Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(n1lka @ 2008 05 26, 15:42)
Nupirkau mamai Triptan Forte, o sakykit po kiek laiko jaučiasi koks nors pagerėjimas? Po kokių 3 mėn? Ir dar mačiau yra toks Imigran purškalas i nosį, ar kuri bandėte? gal kokie atsiliepimai būtų?

del triptan forte,tai dar nebandziau, bet kartais susimastau, kad gal reiketu. vienai pazistamai tai po poros men kazkur sake pasijaute,kad silpneja skausmai. O vaistai kurie purskiami i nosi, tai sakoma kad greiciausiai is visu suveikia, nes tiesiai i kraujagysles kazkaip patenka, bet girdejau kad jie ir brangiausi..
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2008 05 26, 16:42)
Nupirkau mamai Triptan Forte, o sakykit po kiek laiko jaučiasi koks nors pagerėjimas? Po kokių 3 mėn? Ir dar mačiau yra toks Imigran purškalas i nosį, ar kuri bandėte? gal kokie atsiliepimai būtų?

Man labiau padėjo Triptan Complex negu Forte. O pagerėjimą pajutau gana greitai, t. y. vartojant pirmąją (Complex) pakuotę jau nebebuvo baisių skausmų. O kai gėriau Forte, tai jokio pagerėjimo nepastebėjau po vienos pakuotės. Bet čia gal ne visiems vienodai.
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2008 05 27, 15:24)
Man labiau padėjo Triptan Complex negu Forte. O pagerėjimą pajutau gana greitai, t. y. vartojant pirmąją (Complex) pakuotę jau nebebuvo baisių skausmų. O kai gėriau Forte,  tai jokio pagerėjimo nepastebėjau po vienos pakuotės.  Bet čia gal ne visiems vienodai.

Na kai sugers šitą, tai pabandymui kitą kartą nupirksiu Complex
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 05 27, 01:09)
del triptan forte,tai dar nebandziau, bet kartais susimastau, kad gal reiketu. vienai pazistamai tai po poros men kazkur sake pasijaute,kad silpneja skausmai. O vaistai kurie purskiami i nosi, tai sakoma kad greiciausiai is visu suveikia, nes tiesiai i kraujagysles kazkaip patenka, bet girdejau kad jie ir brangiausi..

32 Lt, nepigu.. ir dar blogiausia kad jai ta migrena diagnozuota labai durnai...neurologas išvadose parašė „migrena, galvos spazmai“... nes labai protingas neurologas pasakė jog tokios ligos kaip migrena nėra ir čia tiesiog amerikiečiai prisigalvojo mad.gif , tai jai net nieko nekompensuoja...aišku ten ir gydytoja jos tokia protinga, kad jokių ir vaistų normalių neišrašo nuo migrenos....sako pas jus spazmai ir mes jūsų neišgydysim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo n1lka: 27 gegužės 2008 - 14:44
tas purskalas 32lt? as maciau nuo migrenos purskala i nosi, kuris ar 70 ar 80lt kainuoja, nepamenu tiksliai. nu gal kitos firmos ten smile.gif tai tikrai labai brangiai pasirode, o juk tik vienam kartui jo uztenka... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 05 27, 16:40)
tas purskalas 32lt? as maciau nuo migrenos purskala i nosi, kuris ar 70 ar 80lt kainuoja, nepamenu tiksliai. nu gal kitos firmos ten  smile.gif  tai tikrai labai brangiai pasirode, o juk tik vienam kartui jo uztenka...  unsure.gif

