Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(tuta @ 2008 01 05, 02:44)
man vaistu ir psichoterapijos pagalba tos mintys jau praeina,ir aplamai pasijutau normaliu zmogumi,kuris pradeda dziaugtis viskuo,sventem,vaikais.manau,kad be vaistu butu sunkiau issikapanot schmoll.gif o svarbiausia,kad praejo apatija viskam mirksiukas.gif ir mano vyras  dziaugiasi mano pasikeitimais 4u.gif
Papildyta:
Aina,Tetarima,MILOCKA,MIREJA ,Mereveja,Breta kaip sekasi?VISOS PRAPUOLUSIOS ax.gif

kuku as cia mergaites biggrin.gif , niekur as neprapuoliau, geriu vaistukus ir kart nuo karto ateinu pas jus paskaitineju doh.gif gaila kad musu vis daugeja, bet jus jaunos ir tikiuosi kad jums pades ir vaistukai ir psichoterapija, nes va ne viena , tame tarpe ir milocka jau dziaugiasi gyvenimu wub.gif o mano atveju tai as ko gero tikrai keistas egzempliorius kaip kazkada pasake viena medike doh.gif matomai as jau galutinai niekaip neissikapstysiu, tenka susitaikyti ir vartoti vaistukus toliau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 01 07, 13:10)
sveikos, as irgi noriu pasidalinti kaip buvo man. blogai jauciausi jau senai, kartais atrodo kad kaltas nesamoningas tevu elgesys vaikystej su manim, jie idiege man kazkoki kaltes jausma. buvo visko - depresijos, isterijos, nerimo, alkoholio, narkotiku, vyru, vaistu, psichiatru, psichologu, netgi ligoninej porakart pagulejau. dabar viskas susitvarke vien del to kad kai pastojau, tiesiog privalejau pasikeisti, juk negaleciau auginti vaiko tokia. kartais apima tos senos nuotaikos, iskeliu scena, arba verkiu kelias dienas is eiles, arba sapnuoju narkotikus. o kartais buna kad viskas gerai, tiesiog super, o mane butent del to kad viskas taip gerai apima kazkoks nerimas. bet jis praeina.

gal atrodo kazkaip be rysio mano post'as, bet tiesiog norejau pasidalinti tuo kas guli ant sirdies, tikiuosi nesupyksit...

tikrai malonu kad atejai pasipasakot kaip ir visos mes cia smile.gif tikrai lengviau pasidaro kai zinai kad ne tau vienai dedasi tos nesamones, o tavo reiklaiukai tikrai susitvarkys, turi gyventi del vaikucio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2008 01 07, 13:20)
kuku as cia mergaites biggrin.gif , niekur as neprapuoliau, geriu vaistukus ir kart nuo karto ateinu pas jus paskaitineju doh.gif gaila kad musu vis daugeja, bet jus jaunos ir tikiuosi kad jums pades ir vaistukai ir psichoterapija, nes va ne viena , tame tarpe ir milocka jau dziaugiasi gyvenimu wub.gif o mano atveju tai as ko gero tikrai keistas egzempliorius kaip kazkada pasake viena medike doh.gif matomai as jau galutinai niekaip neissikapstysiu, tenka susitaikyti ir vartoti vaistukus toliau blink.gif
Papildyta:

tikrai malonu kad atejai pasipasakot kaip ir visos mes  cia  smile.gif tikrai lengviau pasidaro kai zinai kad ne tau vienai dedasi tos nesamones, o tavo reiklaiukai tikrai susitvarkys, turi gyventi del vaikucio 4u.gif

sveki,TETARIMA.zinot,as net psichoterapeutei savo sakiau,kad geriau visa gyvenima naudot vaistus,bet normal gyventi ir nekenteti nuo baimiu ir paniku doh.gif aisku,gaila,kad musu vis daugeja,bet nors gal nesijauciam tokios vienisos savo lligoi.o ta jusu medike jus blogai uzprogramavo blink.gif ,butinai pasveksit,vien jau tik del to,kad mus visas taip palaikot !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuta: 07 sausio 2008 - 15:16
Sveikos!
Vis tik prasysiu jusu pagalbos... Gavojau, kad pageres cia man, nes jau lyg ir perpratau ta mechanizma panikos ataku, taciau kuo toliau, tuo sunkiau beissilaikau.. verysad.gif
Labai noreciau, kad parasytumete man, pas kokius psichoterapeutus vaikstot ir kokios kainos pas juos. Bijau, kad ir man reiketu vaistuku, bent jau raminanciu, pagerti, nes itampa auga, nuovargis dideja.. Nenoriu, kad mane isveztu su greitaja, labai bijau tu priepuoliu pasikartojimu.. unsure.gif verysad.gif

Beje, esu is Vilniaus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justee: 08 sausio 2008 - 00:47
QUOTE(justee @ 2008 01 08, 00:46)

Labai noreciau, kad parasytumete man, pas kokius psichoterapeutus vaikstot ir kokios kainos pas juos. Bijau, kad ir man reiketu vaistuku, bent jau raminanciu, pagerti, nes itampa auga, nuovargis dideja.. Nenoriu, kad mane isveztu su greitaja, labai bijau tu priepuoliu pasikartojimu..  unsure.gif  verysad.gif

Beje, esu is Vilniaus..

