Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 11:00)
p.s. Vakar GV ne smigo kaip kad Abžortyė šneka. Tiesiog nuėjau ledo iki šaldytuvo. Grįžtu balius baigtas- muzika nebegroja, tortas suvalgytas, šampanas ir be ledų išgertas.. Netvarka vienu žodžiu laugh.gif

Papildyta:
Tavo mėlynakis raudonskruotis pakalbins tave po pietų laugh.gif
Bet iš manęs spėjikė fool.gif
Jei atspėsiu prizą perleisiu biggrin.gif

Ja ja, papasakok dabar, ledai visa kita biggrin.gif Neišdursi dabar jau mūsų irnesakyk.gif

Sveikinu su nauja mašinyte thumbup.gif Prie automato priprasi - paskui net džiaugsies, galėsi vairuoti, dažytis ir telefonu kalbėti vienu metu lotuliukas.gif

Prašom man tikslų laiką pasakyti, fėja biggrin.gif Valandą. biggrin.gif Kitaip nieko nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
Abžoryte, nelabai suprantu tavojo mėlynakio. Juk smagiai bendravot,o dara tyla. Gal yra kokia mergina,tik jis dar nežino ko nori? na man jie kuo toliau tuo labiau panašūs į ateivius,jau net ne marsiečiai schmoll.gif Mano vilnietis irgi kabo Skype ir vakar kabėjo ir tyli,kai šeštadienį kalbėjom.
Pakalbins valandos bėgyje,iki pusės dvylikos smile.gif

p.s.negaliu dirbt,kaip negera dėl draugės. Senai mačiau taip verkiant ir tokį stiprų žmogų.Turėjo labai šlykščiai pasakyt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyyka: 19 lapkričio 2007 - 10:09
Vsiooo! Visus šansus į prizą praradote lotuliukas.gif
Jau rašo Mėlynakis!

Bet man ko tais dabar nėra noro atrašyti biggrin.gif Einu geriau kavos nail.gif
Ir jus visas vaišinu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
taigi atspėjau verysad.gif
Atsakyti
Vakariuk, su gimtadieniu - kad ta ramybė prikviestų visus kitus šiltus jausmus ir emocijas - būk laiminga wub.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 00:36)
Nusigrauš nagus CrazySun balių tokį praleidus

na, likau be torto..bet man mažiausiai jo reikia biggrin.gif GV, tikiuos, skaniai mano gabaliuką pasidalinot lotuliukas.gif

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 19, 09:11)
Labas rytas.
Asarojau nakti, asarojau i darba vaziuodama ir dabar tvardausi..

Grazios dieneles visoms!!!

Mergyt, praeis tos sunkios dienos, praeis..
juk Tu pas mus tokia optimistė, ar ne? smile.gif
paliūdėti reikia, bet tik tiek, kiek būtina..
mes su Tavim 4u.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 10:29)
Labas rytas fainuolytės!

Nuoširdžiausi sveikinimai Šikinyko dienos progalotuliukas.gif

ojei, kiek čia progų bigsmile.gif
ir Tau nuoširdžiausi sveikinimai lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 19, 11:00)
Labas rytas

Alio Alio Tiesiogiai GV iš savo darbo kabineto

Apsižiūrėjau, susipažinau.. Įspūdžiai: kabinetas labai neblogas sakyčiau yahoo.gif
Direktorius- apie tik gerai ar nieko Turėsiu darbinę mašiną, bet su automatu
Kažkokai nesąmonė- nemėgstu tokių. Koja savavališkai ieško sankabos
Trumpai tiek. Pirmas įspūdis neblogas. Žiūrėsim ką turėsim toliau.

ką ką ... Dirbu darbe. Susipažįstu su aplinka.
Adaptuojuosi O kad tai padaryti būtų lengviau užėjau į svečius.. Bet tik trumpam
Esu pati sau bosė- nereikia man kitų

Nugi, fainai smile.gif džiaugiuos mirksiukas.gif
o automatai yra gėris - nevaryk, pavažinėjus suprasi lotuliukas.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 11:08)
Vsiooo! Visus šansus į prizą praradote  lotuliukas.gif
Jau rašo Mėlynakis!

