QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 06 10, 14:50)
vakar buvau pas neuro gydytoja del kompensaciju vaistam. aiskinau jai kad man kiekviena savaite skauda, ir buna kad nepraeina net po 8 dienas..

ir vaistai buna kad nepadeda visokie cinie, kad rimtesniu reik, o pirkt kas savaite tikrai nelabai imanoma

o ji man sako kad norint gaut kompensacija tai turi but irodyta ir reik aceit tuo metu kai uzeina priepolis issikviest greitaja ir gulet ligoninej visas dienas,be vaistu ir parodyt kiek tau skauda dienu ir kaip stipriai

, tai as jos vos i visas puses nepasiunciau

juk taip kentet del kazkokiu irodymu... nu nezinau, kas cia per sistema pas mus. ji sako as nerasysiu, nes paskui be to ligonines patvirtinimo jai bauda gali pareit, nu ka as zinau..

sako gal eik dar pas kita daktara, gal jis geresnis bus ir israsys,bet jau galvoju kazin ar beverta..

o ar daug gaunas tos kompensacijos jei turit ta recepta? ar apsimoka dar toliau man eit bandyt? ta migrena jau is proto veda...
patarčiau kreiptis į kitą gydytoją

, kažkokia ji nenormali

, na man aiškino taip mano neurulogė: kad turi būti padaryti tyrimai jog galėtų skirti kompensuojamus vaistus (pagrindinis tyrimas galvos tomografija), na esu aš irį greitojoj pabuvojus, bet guldyt nėr guldę, tik kol skausmas praeina palaiko, nes būna, kad geriami vaistai nepadeda

, arba vemiu ir negaliu jų išgerti
Be kompensacijos tikrai brangoka

, pradžioj kai nebuvo Cinie akcijos 6 tablečių pakuotė be kompensacijos kainavo apie 80 lt, su kompensacija apie 50, na nžn bet man tai nemaža kompensacija
Būk ryžtinga ir kovok už save