www.vaistai.lt puslapy rašo kad 32 kainuoja, čia kaip tik labai gerai tokiem žmonėm kurių skrandis jautrus, kaip mano mamos. Tik vat įdomu ar geras g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Vakar vėl turėjau priepuolį, tai nupirko vyras CINIE, net nežinau... Keistas labai poveikis man tų vaistų, maždaug po pusvalandžio pradėjo viskas tirpti, galūnės, veido oda, atrodė jei užmerksiu akis tai prarasiu sąmonę. Bet praėjus maždaug valandai skausmą atleido unsure.gif Tai vat noriu pakalustitų, kurios vartoja ar vartojo Cenie - ar taip buvo jums? Nes nežinau ar kitą kart išdrįsiu gerti tą tabletę verysad.gif
Atsakyti
Man migrena prasidejo vaikysteje, kada tiksliai nepamenu, nelabai supratau koks cia skausmas. Gerdavau vaistus nuo skausmo, bet nelabai ka padedavo. Pradejau vaiksciot pas gydytojus, buvo atlikta labai daug visokiu tyrimu kol galiausiai pripazino, kad man migrena unsure.gif Vaitai brangus, bet ir tie nevisi padedavo. Domejausi labai ir suzinojau, kad si liga paveldima. Na taip, prisiminiau, kad mano promociute kentedavo nuo stipriu galvos skausmu. Taip pat suzinojau, kad kartais ji praeina. Pradejau lauktis ir po kazkiek laiko supratau, kad man nesikartoja tie siaubingi priepuoliai bigsmile.gif Labai bijojau antro nestumo, bet nieko. Kadangi pas mane berniukai, tai labai tikiuos, kad nepersiduos jiems schmoll.gif Labai tikiuosi, kad ir man nepasikartos daugiau.
Paskaitinejau cia ir net asaros istrysko cray.gif, labai susigraudinau. Atrodo viskas taip pazystama, viskas isgyventa unsure.gif Niekam to patirt nelinkeciau schmoll.gif Stiprybes jums console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Michelle: 28 gegužės 2008 - 14:14
QUOTE(-Rassa- @ 2008 05 28, 08:18)
Sveikos merginos,
Vakar vėl turėjau priepuolį, tai nupirko vyras CINIE, net nežinau... Keistas labai poveikis man tų vaistų, maždaug po pusvalandžio pradėjo viskas tirpti, galūnės, veido oda, atrodė jei užmerksiu akis tai prarasiu sąmonę. Bet praėjus maždaug valandai skausmą atleido  unsure.gif  Tai vat noriu pakalustitų, kurios vartoja ar vartojo Cenie - ar taip buvo jums? Nes nežinau ar kitą kart išdrįsiu gerti tą tabletę  verysad.gif

Sveika smile.gif
nu keistas tau tas poveikis gavosi g.gif gal tau taip pasirode, nes esant skausmui,buvai visa isitempusi, o pradedant jam mazeti ir atrode kad tirpsta viskas? smile.gif nu man tai nebuvo ligtai taip niekad, nors ne viena karta cinie geriau. Man pvz, padeda jei speju laiku isgerti, bet kartais numusa tik kelioms valandoms. o jei paveluoju tai buna kad ir nebepadeda verysad.gif o kokio stiprumo tu gerei? jei 100mg tai gal per stiprus tau siek tiek, gal 50mg tada reiketu pabandyt g.gif smile.gif
Papildyta:
[quote=Michelle,2008 05 28, 14:13]
Man migrena prasidejo vaikysteje, kada tiksliai nepamenu, nelabai supratau koks cia skausmas. Gerdavau vaistus nuo skausmo, bet nelabai ka padedavo. Pradejau vaiksciot pas gydytojus, buvo atlikta labai daug visokiu tyrimu kol galiausiai pripazino, kad man migrena unsure.gif Vaitai brangus, bet ir tie nevisi padedavo. Domejausi labai ir suzinojau, kad si liga paveldima. Na taip, prisiminiau, kad mano promociute kentedavo nuo stipriu galvos skausmu. Taip pat suzinojau, kad kartais ji praeina. Pradejau lauktis ir po kazkiek laiko supratau, kad man nesikartoja tie siaubingi priepuoliai bigsmile.gif Labai bijojau antro nestumo, bet nieko. Kadangi pas mane berniukai, tai labai tikiuos, kad nepersiduos jiems schmoll.gif Labai tikiuosi, kad ir man nepasikartos daugiau.
Paskaitinejau cia ir net asaros istrysko cray.gif, labai susigraudinau. Atrodo viskas taip pazystama, viskas isgyventa unsure.gif Niekam to patirt nelinkeciau schmoll.gif Stiprybes jums console.gif
[/q
dziugu, kad tau baigesi tas kosmaras 4u.gif ir tikiuos, kad tikrai tavo berniukams nepersiduos, nes dazniausiai juk moterims migrena buna. o kiek laiko mazdaug jau tau nebera skausmu? smile.gif as tai labai viliuosi, kad po nestumo skausmai apmazes bent jau, bet ne visoms taip pasiseka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 05 28, 17:51)
Sveika smile.gif
nu keistas tau tas poveikis gavosi  g.gif  gal tau taip pasirode, nes esant skausmui,buvai visa isitempusi, o pradedant jam mazeti ir atrode kad tirpsta viskas?  smile.gif  nu man tai nebuvo ligtai taip niekad, nors ne viena karta cinie geriau. Man pvz, padeda jei speju laiku isgerti, bet kartais numusa tik kelioms valandoms. o jei paveluoju tai buna kad ir nebepadeda  verysad.gif  o kokio stiprumo tu gerei? jei 100mg tai gal per stiprus tau siek tiek, gal 50mg tada reiketu pabandyt  g.gif  smile.gif

