Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

Pas mane tas pats, tik vieno dalyko man nebuna, tai vemimo unsure.gif
Tik man nuo Triptano laikinai pagereja ir viskas. ax.gif
Jau du menesius bebuvo stipraus priepuolio, neskaitant to, kad galva tai skauda, bet be tu ja lydinciu daliku, pfu pfu pfu, kad ir nebutu... unsure.gif
Atsakyti
jacinta o tau kekvieno priepuolio metu,tirpsta kunas,neina sneket?man tai visada,kaip noriu issitirt o tai jau pavargau nuo tu dalyku
Atsakyti
jau atsakiau! mirksiukas.gif
Atsakyti
Man įdomu, po kiek laiko Triptano vartojimo pasireiškia poveikis?
Atsakyti
manau čia individualiai tas poveikis, man per pirmos pakuotės vartojimą tai gal po kokių 3d. galva taip nebelabai skaudėdavo, o kai antrą pradėjau (biški pertrauką padariau - netyčia blush2.gif ) tai jau 15 dienų geriu, ir tik dabar kažkiek pagerėjo, gal čia nuo organizmo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė 7 @ 2008 10 23, 17:31)
Man įdomu, po kiek laiko Triptano vartojimo pasireiškia poveikis?

Aš tik antrą pakuotę pradėjusi pajaučiau, kad priepuoliai silpnesni 4u.gif
Atsakyti
Eisiu ir as siandien to stebuklo(triptan forte)pirkt, gal bus kiek lengviau ax.gif .
Atsakyti
As po eilinio priepuolio ir gam stipraus, pradejus vartot Spigelon priepuoliai lengvesni ir trunka max para, anksciau iki 3.
Vis iki misko nedavaziuoju smile.gif toki recepta pasake bobule viena nuo kurio migrena praeina visiskai-svogunu kaiskai ir eglisakes, verdi jas, nikosi ir geri kasdien. bjaurus birzgalas, galima isivaizduot, bet geriau nei chemija ypac man, kai vaika maitinu.

Papildyta:
svogunu lukstai smile.gif
Atsakyti
Pradėjau ir aš antrą pakuotę triptan forte, buvau padarius kelias dieneles pertrauką, tai skausmai kasdien ėmė kartotis, iškart lėkiau į vaistinę antros pakuotės.
Beje vaistininkė man rekomendavo triptan forte man ten didesnis kiekis yra pagrindinės sudedamosios dalies, triptan complex jis mažesnis, tik kad dar B grupės vitaminų yra. Tai man patarė triptan forte ir jei yra reikalas atskirai nusipirkt B grupės vitaminų ax.gif

QUOTE(Erikutė @ 2008 10 14, 20:49)
Net išmokau sau vaistus susileist(cerikalį,ketanolį).Jei priepuolis būna stiprus apie darbą ar vairavimą negali būti net kalbos

Aš taip pat sau be problemų susileidžiu vaistų rolleyes.gif , buvo pažįstama iš greitosios davus vaistukų kai vemiu ir negaliu išgert tabletės, tai kai užėjo priepolis, net nesusimąstydama susileidau doh.gif

QUOTE(Savannaa @ 2008 10 17, 00:41)
man jei pajauciu artejant priepuoliui ir ikalu stiprios kavos tai priepuolis dingsta.

O aš net užuost kavos kvapo negaliu doh.gif

QUOTE(Lutė @ 2008 10 19, 19:41)
Na kaip kam gal, man pvz.: labai blogai būna po trupučio alkoholio, tad jo visai nevartoju

Man taip pat, iš vis negaliu alkoholio doh.gif , vieną vakarą išgėriau stiklinę alaus, ir ryte nebeatsikėliau verysad.gif , tas pats yra su šampanu, sidru, vynu .

QUOTE(lelli @ 2008 10 19, 22:21)
Kiek mano tetom, tai po klimakso pasibaige visi galvos skausmai, taigi reikia laukt,bet kad jau lb ilgai... g.gif

Mano anytai irgi praėjo, prasidėjus klimaksui unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jura*: 26 spalio 2008 - 21:51
bijau prisišnekėt, bet aš jau mėnesį į burną neimu čipsų, kuriuos labai mėgstu, ir žinot - nuo to laiko gal tik sykį nestipriai galvą maudė..alkoholio irgi nė lašo negėriau tuo metu..
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2008 10 28, 22:42)
bijau prisišnekėt, bet aš jau mėnesį į burną neimu čipsų, kuriuos labai mėgstu, ir žinot - nuo to laiko gal tik sykį nestipriai galvą maudė..alkoholio irgi nė lašo negėriau tuo metu..

Kazi... g.gif As cipsu praktiskai isvis nevalgau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 10 29, 10:17)
Kazi... g.gif As cipsu praktiskai isvis nevalgau... ax.gif

as irgi,ir praktiskai negeriu
Atsakyti