Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

vakar buvau pas neuro gydytoja del kompensaciju vaistam. aiskinau jai kad man kiekviena savaite skauda, ir buna kad nepraeina net po 8 dienas.. verysad.gif ir vaistai buna kad nepadeda visokie cinie, kad rimtesniu reik, o pirkt kas savaite tikrai nelabai imanoma doh.gif o ji man sako kad norint gaut kompensacija tai turi but irodyta ir reik aceit tuo metu kai uzeina priepolis issikviest greitaja ir gulet ligoninej visas dienas,be vaistu ir parodyt kiek tau skauda dienu ir kaip stipriai blink.gif , tai as jos vos i visas puses nepasiunciau blush2.gif verysad.gif juk taip kentet del kazkokiu irodymu... nu nezinau, kas cia per sistema pas mus. ji sako as nerasysiu, nes paskui be to ligonines patvirtinimo jai bauda gali pareit, nu ka as zinau.. verysad.gif sako gal eik dar pas kita daktara, gal jis geresnis bus ir israsys,bet jau galvoju kazin ar beverta.. verysad.gif o ar daug gaunas tos kompensacijos jei turit ta recepta? ar apsimoka dar toliau man eit bandyt? ta migrena jau is proto veda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 06 10, 14:50)
vakar buvau pas neuro gydytoja del kompensaciju vaistam. aiskinau jai kad man kiekviena savaite skauda, ir buna kad nepraeina net po 8 dienas..  verysad.gif ir vaistai buna kad nepadeda visokie cinie, kad rimtesniu reik, o pirkt kas savaite tikrai nelabai imanoma doh.gif  o ji man sako kad norint gaut kompensacija tai turi but irodyta ir reik aceit tuo metu kai uzeina priepolis issikviest greitaja ir gulet ligoninej visas dienas,be vaistu ir parodyt kiek tau skauda dienu ir kaip stipriai  blink.gif , tai as jos vos i visas puses nepasiunciau  blush2.gif verysad.gif juk taip kentet del kazkokiu irodymu... nu nezinau, kas cia per sistema pas mus. ji sako as nerasysiu, nes paskui be to ligonines patvirtinimo jai bauda gali pareit, nu ka as zinau..  verysad.gif  sako gal eik dar pas kita daktara, gal jis geresnis bus ir israsys,bet jau galvoju kazin ar beverta..  verysad.gif  o ar daug gaunas tos kompensacijos jei turit ta recepta? ar apsimoka dar toliau man eit bandyt? ta migrena jau is proto veda...  verysad.gif

patarčiau kreiptis į kitą gydytoją mirksiukas.gif , kažkokia ji nenormali doh.gif , na man aiškino taip mano neurulogė: kad turi būti padaryti tyrimai jog galėtų skirti kompensuojamus vaistus (pagrindinis tyrimas galvos tomografija), na esu aš irį greitojoj pabuvojus, bet guldyt nėr guldę, tik kol skausmas praeina palaiko, nes būna, kad geriami vaistai nepadeda doh.gif , arba vemiu ir negaliu jų išgerti unsure.gif
Be kompensacijos tikrai brangoka doh.gif , pradžioj kai nebuvo Cinie akcijos 6 tablečių pakuotė be kompensacijos kainavo apie 80 lt, su kompensacija apie 50, na nžn bet man tai nemaža kompensacija rolleyes.gif
Būk ryžtinga ir kovok už save 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir turiu sita baisia liga, tik aciu dievui ji man kartojasi i menesi viena kart, bet ta para laiko buna isbraukta is gyvenimo, nepadeda niekas!
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2008 06 11, 18:09)
patarčiau kreiptis į kitą gydytoją mirksiukas.gif , kažkokia ji nenormali doh.gif , na man aiškino taip mano neurulogė: kad turi būti padaryti tyrimai jog galėtų skirti kompensuojamus vaistus (pagrindinis tyrimas galvos tomografija), na esu aš irį greitojoj pabuvojus, bet guldyt nėr guldę, tik kol skausmas praeina palaiko, nes būna, kad geriami vaistai nepadeda doh.gif , arba vemiu ir negaliu jų išgerti unsure.gif
Be kompensacijos tikrai brangoka doh.gif , pradžioj kai nebuvo Cinie akcijos 6 tablečių pakuotė be kompensacijos kainavo apie 80 lt, su kompensacija apie 50, na nžn bet man tai nemaža kompensacija  rolleyes.gif
Būk ryžtinga ir kovok už save  4u.gif  mirksiukas.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif mirksiukas.gif bet kai ta daktare taip suvare, tai nebeisivaizduoju ar israsys kasnors, nes man reik galima sakyt kiekviena savaite tu vaistu, kartais net kelis kartus, o man per kisene taaaip trenkia, kad apskaiciavus atrodo oho kiek butinu daiktu uz ta suma buciau galejus nusipirkt.. doh.gif visas kompensacijas sudejus, tikrai maziau iseitu.. unsure.gif o tomografija man jau kazkur pries 2 metus daryta, bet tai daktarei kazkaip vienodai sviecia verysad.gif nu pabandysiu gak pas kita nueit, bet jei ir ten nieko, tai nezinau ka tada verysad.gif ir dar galvoju kazin ar seimos gydytoja dar siuntima duos, sakys katik buvai, o vel reik, visi tipo negeri gydytojai tau verysad.gif doh.gif nu bet dar karteli reik gal pabandyt..
Atsakyti
As profilaktiskai geriu fezama. Kartoju 2 savaiciu kursa kas 4 menesius, ar sutapimas, ar ne - nezinau, bet priepuoliai tapo zymiai lengvesni
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 06 12, 13:12)
ir dar galvoju kazin ar seimos gydytoja dar siuntima duos, sakys katik buvai, o vel reik, visi tipo negeri gydytojai tau  verysad.gif  doh.gif  nu bet dar karteli reik gal pabandyt..

