Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

As dar gyva biggrin.gif
Ot gera pamoka gavau,kaip nereikia susigundyti antrai taurei.. doh.gif
Per sventes i sampo puse ne paziureti nenoresiu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuta @ 2007 12 14, 14:18)
as naudoju lorafena : ax.gif jisai gerai nerima nuima rolleyes.gif antidepresanta naudoju menesi- Cipralexa.o koki tu geri antidepresanta?kada nuo jo pasijutai maxsimal gerai? g.gif

minimaliai geriau pasijutau po dveju savaiciu,maxsimaliai,kazkur po treju tongue.gif Geriu Zolofta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(milocka @ 2007 12 14, 17:46)
minimaliai geriau pasijutau po dveju savaiciu,maxsimaliai,kazkur po treju tongue.gif Geriu Zolofta smile.gif

Turejau galvoje,po treju menesiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 12 14, 17:47)
Papildyta:

Turejau galvoje,po treju menesiu tongue.gif

4u.gif ar lankiai psichoterapija?as tai lankau, ar apsimoka,ar ne? g.gif
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2007 12 14, 17:09)
As dar gyva  biggrin.gif
Ot gera pamoka gavau,kaip nereikia susigundyti antrai taurei..  doh.gif
Per sventes i sampo puse ne paziureti nenoresiu..  doh.gif

4u.gif gerai kad gyva mirksiukas.gif ,as dabar irgi jau busiu uztikrinta kad negalima alkoholio.(o tai vis galvojau kad per naujus bent vyno taure ikalsiu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuta @ 2007 12 14, 20:10)
4u.gif ar lankiai psichoterapija?as tai lankau,  ar apsimoka,ar ne? g.gif
Papildyta:

4u.gif gerai kad gyva mirksiukas.gif ,as dabar irgi jau busiu uztikrinta kad negalima  alkoholio.(o tai vis galvojau kad per naujus bent vyno taure  ikalsiu) blush2.gif

Niekada nelankiau smile.gif Buvau uzklaususi pora kartu savo daktaro,sake man nereikia,man netures itakos,nes mano toks harakteris g.gif as ir nesigilinau daugiau,ne tai ne,apsijejau ie be jos ax.gif Tik daug skaiciau sia tema,labai duomejausi pati tongue.gif
Atsakyti
sveikos merginos! 4u.gif po apsilankymo pas daktara kaip ir jau viskas gerai man rolleyes.gif ,bet va uzeina vistiek karts nuo karto tos mintys prakeiktos,kad vel rodos kad nebesuprantu kas vyksta ir pan....israse vaistu kazkokiu,bet antidepresantu net nepalieciau,net nzn koks pavadinimas ir dar kazkokius nuo nerimo israse tai tuos gal kokias 4 tabl isgeriau ir vsio,bandau itikint save,kad man ju nereikia,bet kai visai jau uzeina mintys tada ikalu puse tabl...ar jums dar,merginos,buna tokiu minciu,kad rodos pasiklystat ervej,nesuyprantat kam to reik ir aplamai...kad gyvenimas kazkoks zaidimas,neaiskus dalykas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(samant...a @ 2007 12 17, 13:30)
sveikos merginos! 4u.gif  po apsilankymo pas daktara kaip ir jau viskas gerai man rolleyes.gif ,bet va uzeina vistiek karts nuo karto tos mintys prakeiktos,kad vel rodos kad nebesuprantu kas vyksta ir pan....israse vaistu kazkokiu,bet antidepresantu net nepalieciau,net nzn koks pavadinimas ir dar kazkokius nuo nerimo israse tai tuos gal kokias 4 tabl isgeriau ir vsio,bandau itikint save,kad man ju nereikia,bet kai visai jau uzeina mintys tada ikalu puse tabl...ar jums dar,merginos,buna tokiu minciu,kad rodos pasiklystat ervej,nesuyprantat kam to reik ir aplamai...kad gyvenimas kazkoks zaidimas,neaiskus dalykas... g.gif

man tai tikrai pagerejo mirksiukas.gif ,bet as tai geriu ir antidepresanta ir raminanciu biski ax.gif ir tos visokios mintis praeina po truputi(o be vaistu kovot bandziau 2 metus doh.gif atsibodo doh.gif )
Atsakyti
nu man tai kaip ir tikrai viskas gerai rolleyes.gif bet gal tos menulio fazes veikia...ar oras.... 4u.gif
Atsakyti
4u.gif siandien man dare magnetini rezonansa-viskas gerai.tai labai mane nudziugino tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 12 14, 23:06)
Niekada nelankiau smile.gif Buvau uzklaususi pora kartu savo daktaro,sake man nereikia,man netures itakos,nes mano toks harakteris g.gif as ir nesigilinau daugiau,ne tai ne,apsijejau ie be jos ax.gif Tik daug skaiciau sia tema,labai duomejausi pati tongue.gif

Atleiskite, negalėjau neįsiterpti 4u.gif
Charakterio, asmenybiniai ypatumai kaip tik psichoterapija koreguojami. Jokie medikamentai negali pagelbėti, tačiau didesnis sąmoningumas, savčs pažinimas, vidinių konfliktų (iš)sprendimas gali pakeisti tuos bruožus, kurie trukdo asmenybei - kokia ji bebūtų - sėkmingai gyvuoti.
Dažnai klaidingai suprantama "charakterio" sąvoka. Tai temperamentas - nepakeičiamas, prigimtinis, o žmogaus būdas, santykis su aplinka yra įgytas, išmoktas, todėl gali keistis. Tačiau tam visų pirma reikia aukštos motyvacijos, pasiryžimo, ištvermės.

