Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

Mano vyrui CINIE padeda, išgėrus po pusvalandžio skausmai praeina.

Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2008 05 28, 09:18)
Sveikos merginos,
Vakar vėl turėjau priepuolį, tai nupirko vyras CINIE, net nežinau... Keistas labai poveikis man tų vaistų, maždaug po pusvalandžio pradėjo viskas tirpti, galūnės, veido oda, atrodė jei užmerksiu akis tai prarasiu sąmonę. Bet praėjus maždaug valandai skausmą atleido  unsure.gif  Tai vat noriu pakalustitų, kurios vartoja ar vartojo Cenie - ar taip buvo jums? Nes nežinau ar kitą kart išdrįsiu gerti tą tabletę  verysad.gif

QUOTE(-Rassa- @ 2008 05 28, 20:15)
Geriau 50 mg  g.gif
Nu žinok, tikrai tirpo viskas, lyg daug adatyčių po visą kūna bėgiotų, ir skausmas tada dar buvo, tik vėliau viskas išnyko  ax.gif  Nežinau net, na žiūrėsim kaip bus kitą kart  4u.gif

Man po gimdymo kaip tik viskas suaktyvėja, va šiek tiek geriau geriant KT  g.gif  Jei tai galima pavadinti geriau  unsure.gif

Pries keleta metu bandziau Imigrana tai taip negerai pasijutau: sirdis pradejo smarkiai plakti, oro trukti, gerkle uztirpo kazkaip..., issigandau tada ziauriai, atrode tuoj tuoj atsijungsiu.....zodziu netiko man jis.
Dabar sumasciau vel pabandyti Cinie (veiklioji medziaga ta pati kaip Imigrano) vel tas pats. Daugiau neeksperimentuosiu.
Grizau prie Zomig. Gal ir tau reik si pabandyti? Ten kita veiklioji medziaga.

Bet kaip keista, kad geriant KT tau geriau g.gif Gi turetu atvirksciai buti. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aiira: 31 gegužės 2008 - 08:24
Man padeda eilinisparacetamolis. Gal tai ir saviitaiga, bet jei padeda, tebūnie. pabandykite...
Atsakyti
QUOTE(Aiira @ 2008 05 31, 09:21)
Pries keleta metu bandziau Imigrana tai taip negerai pasijutau: sirdis pradejo smarkiai plakti, oro trukti, gerkle uztirpo kazkaip..., issigandau tada ziauriai, atrode tuoj tuoj atsijungsiu.....zodziu netiko man jis.
Dabar sumasciau vel pabandyti Cinie (veiklioji medziaga ta pati kaip Imigrano) vel tas pats. Daugiau neeksperimentuosiu.
Grizau prie Zomig. Gal ir tau reik si pabandyti? Ten kita veiklioji medziaga.

Bet kaip keista, kad geriant KT tau geriau g.gif Gi turetu atvirksciai buti. blink.gif

Va va... būtent toks jausmas, kad tuoj bus Game over doh.gif
Nemanau, kad išdrįsiu bandyti dar kartą schmoll.gif

Pažiūrėjau inter Zomig kaina blink.gif unsure.gif

Aš galvoju, kad dar verta pabandyti Triptan pagerti, gal padės g.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2008 05 27, 15:42)
blogiausia kad jai ta migrena diagnozuota labai durnai...neurologas išvadose parašė „migrena, galvos spazmai“... nes labai protingas neurologas pasakė jog tokios ligos kaip migrena nėra ir čia tiesiog amerikiečiai prisigalvojo mad.gif , tai jai net nieko nekompensuoja...

kokia nesąmonė, man diagnozuota “migreninė būklė“ ir man viską kompensuoja 50% ir net ne migrena, o tik būklė, turi kompensuot, lėkit pas kitus daktariukus!

Keistas labai poveikis man tų vaistų, maždaug po pusvalandžio pradėjo viskas tirpti, galūnės, veido oda, atrodė jei užmerksiu akis tai prarasiu sąmonę.

Nežinau ar paguosiu, bet kai prasideda stiprūs skausmai, man visada viskas nutirpsta, net liežuvis, o galūnės jau tirpsta nuolat - su širdela viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2008 05 31, 13:54)
Va va... būtent toks jausmas, kad tuoj bus Game over  doh.gif
Nemanau, kad išdrįsiu bandyti dar kartą  schmoll.gif

Pažiūrėjau inter Zomig kaina  blink.gif  unsure.gif

Aš galvoju, kad dar verta pabandyti Triptan pagerti, gal padės  g.gif

As tai kai antra karta bandziau tai ispradziu tik po puse Cinie tabletes (nors buvo tik 50 stiprumo) ir pasirode kad visai nieko, tik rezultato norimo nebuvo. Tai kai ki ta karta uzejo isgeriau jau visa. Na tai nelinksma pasidare.
Jo ,Zomig kainele tai nemaza gaunasi, o dar kai neprisiruosiu iki gyd. vaziuoti ir kompensuojamus issirasyti tai doh.gif .
Daznai pamastau, kad gerai kai galiu ipirkti juos , o kiek yra zmoniu kuriems irgi reikia unsure.gif , o ner uz ka verysad.gif

n1lka, tikrai eikit pas kitus daktariukus, kaip Lute sako, kad zmoniskai diagnoze parasytu g.gif
Atsakyti
sveikos man per pms uzeina migreniniai galvos skausmai geriau vakar cinie praejo bet snd ryte vel atsikeliau su galvos skausmu isgeriau dar viena tab bet jokio poveikio skauda visa diena gal zinot pas kokia gyd reikia eit is pradziu seimos ar ginekologe nes jau negaliu pakest to skausmo
Atsakyti
Pirmą pas šeimos, jei nori pas neurologą dėl migrenos, pas ginekologą siuntimo nereikia, nebent kita sistema, jis tūrėtų išsiaiškinti ir paaiškinti ar skausmai kyla dėl hormonų pokyčio organizme g.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 05 21, 02:02)
norejau dar pasidometi, gal kuri zinote kaip ten yra su ta vaistu nuo migrenos kompensavimo sistema?  tai koki lygi tada turi buti pasiekusi migrena, kad skirtu kompensuojamus vaistus?..  Gal kasnors zinote kazka apie tai? gal pacios susidurete?

