Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

Labas smile.gif

Prieš porą dienų turėjau baisų priepolį, kuris tęsės dvi paras doh.gif doh.gif , siaube kaip sunku su ja gyventi verysad.gif

Kol gėriau spigelon buvo šioks toks pagerėjimas (jei ne sutapimas g.gif ), o paskutinį mėn visai po velnių, nespėju vaistų gert doh.gif

QUOTE(Sig @ 2008 08 05, 15:01)
Ir man nestumo metu nei kartelio nesuskaudejo mirksiukas.gif Taip, kad taip pat padrasinu.

Matyt kaip kam, man nėštumometu prasidėjo pirmieji migrenos priepoliai unsure.gif ,susiriesdavau į kamuoliuką ir kitąkart neiškentus skausmo verkdavau, nors žinojau, kad tai nieko nepakeis, bet tai buvo nepakeliama, o vaistų jokių verysad.gif , po gimdymo taip ir nepraėjo, o vis dažnėjo ir dažnėjo doh.gif

QUOTE(Renatuka @ 2008 08 22, 17:14)
sveikos, jei kas geriat vaistukus nuo migrenos, tai Imigran galima gerokai pigiau nusipirkti
reikia Glaxo geru vaistu korteles, tada perkant pilna kaina 100mg N2 kainuos apie 14Lt
o 50mg N2 apie 7Lt
kam kompensuoja, tai dar pigiau.
pasinaudokit kam reikia

Kur tokią gaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatuka @ 2008 08 22, 17:14)
reikia Glaxo geru vaistu korteles

O tikrai kur tokią gauti?

*Jura* - na žinai siaubo istorijos kioj temoj... doh.gif atleis kad taip sakau, bet kentėti migreną ir negalėti numalšinti skausmo - man tai jau baisiau už baisiausą blink.gif
o kad skaudėjo paskutiniu metu, tai ir aš tai pastebėjau, po pietų (na man tai niekad taip nebūdavo) užeina ir kai atvėsta oras praeina, gal čia nuo karščio? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2008 08 18, 10:41)
" Kuo malšinti galvos skausmą

Nevalgyti: sūrių, šokolado, marinuotų produktų, kečupo, majonezo, kiaulienos, rūkytų gaminių, pupelių, sojos, salierų, citrusinių vaisių, ananasų, avokadų, riešutų. Patartina negerti kavos, kakavos."  cray.gif

jei nevalgysiu tų dalykų, jausiuos nelaiminga  doh.gif

bet juk kofeinas kaip tik gerai.man puodelis kavos labai kartais beprasidedantį gerai nuima ax.gif bet dabar man mažiau ir skauda nes atostogos, jokių nervų.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2008 08 22, 21:36)
O tikrai kur tokią gauti?

*Jura* - na žinai siaubo istorijos kioj temoj... doh.gif  atleis kad taip sakau, bet kentėti migreną ir negalėti numalšinti skausmo - man tai jau baisiau už baisiausą  blink.gif
o kad skaudėjo paskutiniu metu, tai ir aš tai pastebėjau, po pietų (na man tai niekad taip nebūdavo) užeina ir kai atvėsta oras praeina, gal čia nuo karščio?  blink.gif

kortele galima gaut: vaistinese, tik gal ne visose paprasyt anketos, ja uzpildyt ir issiusti, tada kortele atsiuncia i namus. tik pildyt reiktu kokios mociutes vardu, nes pensininkams ji galioja
info dar cia
http://www.gsk.lt/geru-index.html

arba pasiklausinet, gal seneliai ir turi:)
Atsakyti
Tik svaitė kai nustojau gerti Triptan`ą ir vėl viskas grįžo atgal verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2008 08 23, 15:29)
Tik svaitė kai nustojau gerti Triptan`ą ir vėl viskas grįžo atgal  verysad.gif  unsure.gif

O padėjo kol gėrei? Man daktarytė mano išrašė, sakė nuo nerimo, miego, blogos nuotaikos pabandyt, kad nereiktų chėminių daug varyt....
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2008 08 23, 19:58)
O padėjo kol gėrei? Man daktarytė mano išrašė, sakė nuo nerimo, miego, blogos nuotaikos pabandyt, kad nereiktų chėminių daug varyt....

Padėjo tikrai thumbup.gif Net pati nesitikėjau TOKIO JO poveikio, bet jautėsi ir nuotaikos pakėlimas (kas buvo jau žiauriai nusmukę nuo nuolatinių priepuolių), pagerėjo darbingumas, energijos daugiau pasijautė, kas be ko dingo skausmai galvos, jei ir būdavo tai vos vos, nėr net ko lyginti su buvusiais priepuoliais.
Tai dabar šimtu proc pirksiu dar, tik va kyla klausimas o KIEK LAIKO jį vartoti? Ar čia jau lieki kaip ir priklausomas? Juk iš dalies pasirinkimai du: galvos skausmas arba Triptan`as g.gif
LUTE, ar tau daktarė rekomendavo kiek laiko vartoti?
Atsakyti
O sis vaistas gemeopatinis ar ne ? ar galima zindanciom..? g.gif
Papildyta:
hemeopatinis smile.gif
Atsakyti
As taip tap geriu Triptana, bet deja, pries savaite vel buvo priepuolis... verysad.gif Nuotaikos pakilimas buvo pradejus gerti pirma savaite, siaip gal ir nieko jis man buvo, tik gal per daug vilciu i ji dejau... g.gif Priepuolisatsirado is niekur, ryte, nespejus akiu normaliai is po nakties atmerkt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2008 08 23, 20:35)
Tai dabar šimtu proc pirksiu dar, tik va kyla klausimas o KIEK LAIKO jį vartoti? Ar čia jau lieki kaip ir priklausomas? Juk iš dalies pasirinkimai du: galvos skausmas arba Triptan`as  g.gif 
LUTE, ar tau daktarė rekomendavo kiek laiko vartoti?

Man rekomendavo pradžiai mėn pagerti, kad poveikį pajusčiau, bet man pasiūlė complex, o jei tiktų tai kaip vitaminus, tai kaip aš suprantu vitaminus pageri 3 mėn ir padarai kažkokią tai pertrauką ir vėl 3 mėn?
Atsakyti
Aš nuo pirmųjų priepuolių vartijau dexsemetazoną, po 4 ml porą dienų ir nuėmė.
Atsakyti
Labutis, tikiuos nesergat mirksiukas.gif
Na aš dabar geriu Triptan complex tai kaip džiaugiuos, skausmų nebėr, na buvo užėję, bet tikrai ne migrenos, nes praeidavo be vaistų g.gif kai išvartosiu pakuotę pirksiu dar, jetau gyveni kaip žmogus ir jokios baimės, buvo baliukas pas mus draugų rate, tai be streso kad užeis skausmai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Savannaa- tas triptanas kurį geriu yra hemeopatinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 10 rugsėjo 2008 - 12:41