nuguliejau visus sonus pavargau as ir mano visa seima. Dar neaisku kom pasibaigs lyg antradieni su greitaja vez i santariskes pakartot nuotraukytes pasiziuret ar traukiasi kaulai i vieta blink.gif .
O ka sako tavo ginikologe???ka siulo??? ar visai nieko?
Atsakyti
QUOTE(Marilla @ 2010 07 18, 11:09)
Viskas bus gerai 4u.gif padaris cezeri ir po gymdimo paguliesi biski ir praeis. As tai persistengiau po gymdimo tik grizus namo puoliau plaut grindys, valit dulkes ir t.t o turejau kartu su maziuku gukiet. bet aisku ir jei gyd., pastebetu tai neisliaistu namo, pagulieciau 2savaites kaip visos ir but gerai. Bet pas mane dar minusas kad as iseinant is gimdymo namu paslydau ir patempiau kaires kojos vidini raumeni ir gavos kad dubens kaulai netolygiai issiskiete doh.gif ... As tai vos judu o per sitos karscius skausmai paastrejo traumotologas sake kad tokie orai paastrina skausma, tai 3diena vartausi ant kito sono tik suliaidus vaistus  blink.gif . Svajoju kada galesiu vaiksciot, nes jau nuguliejau visus sonus pavargau as ir mano visa seima. Dar neaisku kom pasibaigs lyg antradieni su greitaja vez i santariskes pakartot nuotraukytes pasiziuret ar traukiasi kaulai i vieta blink.gif .
O ka sako tavo ginikologe???ka siulo??? ar visai  nieko?

Man apie Cezarį niekas net nekalba unsure.gif
Visus siuntimus (traumatologų, echoskopijų) tikrąja ta žodžio prasme perku blink.gif ir net ne pas savo ginę rolleyes.gif nes ji tik "vargšiukė" pasako doh.gif ir daugiau nieko...net į stacionarą nei karto pati neišsiuntė dėl skausmų ir apsitraukimų-važiavau pati,o iš ten nei už ką su mano diagnoze neišleido.
Vat todėl ir baisu man sad.gif kaip viskas bus....
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2010 07 18, 20:27)
Man apie Cezarį niekas net nekalba  unsure.gif
Visus siuntimus (traumatologų, echoskopijų) tikrąja ta žodžio prasme perku  blink.gif ir net ne pas savo ginę  rolleyes.gif nes ji tik "vargšiukė" pasako  doh.gif ir daugiau nieko...net į stacionarą nei karto pati neišsiuntė dėl skausmų ir apsitraukimų-važiavau pati,o iš ten nei už ką su mano diagnoze neišleido.

Nervas suima paskaičius kaip i Jus žiūrima pro pirštus blink.gif Darykit ką nors, tarkitės ligoninėj dėl cezario iš anksto. Nes pasekmės gali būti liūdnos jei dabar tokios problemos. Man daug gydytojų sakė, kad simfizitas nėra indikacija cezariui, bet aš nenusileidau ir nerizikavau. Tiesa, kai čia gyriausi, kad viskas iš karto praėjo, tai dabar jaučiuosi ne be taip gerai. Negaliu daug vaikščioti, nes parsideda skausmai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2010 07 18, 21:27)
Man apie Cezarį niekas net nekalba  unsure.gif
Visus siuntimus (traumatologų, echoskopijų) tikrąja ta žodžio prasme perku  blink.gif ir net ne pas savo ginę  rolleyes.gif nes ji tik "vargšiukė" pasako  doh.gif ir daugiau nieko...net į stacionarą nei karto pati neišsiuntė dėl skausmų ir apsitraukimų-važiavau pati,o iš ten nei už ką su mano diagnoze neišleido.

sveikute 4u.gif
o kada terminas mazam stebuklui?
Papildyta:
QUOTE(*Ricca* @ 2010 07 20, 11:33)
Nervas suima paskaičius kaip i Jus žiūrima pro pirštus  blink.gif Darykit ką nors, tarkitės ligoninėj dėl cezario iš anksto. Nes pasekmės gali būti liūdnos jei dabar tokios problemos. Man daug gydytojų sakė, kad simfizitas nėra indikacija cezariui, bet aš nenusileidau ir nerizikavau. Tiesa, kai čia gyriausi, kad viskas iš karto praėjo, tai dabar jaučiuosi ne be taip gerai. Negaliu daug vaikščioti, nes parsideda skausmai...  verysad.gif

smile.gif na visu pirma gyd, nusispjaut i tokia diagnoze. Mane apziurejo tiek gyd., kad as galiu pradet knyga rasyt apie musu LT medecina. Jei nesusidiri rimtai su liga tai viskas atrodo paprasciau , bet taip kaip atsitiko man tai isgirdau kad is 1000 as 1 kuriai taip dubens kaulai atsoko kad iki 11mm, o cia labai daug. Kiek zinau dubens kaulai inesugyja jie tik atsistato i vietas.
O kokie pas tave skausmai, kaip buvo iki gymd.? as tai iki gymd., jauciaus gerai lialiukas gime ir lengvai, su manim buvo ir viskas ok tik tarp koju skaudejo, gyd., sake taip gali but. O kai israse namo tai va kaip viskas apsisuko.
Atsakyti