Bet man ko tais dabar nėra noro atrašyti  Einu geriau kavos
Ir jus visas vaišinu 

kaip čia dabar? biggrin.gif kur tas noras? biggrin.gif juk tiek laukei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 19, 11:12)
taigi atspėjau verysad.gif

Parašėm vienu metu biggrin.gif
Pradedi vytis jau mus raganiškom galiom laugh.gif

Už tai tau dovanėle, greit sulaksčiau iki BodyShop ir pripirkau tau visokių kvepiančių gerybių biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
GV, saunuole sveikinu tave palikus bedarbiu gretas drinks_cheers.gif
As mokausi,siaubas....kiek dayg visko nezinau isprotesiu...

Abzoryte, oi kokia tu tave kankina ir tu nenusileidi bigsmile.gif

Dominyyyka, tai cia del nevykusio sexo tavo draugei taip pasake?nu ziauru slykstus t bigsmile.gif ie vyrai...fui...

Nuraminsi gal siektiek ta savo drauge

P.S skanios kavos geriancioms

O AS GERIU KAKAVA tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 19, 11:38)
kaip čia dabar? biggrin.gif kur tas noras? biggrin.gif juk tiek laukei  lotuliukas.gif

Nelaukiau, tik man nesuprantamas toks demesys, lenda lenda į akis, o paskui tyla 2 dienas. Tai arba bendrauja arba ne. Todėl laukiau, tik tiek, kad buvo smalsu, o ne dėl to, kad jau pametusi galvą dėl jo. Man apskritai jis kolkas dzin - gi savaitę tepažįstu, ale po tokio bendravimo kasdien kaip praėjusią savaitę - labai nesunku yra pamesti galvą. Bet per savaitgalį vėl atšalau, tad galės dirbti su manimi iš naujo biggrin.gif

O šiaip jis savaitgalį buvo močiutės su gimadieniu pasveikinti. Padarė su šeima siurprizą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 19, 11:45)
Abzoryte, oi kokia tu tave kankina ir tu nenusileidi bigsmile.gif

Kas kankina, kur kankina, ką kankina? biggrin.gif
Čia kažkokia miss- komunikacija biggrin.gif

Manęs pastaruoju metu nekankina nei viena gyva būtybė biggrin.gif Kartais užkankina tik Meilės ilgesys, bet tai dažniausiai pasireiškia vakarais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 11:46)
Nelaukiau, tik man nesuprantamas toks demesys, lenda lenda į akis, o paskui tyla 2 dienas. Tai arba bendrauja arba ne. Todėl laukiau, tik tiek, kad buvo smalsu, o ne dėl to, kad jau pametusi galvą dėl jo. Man apskritai jis kolkas dzin - gi savaitę tepažįstu, ale po tokio bendravimo kasdien kaip praėjusią savaitę - labai nesunku yra pamesti galvą. Bet per savaitgalį vėl atšalau, tad galės dirbti su manimi iš naujo biggrin.gif

O šiaip jis savaitgalį buvo močiutės su gimadieniu pasveikinti. Padarė su šeima siurprizą  ax.gif

tai aš suprantu smile.gif
o negi Tu kasdien ištisai taip bendrauji nuolat ir kasdien? smile.gif
o va..ir priežastis, dėl ko buvo ramu.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 11:50)

Manęs pastaruoju metu nekankina nei viena gyva būtybė biggrin.gif Kartais užkankina tik Meilės ilgesys, bet tai dažniausiai pasireiškia vakarais  biggrin.gif

Abejoju kad ir tai kankina bigsmile.gif kai vakarais cia tokie tusai vyksta bigsmile.gif
Papildyta:
Labas Mazulis25, seniai matyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 19, 11:50)
tai aš suprantu smile.gif
o negi Tu kasdien ištisai taip bendrauji nuolat ir kasdien? smile.gif
o va..ir priežastis, dėl ko buvo ramu..  bigsmile.gif

Velnias unsure.gif
Išsidaviau hihihi.gif

P.S. aga, visą tą savaitę kalbėjom kasdien ir po daug, todėl ir buvo mistinė savaitgalio tyla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 19, 12:18)
Velnias  unsure.gif
Išsidaviau hihihi.gif

P.S. aga, visą tą savaitę kalbėjom kasdien ir po daug, todėl ir buvo mistinė savaitgalio tyla biggrin.gif

lotuliukas.gif

nežinau, bet atrodo, kad nesupratai, ką anam poste pasakyt norėjau lotuliukas.gif bet aiškiau nepaaiškinsiu doh.gif lotuliukas.gif

...gal man geriau šiandien savo minčių nedėliot, per daug jos "aiškios" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 19 lapkričio 2007 - 11:33