QUOTE(-Rassa- @ 2008 05 28, 08:18)
Sveikos merginos,
Vakar vėl turėjau priepuolį, tai nupirko vyras CINIE, net nežinau... Keistas labai poveikis man tų vaistų, maždaug po pusvalandžio pradėjo viskas tirpti, galūnės, veido oda, atrodė jei užmerksiu akis tai prarasiu sąmonę. Bet praėjus maždaug valandai skausmą atleido

Tai vat noriu pakalustitų, kurios vartoja ar vartojo Cenie - ar taip buvo jums? Nes nežinau ar kitą kart išdrįsiu gerti tą tabletę
Sveika
nu keistas tau tas poveikis gavosi

gal tau taip pasirode, nes esant skausmui,buvai visa isitempusi, o pradedant jam mazeti ir atrode kad tirpsta viskas?

nu man tai nebuvo ligtai taip niekad, nors ne viena karta cinie geriau. Man pvz, padeda jei speju laiku isgerti, bet kartais numusa tik kelioms valandoms. o jei paveluoju tai buna kad ir nebepadeda

o kokio stiprumo tu gerei? jei 100mg tai gal per stiprus tau siek tiek, gal 50mg tada reiketu pabandyt
Papildyta:
[quote=Michelle,2008 05 28, 14:13]
Man migrena prasidejo vaikysteje, kada tiksliai nepamenu, nelabai supratau koks cia skausmas. Gerdavau vaistus nuo skausmo, bet nelabai ka padedavo. Pradejau vaiksciot pas gydytojus, buvo atlikta labai daug visokiu tyrimu kol galiausiai pripazino, kad man migrena

Vaitai brangus, bet ir tie nevisi padedavo. Domejausi labai ir suzinojau, kad si liga paveldima. Na taip, prisiminiau, kad mano promociute kentedavo nuo stipriu galvos skausmu. Taip pat suzinojau, kad kartais ji praeina. Pradejau lauktis ir po kazkiek laiko supratau, kad man nesikartoja tie siaubingi priepuoliai

Labai bijojau antro nestumo, bet nieko. Kadangi pas mane berniukai, tai labai tikiuos, kad nepersiduos jiems

Labai tikiuosi, kad ir man nepasikartos daugiau.
Paskaitinejau cia ir net asaros istrysko

, labai susigraudinau. Atrodo viskas taip pazystama, viskas isgyventa

Niekam to patirt nelinkeciau

Stiprybes jums
[/q
dziugu, kad tau baigesi tas kosmaras

ir tikiuos, kad tikrai tavo berniukams nepersiduos, nes dazniausiai juk moterims migrena buna. o kiek laiko mazdaug jau tau nebera skausmu?

as tai labai viliuosi, kad po nestumo skausmai apmazes bent jau, bet ne visoms taip pasiseka