QUOTE(Katukė @ 2010 05 28, 12:17)
Labas, mamytės
Noriu patarimų iš šią bėdelę turinčiųjų
Mano situacija tokia, kad skauda labai labai žemai pilvo apačioje, tarsi gaktikaulį, kirkšnis iš vidinės pusės (labai arti pačios makšties angos) padarius staigesnį judesiuką, stojantis, verčiantis nuo vieno šono ant kito ar lipant iš lovos. O verčiantis ant šono traška dubens kaulai
Kartkartėm einu kaip antis
toks vaizdas,kad šitaip mažiau skauda. Prieš keletą savaitėlių taip susuko,kad ėjau kaip 200metų senutė, sulinkusiom kojom po milimetrinį žingsnį
Gulėjau ligoninėje, tačiau taip ir nenustatė ligos. Simfizitą atmetė, nes per mažai skauda
su gimda viskas tvarkoj, neurologas rankom paskėsčiojo...gal radikulitas į priekį skausmą duoda, gal vaikiukas spaudžia nervuką ...
Na bet paskaitinėjau jūsų nusiskundimus ir tarsi save matau
Padėkit mergytės, ar man jau rimtai susirūpint sveikata? Nes kolkas tai mano nusiskundimais domisi tik mama ir vyras
Noriu patarimų iš šią bėdelę turinčiųjų
Mano situacija tokia, kad skauda labai labai žemai pilvo apačioje, tarsi gaktikaulį, kirkšnis iš vidinės pusės (labai arti pačios makšties angos) padarius staigesnį judesiuką, stojantis, verčiantis nuo vieno šono ant kito ar lipant iš lovos. O verčiantis ant šono traška dubens kaulai
Kartkartėm einu kaip antis
Na bet paskaitinėjau jūsų nusiskundimus ir tarsi save matau
Padėkit mergytės, ar man jau rimtai susirūpint sveikata? Nes kolkas tai mano nusiskundimais domisi tik mama ir vyras
ir man taip buvo, viena kart jau del nepakeliamo skausmo ir ligoninej buvau atsidurusi, leido nuskausminamuosius, tam kartui padejo