Įkraunama...
Įkraunama...

Simfizitas - gal kam buvo?

QUOTE(besyte @ 2010 05 28, 15:39)
as turiu labai gera straipsni pdf formatu, jei reiketu galiu atsiusti, nes matau, kad jau nebedaug laiko laiko, betgi noretusi bent jau kitoms palinketi maziau sio skausmo mirksiukas.gif
jei skaitai angliskai ten surasyta, kokio judesio metu kai palengvinti skausma ax.gif

Jo, man jau nebedaug liko. Antradienį paskirtas cezaris. Atsiųsk, bus idomu paskaityti. smiletolijja@gmail.com 4u.gif

Katuke, tau visų pirma pasiūlyčiau pasikeisti ginekologę. Nepastebėjau ar vilniuj esi, bet jei taip parašyk man aš Vilniuj pažįstu nemažai ginekologų, parekomenduočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2010 05 28, 14:53)
Jo, man jau nebedaug liko. Antradienį paskirtas cezaris. Atsiųsk, bus idomu paskaityti. smiletolijja@gmail.com  4u.gif

jei ne paslaptis, tai as darys CZ? kas nustate simfizita ax.gif
man nustate tik ligoninej termino diena rolleyes.gif visus tuos du menesiu kenciau skausmus ir galvojau, kad taip turi buti doh.gif

p.s. straipsni issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2010 05 28, 16:01)
jei ne paslaptis, tai as darys CZ? kas nustate simfizita ax.gif
man nustate tik ligoninej termino diena rolleyes.gif visus tuos du menesiu kenciau skausmus ir galvojau, kad taip turi buti doh.gif

p.s. straipsni issiunciau 4u.gif

Atsiprasau, padariau klaida rasydama maila smiletolija@gmail.com 4u.gif turi buti su viena j
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2010 05 28, 15:06)
Atsiprasau, padariau klaida rasydama maila smiletolija@gmail.com  4u.gif turi buti su viena j

4u.gif

vis tiek tikiuosi pamatyti ataskymus i siuos klausimus jei ne paslaptis, tai as darys CZ? kas nustate simfizita? renku info antrajam nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besyte: 28 gegužės 2010 - 15:11
QUOTE(besyte @ 2010 05 28, 16:09)
4u.gif

vis tiek tikiuosi pamatyti ataskymus i siuos klausimus jei ne paslaptis, tai as darys CZ? kas nustate simfizita? renku info antrajam  nestuke.gif

Išsiunčiau tatsakymą mailu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2010 05 28, 16:43)
seip tai patarciau nuvaziuoti i ligonine ir pasakyti, kad labai skauda ta vieta arba pradejo skaudeti.

Nuvažiavau prieš porą savaičių doh.gif net paeit negalėjau sad.gif
Pasiguldė, paskyrė šildymus, paspaudinėjo, išsikvietė neurologą ir gale savaitės aprimus skausmams išleido taip ir nenustatę diagnozės blink.gif
Tik rankom skėsčiojo ir daugiau nieko. O kad simfizį galima pamatuot, tai net nesidomėjo niekas rolleyes.gif Žodžiu, "paeit gali, nedarbingumo nereikia, tai gali čiuožt, išrašą atsiųsim cool.gif "

QUOTE(Lijyte @ 2010 05 28, 16:53)

Katuke, tau visų pirma pasiūlyčiau pasikeisti ginekologę. Nepastebėjau ar vilniuj esi, bet jei taip parašyk man aš Vilniuj pažįstu nemažai ginekologų, parekomenduočiau  4u.gif

unsure.gif aš Kaune...
Laukiu, kada kita gydytoja (pas kurią gimdžiau) iš atostogų grįš, eisiu pas ją privačiai.
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2010 06 01, 11:56)
Nuvažiavau prieš porą savaičių  doh.gif net paeit negalėjau sad.gif
Pasiguldė, paskyrė šildymus, paspaudinėjo, išsikvietė neurologą ir gale savaitės aprimus skausmams išleido taip ir nenustatę diagnozės  blink.gif
Tik rankom skėsčiojo ir daugiau nieko. O kad simfizį galima pamatuot, tai net nesidomėjo niekas  rolleyes.gif

na kai jau susitiksi su normalia gydytoja, tai uzsimink apie simfizio echo. man tiksliai cm nustate. nes yra tikslios ribos, kada dar ne simfizitas, o kada jau.
beje, matau, akd cia ne pirmas Tavo vaikutis ax.gif o kaip su kitais buvo? naturaliai pagimdei?
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2010 06 01, 15:36)
na kai jau susitiksi su normalia gydytoja, tai uzsimink apie simfizio echo. man tiksliai cm nustate. nes yra tikslios ribos, kada dar ne simfizitas, o kada jau.
beje, matau, akd cia ne pirmas Tavo vaikutis ax.gif o kaip su kitais buvo? naturaliai pagimdei?