Kompensuojamus vaistus parenka ir pirmą kartą išrašo neurologas mirksiukas.gif , atlikęs visus reikiamus tyrimus. Aš pati pasirinkau norimus vaistus, nes iki tol buvau išbandžius must visus unsure.gif , o toliau dabar išrašinėja mano vidaus gydytoja mirksiukas.gif , paprašau kad išrašytų 6 tablečių pakuotę ir pigiau, ir pačiai ramiau smile.gif

QUOTE(Rimutea @ 2008 05 23, 21:35)
Visi sie vaistai kompensuojami. Bet labai nustebau, kai man paaiskino, nu kada juos pradeda kompensuot. Jei skausmas toks, kad netenki samones, isveza i ligonine ir prasideda vos ne migrenine koma, po viso to juos kompensuoja kokiam pusmeciui. O po to kompensavimas vel naikinamas. Tai kad nelaukiu taip ilgai, ikalu piliule ir toliau sypsaus

Sistema tikrai tragiška, išsirašyti vaistus galima tik užėjus priepoliui, bet manau su savo gydytoja tikrai susitarsit mirksiukas.gif , o jei ne, tai nemanau, kad labai sunku nuėjus pasakyt, kad skauda galva blush2.gif

QUOTE(juodoji orchidėja @ 2008 05 25, 15:43)
tai einu ir nusiperku i Eurovaistines Cinie, nes ten yra maziausia kaina, ir nesuku sau galvos, nei del eiliu, nei del migrenos, nei tuo labiau, del pinigu....nes Cinie ten kainuoja tik 11 lt. dvi tabletes. Linkiu ir Jums visoms kuo maziau kankintis su migrena ir laiku isgerti vaista.
Grazios sekmadinio popietes!

Aš irgi perku kompensuojamus Cinie, ir akcija po 11 lt euro vaistinėj tikrai jau baigės verysad.gif , o va palyginimui, su kompensacija 6 tablečių pakuotę Camelia vaistinėj nusipirkau už 37 lt, o euro vaistinėj (ėjau pasitikrint kur pigiau) priskaičiavo 55 lt doh.gif

Vakar vėl turėjau priepuolį, tai nupirko vyras CINIE, net nežinau... Keistas labai poveikis man tų vaistų, maždaug po pusvalandžio pradėjo viskas tirpti, galūnės, veido oda, atrodė jei užmerksiu akis tai prarasiu sąmonę. Bet praėjus maždaug valandai skausmą atleido  Tai vat noriu pakalustitų, kurios vartoja ar vartojo Cenie - ar taip buvo jums? Nes nežinau ar kitą kart išdrįsiu gerti tą tabletę 

Pilnai manau, kad taip gali būti, man visada išgėrus ima stipriau plakt širdis, truputi dusina, spaudžia širdį unsure.gif ir labai troškina.
O kartą pabandžiau zomig, tai vos kojų neužverčiau, tiek blogai pasidarė unsure.gif , nuo bet kurių jaučiu tam tikrus nemalonumus.

QUOTE(ire @ 2008 05 31, 12:49)
Man padeda eilinisparacetamolis. Gal tai ir saviitaiga, bet jei padeda, tebūnie. pabandykite...

Tai manau jums tikrai toli gražu ne migrena mirksiukas.gif , su tuo ir sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimutea @ 2008 05 23, 21:35)
Bet labai nustebau, kai man paaiskino, nu kada juos pradeda kompensuot. Jei skausmas toks, kad netenki samones, isveza i ligonine ir prasideda vos ne migrenine koma, po viso to juos kompensuoja kokiam pusmeciui. O po to kompensavimas vel naikinamas. Tai kad nelaukiu taip ilgai, ikalu piliule ir toliau sypsaus  ax.gif

doh.gif nu nežinau, man jau kokius 2 metus kaip išrašė neurologė kompensuojamų taip iki šiol šeimos gydytojas ir teberašo, nieko nereikėjo man daryti, nei alpti, nei mirti, ir išsirašyti galiu kai tik baigėsi vaistų užtekimo laikas komp. vaistų pase, negi čia nuo gydymo įstaigų priklauso? g.gif
Atsakyti
Man kai prasideda migrena tai galvos is kart neskauda tai tik pradeda akyse raibuliuoti wacko.gif o po kokios valandikes doh.gif skausmas atakuoja.Bet tik pradejus skaudeti suleidzia man i sikna cerukali,ketanova ir nospa ir thumbup.gif numiegu pora valandikiu ir puse velnio geriau.Dabar visada taip darysiu nes padeda .O nuo cinie rankos pradedavo tirpti ir kalbeti sunku pasidarydavo tai ne kas...su greitaja is darbo buvo isveze.Man migrena isprovokuoja pervargimas ir stresas ir taip mazdaug kas 3-4menesius...tfiu tfiu tfiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julijajus: 09 birželio 2008 - 16:14
QUOTE(julijajus @ 2008 06 09, 17:13)
Man migrena isprovokuoja pervargimas ir stresas ir taip mazdaug kas 3-4menesius...tfiu tfiu tfiu...

Na tikrai nelinksma tau, bet spėju, kad daugeliui panaši priežastis, gal kokių žolelių raminančių vakarais, kad ramintų? g.gif
Atsakyti