nu čia dabar g.gif man gal nepatiko tas gydytojas, ir aš noriu pas kitą, o jei tamsta gydytoja jums nepatinka tai siųskite pas normalų ir nebebus prašymų vėl siųsti mirksiukas.gif aš tai kai nueinu, tai butinai su kokia persimetu keliais “širdingais“ žodeliais apie tai kad man rūpi mano sveikata ir ne jai su mano problemom gyventi reikia, gal aš labai bjauri blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2008 06 12, 20:50)
nu čia dabar g.gif man gal nepatiko tas gydytojas, ir aš noriu pas kitą, o jei tamsta gydytoja jums nepatinka tai siųskite pas normalų ir nebebus prašymų vėl siųsti mirksiukas.gif aš tai kai nueinu, tai butinai su kokia persimetu keliais “širdingais“ žodeliais apie tai kad man rūpi mano sveikata ir ne jai su mano problemom gyventi reikia, gal aš labai bjauri  blink.gif

as visiskai sutinku su tavo nuomone mirksiukas.gif bet karta jau buvo, kad su siuntimu buvau pas lor gydytoja, o ji tokias nesamones pradejo daryt, imituoti operaciju vaizdus, leisti garsus blink.gif kad teko iseiti lauk. biggrin.gif ir prasiau siuntimo pas normalu o ne pas psichiskai nesveika gydytoja, tai pradejo ta seimos daktare vos ne saukt, kad visi man blogi,reik pas ta pati visad eit ir t.t. nu tai ka as zn.. blink.gif ziuriu nekaip man sekas su tais gydytojais verysad.gif ziuresiu kaip si karta bus..
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 06 13, 00:28)
as visiskai sutinku su tavo nuomone  mirksiukas.gif bet karta jau buvo, kad su siuntimu buvau pas lor gydytoja, o ji tokias nesamones pradejo daryt, imituoti operaciju vaizdus, leisti garsus  blink.gif  kad teko iseiti lauk.  biggrin.gif  ir prasiau siuntimo pas normalu o ne pas psichiskai nesveika gydytoja, tai pradejo ta seimos daktare vos ne saukt, kad visi man blogi,reik pas ta pati visad eit ir t.t. nu tai ka as zn..  blink.gif  ziuriu nekaip man sekas su tais gydytojais  verysad.gif  ziuresiu kaip si karta bus..

o gal paprasčiau būtų pakeisti patį šeimos gydytoją? mirksiukas.gif gal tik tiek ir tereikės, viskas susitvarkys, naujas žmogus, naujas požiūris g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2008 06 13, 17:49)
o gal paprasčiau būtų pakeisti patį šeimos gydytoją?  mirksiukas.gif gal tik tiek ir tereikės, viskas susitvarkys, naujas žmogus, naujas požiūris  g.gif

jau ne karta buvau taip pagalvojus smile.gif blush2.gif tai dabar lyg laukiu kokio kabliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 06 13, 23:07)
jau ne karta buvau taip pagalvojus  smile.gif  blush2.gif  tai dabar lyg laukiu kokio kabliuko  smile.gif

ar tas kabliukas bus nepakeliamas galvos skausmas? blink.gif geriau nelaukti nieko, kai apie tai esi ne kartą pagalvojusi, tada belieka tik veikti, kai tiek ilgai sergi ir ieškais pagalbos, manau, kad jiems pinigai auga nuo to (bent man toks įspūdis susidaro) g.gif
Atsakyti
nu tiesiog tikiuosi, kad normaliai bus kai nueisiu. jei kazka prades sakyt vel, tada jau ir bus tas kabliukas ir teks kitos daktares paieskot.. unsure.gif
Atsakyti
Linki kuo didžiausios sėkmės, nes tikrai neesi verta kentėti tų baisių galvos skausmų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti