Įkraunama...
Įkraunama...

KU studentės - pabendraukime

QUOTE(primavera @ 2007 02 02, 13:35)
na kolegijoj butu lengviau blush2.gif  ir juk butu galima gauti po to bakalaura universitete sutrumpintose studijose ax.gif

o kam tau "eiti per aplinkui" g.gif būtų man kas proto prieš daug metų įdėjęs, nereiktų dabar per aplinkui diplomo eit pasiimt biggrin.gif papildomas laiko gaišimas, papildomi pinigai, galų gale papildomai gadinamos nervų ląstelės biggrin.gif Ir kur garantija, kad po n metų tvarka nepasikeis, nebebus jokių patrumpintų sutrumpintų tongue.gif Be to reik aukštą vidurkį turėt į sutrumpintas studijas stojant, bent jau pernai pvz į vadybą visi su labai galingais sustojo smile.gif
Atsakyti
na matai, bijau, kad nesugebesiu issilaikyti skirtumu is vilniaus i klaipedos univera. jei ten bus kokie 2, 3 ar 4 egzaminai ar iskaitos. gyvensiu viena su vaiku nepazystamam mieste ir neisivaizduoju kaip galeciau viska ismokti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2007 02 02, 13:51)
na matai, bijau, kad nesugebesiu issilaikyti skirtumu is vilniaus i klaipedos univera. jei ten bus kokie 2, 3 ar 4 egzaminai ar iskaitos. gyvensiu viena su vaiku nepazystamam mieste ir neisivaizduoju kaip galeciau viska ismokti unsure.gif

Manai kolegijoj už gražias akis pažymius rašo tongue.gif Kiek aš milijonų kartų pasigailėjau, kam nemečiau laiku tos kolegijos, būčiau seniai aukštąjį turėjus doh.gif

Atsakyti
nemanau, o tiesiog turiu ka palyginti, nes ir pati kolegijoj mokiaus. mokiaus kolegijoj, tada istojau i univera, o dabar vel galvoju ka toliau daryt rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
na, neturiu as patirties anglu filologijoje, taciau truputi teko prisiliesti prie tu perstojimu, tai galiu nurodyti 2 galimus varijantus, jei nuspresi stoti i universiteta:
1. tartis su anglu filologijos katedros vedeju del stojimo i aukstesni kursa, tada tau teks persilaikyti skirtuma, jei toks bus. na, kadangi pirmam kurse visada buna tradiciniai bendrauniversitetiniai dalykai, tai nemanau, kad to skirtumo tau susidarytu labai daug, taciau jau cia reikia susizinoti
2. stoti i anglu filologija I kursa ir studijuoti pasishvilpaujant po kelis dalykus semestre, nes tau daug kas turetu uzsiskaityti is turetu studiju (panasiai studijuoju, tai lieka laiko ir vaikuciui, nereikia tiek plesytis)
kad ir kaip nusprestum, linkiu sekmes wink.gif
Atsakyti
aciu voriuk 4u.gif
pirmiausia reikia man susizinoti ar daug butu tu skirtumu. sunku tai padaryti sedint ne lietuvoj, bet prasysiu, kad kas nueitu su mano studiju knygute pasiteirauti, o tada ir zinosiu koks variantas man realesnis..
aciu dar karta...
Atsakyti
[quote=Slapux,2007 02 02, 14:16]
nius konstituciją matyt sakė išmokt ir aš daugiau papildomai jokios knygos neėmiau, konspektus skaičiau. Nusirašyt be šansų, geriau net nebandyt - išmes kaip šunį laukan smile.gif[QUOTE]

Na, apie nusirasyma nemastau, jau girdejau, kad mazai sansu.
Konstitucija tai sake ismokti, bet man per didele:oh . Uzrasus perskaiciau, bet ten mazokai. Susiradau Vitkaus vadoveli, irgi storas showoff.gif , bet pavartysiu.
Atsakyti
QUOTE(mamute.lt @ 2007 02 04, 20:44)
Na, apie nusirasyma nemastau, jau girdejau, kad mazai sansu.
Konstitucija tai sake ismokti, bet man per didele:oh . Uzrasus perskaiciau, bet ten mazokai. Susiradau Vitkaus vadoveli, irgi storas showoff.gif  , bet pavartysiu.

mum buvo vienas kl iš konstitucijos, o kitas iš konspektų - tai verta ir tą konstituciją pasimokyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 02 05, 17:54)
mum buvo vienas kl iš konstitucijos, o kitas iš konspektų - tai verta ir tą konstituciją pasimokyt  unsure.gif
[QUOTE]

Gal prisimeni koks? Na, kaip skambejo?
Skaiciau is konstitucijos apie prezidenta, seima,pilietybe,partijas, kiek ten daug visko( vadoveli buvo istraukos). Konstitucijos dar neisigyjau, vaje vaje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute.lt @ 2007 02 05, 22:07)
Gal prisimeni koks? Na, kaip skambejo?
Skaiciau is konstitucijos apie prezidenta, seima,pilietybe,partijas, kiek ten daug visko( vadoveli buvo istraukos). Konstitucijos dar neisigyjau, vaje vaje doh.gif

o tai jum temų nedavė? nepamenu, pernai buvo. seimas, prezidentas, vyriausybė... - žodžiu visą konstituciją reik mokintis ir plius anras kl iš konspektų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 02 06, 00:01)
o tai jum temų nedavė? nepamenu, pernai buvo. seimas, prezidentas, vyriausybė... - žodžiu visą konstituciją reik mokintis ir plius anras kl iš konspektų  mirksiukas.gif

Vadinasi niekas per 5metus pas Bučinską nepasikeitė. Jo, vieną klausimą rašai iš konspektų (mums buvo apie partijas), o iš konstitucijos testas, kur reikėjo žinoti kiek piliečių parašų reikia, kad užregistruoti partiją ar įstatymo iniciatyvą, kada seimas laikomas išrintu (kiek pakanka išrinti seimo narių)- visus ir 2/3 berods. Del prezidento veto kazkas, bet reikia isigilinti i terminus ir į skaičius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ablydute: 06 vasario 2007 - 09:46
QUOTE(ablydute @ 2007 02 06, 09:45)
Vadinasi niekas per 5metus pas Bučinską nepasikeitė. Jo, vieną klausimą rašai iš konspektų (mums buvo apie partijas), o iš konstitucijos testas, kur reikėjo žinoti kiek piliečių parašų reikia, kad užregistruoti partiją ar įstatymo iniciatyvą, kada seimas laikomas išrintu (kiek pakanka išrinti seimo narių)- visus ir 2/3 berods. Del prezidento veto kazkas, bet reikia isigilinti i terminus ir į skaičius.

mums ne testas buvo - matai kiek pasikeitė lotuliukas.gif Bet irgi viską nuo A iki Ž reikėjo žinot doh.gif

Atsakyti