Toks labai "sovietinis" (tais laikais psichoterapija buvo "buržuazinis išmislas") požiūris, kad "toks charakteris" ir nieko nepakeisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirga: 17 gruodžio 2007 - 20:57
QUOTE(Mirga @ 2007 12 17, 20:51)
Atleiskite, negalėjau neįsiterpti 4u.gif
Charakterio, asmenybiniai ypatumai kaip tik psichoterapija koreguojami. Jokie medikamentai negali pagelbėti, tačiau didesnis sąmoningumas, savčs pažinimas, vidinių konfliktų (iš)sprendimas gali pakeisti tuos bruožus, kurie trukdo asmenybei - kokia ji bebūtų - sėkmingai gyvuoti.
Dažnai klaidingai suprantama "charakterio" sąvoka. Tai temperamentas - nepakeičiamas, prigimtinis, o žmogaus būdas, santykis su aplinka yra įgytas, išmoktas, todėl gali keistis. Tačiau tam visų pirma reikia aukštos motyvacijos, pasiryžimo, ištvermės.

Toks labai "sovietinis" (tais laikais psichoterapija buvo "buržuazinis išmislas") požiūris, kad "toks charakteris" ir nieko nepakeisi.

O jeigu tai išmokta ankstyvoj vaikystėj kai formuojasi pats charakteris?
Atlikus testą sužinojau, kad esu neurotinio tipo asmenybė sad.gif Tai kokios galimybės man atvirsti normaliu žmogum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicollette @ 2007 12 17, 22:25)
O jeigu tai išmokta ankstyvoj vaikystėj kai formuojasi pats charakteris?
Atlikus testą sužinojau, kad esu neurotinio tipo asmenybė sad.gif Tai kokios galimybės man atvirsti normaliu žmogum?  g.gif

Galimybės didelės, ir nereikia jokios magijos, kad "atvirstum". Psichoterapinė praktika dažnai remiasi (teorine) prielaida, kad esminės asmenybės savybės formuojais ankstyvoje vaikystėje, todėl psichoterapijos proceso metu yra svarbu aptarti gyvenimo istoriją. Tai padeda atrasti dabartinio sutrikimo priežastis ir taip geriau suprasti, kaip keistis. Tai labai neišsamus atsakymas, žinoma, bet esmė tokia - neurotiškumas reiškia, kad yra vidinių (visiškai ar didele dalimi) pasąmoningų konfliktų, dėl kurių sutrinka adaptacija, poreikių tenkinimas. Todėl didesnis sąmoningumas yra vienas iš svarbių dalykų įveikiant tai, kas liguista, kas trikdo vidinę pusiausvyrą.
Ir dar - nevadink savęs nenormaliu žmogumi - jeigu sergi gripu, tai nereiškia, kad tapai virusu. Tai ir čia - yra sutrikimas, "liga", susirgimas, bet yra ir tai, kas yra sveika, stipru, kas turi potenciją augti ir keistis.
Atsakyti
QUOTE(Mirga @ 2007 12 17, 22:41)
Galimybės didelės, ir nereikia jokios magijos, kad "atvirstum". Psichoterapinė praktika dažnai remiasi (teorine) prielaida, kad esminės asmenybės savybės formuojais ankstyvoje vaikystėje, todėl psichoterapijos proceso metu yra svarbu aptarti gyvenimo istoriją. Tai padeda atrasti dabartinio sutrikimo priežastis ir taip geriau suprasti, kaip keistis. Tai labai neišsamus atsakymas, žinoma, bet esmė tokia - neurotiškumas reiškia, kad yra vidinių (visiškai ar didele dalimi) pasąmoningų konfliktų, dėl kurių sutrinka adaptacija, poreikių tenkinimas. Todėl didesnis sąmoningumas yra vienas iš svarbių dalykų įveikiant tai, kas liguista, kas trikdo vidinę pusiausvyrą.
Ir dar - nevadink savęs nenormaliu žmogumi - jeigu sergi gripu, tai nereiškia, kad tapai virusu. Tai ir čia - yra sutrikimas, "liga", susirgimas, bet yra ir tai, kas yra sveika, stipru, kas turi potenciją augti ir keistis.

Na gerai, aš visai tai suprantu, bet per 1,5 metų PT nors ir išsiaiškinau problemų priežastis, tačiau tuo viskas ir baigėsi, su savo problemom nepajudėjau nei žingsnio į prieky. Ir ką tada? Neviltis užpuola.. Pabėgau nuo savo psichoterapiautės tikėdamasi kad gal kitur bus geriau. Galbūt jei geriau nerasiu grįšiu atgal. Bet man tai buvo reikalinga, nors ir nelabai gerai.
O reakciją į savo neurotiškumą perėmiau iš naujo gydytojo - iš jo reakcijos supratau, kad rezultatai labai blogi, tai mane šiek tiek nugąsdino. Ir dėl to vėl kyla abejonės - ar kompetetingas gydytojas turėtų taip elgtis g.gif
Atsakyti