Susiskambinau pagaliaiu su gydytoja, ryt iš atostogų pareina, tai aš iškart pas ją privačiai lėksiu biggrin.gif Paprašysiu, kad apžiūrėtų kaip reikiant rolleyes.gif
ax.gif Aha, ne pirmas...
Su pirmuoju - extra CP, iškrito virkštelė.
Su antraja - natūraliai su epidūru.
O va dabar bus matyt kaip čia bus unsure.gif mažiukas sėdi kolkas... Dar tie negalavimai neaiškūs sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2010 06 01, 21:46)
O va dabar bus matyt kaip čia bus  unsure.gif  mažiukas sėdi kolkas... Dar tie negalavimai neaiškūs sad.gif

na man pagal milimetrus tikro simfizito nebuvo tik simfizio disfunkcija, bet dare CP del uzstrigusios vaikucio kaktytes ant galtikaulio bei jau bezaliuojanciu vaisiaus vandenu blush2.gif dabar galvoju, kad tikrai be reikalo masciau gimdyt paciai ar CP. tiesiog tai buvo maziausia rizika man ir mano vaikuciui ax.gif
dideles Tau sekmes ir lauksiu ziniu, kad gine pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2010 06 02, 09:49)
na man pagal milimetrus tikro simfizito nebuvo tik simfizio disfunkcija, bet dare CP del uzstrigusios vaikucio kaktytes ant galtikaulio bei jau bezaliuojanciu vaisiaus vandenu blush2.gif dabar galvoju, kad tikrai be reikalo masciau gimdyt paciai ar CP. tiesiog tai buvo maziausia rizika man ir mano vaikuciui ax.gif
dideles Tau sekmes ir lauksiu ziniu, kad gine pasakys mirksiukas.gif

unsure.gif oi oi, baisu blink.gif gimdai gimdai, o mažiukas užstinga doh.gif Gerai,kad laimingai viskas baigėsi bigsmile.gif

Nu va, aš po apžiūros.... su gimda ir gimdos kakleliu viskas čiki smile.gif bet...apčiuopos būdu į tarpą lenda pirštas sad.gif apie centimetrą jau tarpas tarp kaulų verysad.gif
Šiandien einu pas traumatologą, žiūrėsim ką jis pasakys....
Man baisiausia būna naktį, kai reikia pajudėti, taip skauda sad.gif kol apsiverčiu mažiausiai 5min. praeina, jei ne daugiau. Nei koją pakelt, nei užpakalį cray.gif o jei dar dukriukas naktį pradeda verkti, tai skubu išlipti, tik kuo labiau skubu, tuo lėčiau gaunas, nes skausmas žiaurus. Miegu su pagalve tarp kojų, tai nors gulint neskauda, bet darant judesius menkas pagalbininkas sad.gif
Atsakyti
Jau aš ir po traumatologo konsultacijos biggrin.gif
Echoskopuojant audiniai nepaburkę ir vidinis kaulų tarpas normos ribose smile.gif
Išvada: uždegimo nėra ir kaulai nesiplečia thumbup.gif
Pasitikslinimui prieš gimdymą rekomendavo vėl apsižiūrėti ar neprasiplėtė kaulai. O kolkas - spausti kaulus ir nešioti gorsetą.
Tik kodėl skauda? sad.gif Nesuprantu, jei nei uždegimo, nei kaulų plėtimosi nėra tai kas man??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2010 06 03, 11:29)
Jau aš ir po traumatologo konsultacijos biggrin.gif
Echoskopuojant audiniai nepaburkę ir vidinis kaulų tarpas normos ribose smile.gif
Išvada: uždegimo nėra ir kaulai nesiplečia  thumbup.gif
Pasitikslinimui prieš gimdymą rekomendavo vėl apsižiūrėti ar neprasiplėtė kaulai. O kolkas - spausti kaulus ir nešioti gorsetą.
Tik kodėl skauda? sad.gif Nesuprantu, jei nei uždegimo, nei kaulų plėtimosi nėra tai kas man???  unsure.gif

tai gali buti del simfizio disfunkcijos. tiesiog pleciasi kaulai, o pagal milimetrus negali fiksuoti kaip simfizito. o ka sake del gimdymo? nes esant skausmui, naturalaus gimdymo metu gali plesti ir persipesti ax.gif
Atsakyti