QUOTE(Inga_ba666 @ 2008 09 15, 16:08)
Tai, o ka daryti,kad man daznai uzeina migreniniai skausmai,kurie net iki ligonines priveda. Dabar vaikiuka planuojam, tain zn, aspvz imigrant naudojuman jis padeda, o kaip jo negert nzn,kitaip tenka kviest greitaja ketanova leidzia... nzn isvada eina,kad vaika turbut negaliu planuot,ne skaip skausma galvos tada iskesti...
O gal kai pastosi nebeskaudes? Man pirmo nestumo metu skaudejo klaikiai,lovoj savaitem isguledavau,is darbo paleisdavo dar kai dirbau,kentejau,negeriau vaistu.O kai antros laukiausi-neskaudejo,bet tik tol,kol nepagimdziau
Beje,mano vyresne dukryte migrena vos ne nuo kudikystes kamavo,kankindavosi ziauriai,klykdavo nuop skausmo uz galvytes susiemusi,vaistu tada dar tokiu nebuvo,padedavo tik aspirinas,po jo-kraujavimai is nosies

Ir tada jau paaugusiai viena neurologe israse tokiu gaminamu homeopatiniu zirniuku (gal keturis litus kainavo),suvalge ta bonkute ir baigesi visas kosmaras.Bet vat vakar sake kad vel lyg tai migrena prasideda...patariau maziau rukyt
Pamegink,kaip merginos patare,priezasties paieskoti,o tada jau bus aiskiau kaip nuo tu skausmu gintis,bet galva issitirti reiketu jei dar niekad to nedarei.