Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 12, 22:17)
Galiu paaiškinti AŽ.

Butu labai malonu, nes pagooglinau, paskaitinejau, bet vistiek nelabai supratau kas ir kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 12, 17:05)
Esu is prigimties labai jautri, kiekviena zodi imu labai giliai i sirdi, nuolat nervinuosi, pergyvenu, esu perfekcioniste - man viskas turi buti tobula, gal cia ir pakastas suo, bet negaliu to savy iveikt...

O vat aš ėjau, vat ir dėl tos priežasties pas psichologą, na po 3 metų jaučiu skirtumą, nes anksčiau skaudėdavo kas antrą dieną, o dabar daug rečiau, net žymiai... Man buvo be 5 min. perfekcionizmo manija

vaižgantė - o tai padeda, afirmacijų kartojimas? Ar galima į AŽ kaip ir ką daryti? Labai sudomino 4u.gif
Atsakyti
Lute, paprašyk vitutex, kad ji tau persiųstų mano laišką ir priedą...
Atsakyti
Tai, o ka daryti,kad man daznai uzeina migreniniai skausmai,kurie net iki ligonines priveda. Dabar vaikiuka planuojam, tain zn, aspvz imigrant naudojuman jis padeda, o kaip jo negert nzn,kitaip tenka kviest greitaja ketanova leidzia... nzn isvada eina,kad vaika turbut negaliu planuot,ne skaip skausma galvos tada iskesti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga_ba666: 15 rugsėjo 2008 - 15:09
Inga, lieka viena išeitis- ieškoti, nuo ko tau skauda galvą...Aišku, pirmiausiai derėtų pasidaryti galvos tyrimus- kompiuterinę tomografiją, magnetinį rezonansą...
Atsakyti
Kompiuterine tomografija nieko neparodys, man gydytoja pasake. As ja dariausi, bet kai nuvykau pas gydytoja i Kauno klinikas, liepe butinai tik magnetini rezonansa pasidaryt! ax.gif
Atsakyti
Man dare kompiuterine,ka reikejo parode,su kontrastu,tiesa,po kurio man anafilaksine reakcija gavosi doh.gif Bet rezonansas tiksliau.
Atsakyti
QUOTE(Inga_ba666 @ 2008 09 15, 16:08)
Tai, o ka daryti,kad man daznai uzeina migreniniai skausmai,kurie net iki ligonines priveda. Dabar vaikiuka planuojam, tain zn, aspvz imigrant naudojuman jis padeda, o kaip jo negert nzn,kitaip tenka  kviest greitaja ketanova leidzia... nzn isvada eina,kad vaika turbut negaliu planuot,ne skaip skausma galvos tada iskesti...

O gal kai pastosi nebeskaudes? Man pirmo nestumo metu skaudejo klaikiai,lovoj savaitem isguledavau,is darbo paleisdavo dar kai dirbau,kentejau,negeriau vaistu.O kai antros laukiausi-neskaudejo,bet tik tol,kol nepagimdziau smile.gif
Beje,mano vyresne dukryte migrena vos ne nuo kudikystes kamavo,kankindavosi ziauriai,klykdavo nuop skausmo uz galvytes susiemusi,vaistu tada dar tokiu nebuvo,padedavo tik aspirinas,po jo-kraujavimai is nosies unsure.gif Ir tada jau paaugusiai viena neurologe israse tokiu gaminamu homeopatiniu zirniuku (gal keturis litus kainavo),suvalge ta bonkute ir baigesi visas kosmaras.Bet vat vakar sake kad vel lyg tai migrena prasideda...patariau maziau rukyt doh.gif
Pamegink,kaip merginos patare,priezasties paieskoti,o tada jau bus aiskiau kaip nuo tu skausmu gintis,bet galva issitirti reiketu jei dar niekad to nedarei.
Atsakyti
Visus tyrimus esu pasidariusi, pakitimu jokiu nerado, prirase migrena ir tiek. sake kad imigrantus gerti nesikankinti, nes kitaip su paprastai svaistais ir ju dideliokiekio skrandis visai susigadinsiu,nes irtaip silpnas yra, pastoviai rugstys kyla. O iskentetbesansu, taipir is koju esu isdejus kai kentejau smile.gif
Atsakyti
Skrandžio problemos ir migrena dažnai kaip sesutės...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 15, 22:17)
Skrandžio problemos ir migrena dažnai kaip sesutės...

Ir visa tai yra glaudziai susije su jautria nervu sistema blush2.gif Stipriu nervu zmones paprastai migrenom neserga...ech... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 09 15, 21:41)
Ir visa tai yra glaudziai susije su jautria nervu sistema blush2.gif  Stipriu nervu zmones paprastai migrenom neserga...ech... verysad.gif

Manau, kad ūkininkai, kurie anksti keliasi ir dirba daug sunkaus fizinio darbo, migrenomis neserga... O kuo sergančiosios migrena užsiima? Savose emocijose verda...
Atsakyti