dziugu, kad tau baigesi tas kosmaras  4u.gif  ir tikiuos, kad tikrai tavo berniukams nepersiduos, nes dazniausiai juk moterims migrena buna. o kiek laiko mazdaug jau tau nebera skausmu?  smile.gif  as tai labai viliuosi, kad po nestumo skausmai apmazes bent jau, bet ne visoms taip pasiseka  smile.gif

Geriau 50 mg g.gif
Nu žinok, tikrai tirpo viskas, lyg daug adatyčių po visą kūna bėgiotų, ir skausmas tada dar buvo, tik vėliau viskas išnyko ax.gif Nežinau net, na žiūrėsim kaip bus kitą kart 4u.gif

Man po gimdymo kaip tik viskas suaktyvėja, va šiek tiek geriau geriant KT g.gif Jei tai galima pavadinti geriau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2008 05 28, 19:15)
Geriau 50 mg  g.gif
Nu žinok, tikrai tirpo viskas, lyg daug adatyčių po visą kūna bėgiotų, ir skausmas tada dar buvo, tik vėliau viskas išnyko  ax.gif  Nežinau net, na žiūrėsim kaip bus kitą kart  4u.gif

Man po gimdymo kaip tik viskas suaktyvėja, va šiek tiek geriau geriant KT  g.gif  Jei tai galima pavadinti geriau  unsure.gif

kaip idomiai,kad geriant kt tau geriau, man tai kaip tik daznesni ir stipresni priepuoliai nuo ju.. g.gif bet negaliu atsisakyt, jau ir taip pacias silpniausias kt geriu, bet blogiau man nuo ju,bet nelabai pasirinkimas kitas yra verysad.gif o del cinie,nu gal kita kart taip nebebus, gal sutapimas kazkoks.. g.gif jei ir vel bus taip, gal reiketu kokius kitus vaistukus pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 05 28, 21:02)
kaip idomiai,kad geriant kt tau geriau, man tai kaip tik daznesni ir stipresni priepuoliai nuo ju..  g.gif  bet negaliu atsisakyt, jau ir taip pacias silpniausias kt geriu, bet blogiau man nuo ju,bet nelabai pasirinkimas kitas yra  verysad.gif  o del cinie,nu gal kita kart taip nebebus, gal sutapimas kazkoks..  g.gif  jei ir vel bus taip, gal reiketu kokius kitus vaistukus pabandyt  smile.gif

Vat kaip įdomiai g.gif Bet pgi mes visiškai skirtingi, kiekvienas organizmas vis kitoks, ir kitaip priimantis arba atmetantis vasitus ir pan.
Va ką išskaičiau CINIE anotacijoje apie šalutinius poveikius:
Poveikis nervų sistemai
Dažnai. Mieguistumas, galvos sukimasis, dilgčiojimas.
Labai retai. Nistagmas (nevalingas akies obuolių trūkčiojimas į šonus), skotoma (tamsios dėmės regėjimo lauke), tremoras ir distonija (nevalingi raumenų susitraukimai). Traukulių priepuoliai (paprastai žmonėms, sergantiems epilepsija).

Įtariu, kad man čia tas dilgčiojimas ir buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Rassa-: 28 gegužės 2008 - 20:22