na va as tau patarsiu is savo patirties kas man patiko ir padejo, tik neissigask tos vietos nes ji apipinta legendom, o tai tik paprasta neurologine ligonine. vasaros 5 ligoninej yra toks dienos stacionaras, tau apmokes valstybe o naudos tikrai daug, ir individuali psichoterapija, ir psichiatras, ir grupiniai uzsiemimai. tik tiek kad vyksta nuo 9 ryto iki kazkur 14 valandos . jie trunka man atrodo pora menesiu, zmones ivairaus amziaus, ir jauni 18, 24, ir 45, 50 metu. ir vyrai ir moterys. bet ten eile, tai uzsirasyk... o dar vasaros 5 yra toks kriziu centras labai fainas, ten palatos po viena, grazus remontas viskas nauja, guli ne daugiau kokiu 5 zmoniu is viso, kai kurie kelias dienas, kai kurie pora savaiciu, bet jau daugiau dvieju savaiciu ten tikrai niekas nelaikys.

o privati psichoterapija Vilniuj kainuoja daug, valanda 200 Lt kiek atsimenu...
Atsakyti
Labai aciu! Pasidomesiu! O man nemokamai bus, net jei as ir socialiai neremtina? Dirbu pagal autorines sutartis, taciau valstybej skaitausi kaip bedarbe, tad jokiu soc garantiju ir neturiu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(justee @ 2008 01 08, 14:40)
Labai aciu! Pasidomesiu! O man nemokamai bus, net jei as ir socialiai neremtina? Dirbu pagal autorines sutartis, taciau valstybej skaitausi kaip bedarbe, tad jokiu soc garantiju ir neturiu..  unsure.gif

o GPM moki valsybei? ar turi soc. draudimo numeri? jeigu taip, paslaugos nemokomas ligonese ir poliklinikose. Gal pirma nueitum i poliklinika pagal gyvenamaja vieta, jeigu nenori, tuomet privaciai. Beje, psichoterapijos kaina ne visur tokia didele, paprastai ji svyruoja nuo 80 iki 100 Lt Daugiau ima tik labai gerai zinomi asmenys, kuriu paslauga kazin ar atitinka prasoma suma g.gif o tik paskui i dienos stacionarus ir pan.
Atsakyti
jus man pasakykit ,o kaip tas musu dalykas vadinasi? psichine liga,nervu liga ,ar siaip koks sutrikimas,man nuo tu zodziu junginiu jau bloga pasidaro,ir as kazkada jau klausiau kaip jusu seima ,ar draugu ratas reaguoja, i visa sita, nes pas mane ta zino tik mama, kazkaip nesivercia liezuvis kokiai draugei pasipasakoti, skambetu mazdaug "zinai man biski su galva negerai,bet nieko",as pagal save zinau jei man kas anksciau taip butu pasakes, tai buciau pirsta prie galvos pasukiojus, ir pagalvojus velnias zino ka, nu dabar i save pasiziuriu nu atrodo su dangum dar nesisneku ,viskas lyg ir savo vietoj, bet tos antros smegenys kaip kazkuri sake tai pastoviai dirba,vis galvoju ir galvoju...vienu zodziu stiprybes sau ir visom
Atsakyti
QUOTE(justee @ 2008 01 08, 12:40)
Labai aciu! Pasidomesiu! O man nemokamai bus, net jei as ir socialiai neremtina? Dirbu pagal autorines sutartis, taciau valstybej skaitausi kaip bedarbe, tad jokiu soc garantiju ir neturiu..  unsure.gif

hmm, na nezinau... gal ir reiketu moket tada? tai o kaip pas paprasta dakatar eini kas buna, moki jam?

QUOTE(renatux23 @ 2008 01 08, 13:27)
jus man pasakykit ,o kaip tas musu dalykas vadinasi? psichine liga,nervu liga ,ar siaip koks sutrikimas,man nuo tu zodziu junginiu jau bloga pasidaro,ir as kazkada jau klausiau kaip jusu seima ,ar draugu ratas reaguoja, i visa sita, nes pas mane ta zino tik mama, kazkaip nesivercia liezuvis kokiai draugei pasipasakoti, skambetu mazdaug "zinai man biski su galva negerai,bet nieko",as pagal save zinau jei man kas anksciau taip butu pasakes, tai buciau pirsta prie galvos pasukiojus, ir pagalvojus velnias zino ka, nu dabar i save pasiziuriu nu atrodo su dangum dar nesisneku ,viskas lyg ir savo vietoj, bet tos antros smegenys kaip kazkuri sake tai pastoviai dirba,vis galvoju ir galvoju...vienu zodziu stiprybes sau ir visom

stiprybes tau, renatux23! ir beje, tu kaip supratau laukiesi, tai zinok cia ir hormonai ir baime del ateities kalta. man irgi taip pat buvo, nestumo pradzioj ziauriai pykomes su vyru, nes atrode kad jis VISKA daro ne taip ir yra labai neatsakingas...
Atsakyti
QUOTE(justee @ 2008 01 08, 14:40)

As tai vaikstau pas Ruta BACIULYTE.TIKRAS PROFESIONALAS!!!! DIRBA VASAROS 5 IR PRIVACIAI.KAINOS IKANDOMOS.JI PSICHOTERAPEUTE,TAI TIKRAI SIUS KONSULTACIJAI PAS PSICHIATRA,BET TAI TIK I NAUDA. mirksiukas.gif NEPASIDUOK LYGAI,KOVOK.SEKMES 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(renatux23 @ 2008 01 08, 15:27)

VADINASI PSICHIKOS SUTRIKIMAS 4u.gif O DRAUGAI (TIKRI DRAUGAI)NORMAL REAGUOJA.ZINAI,DABAR PANIKOS ATAKOS IR DEPRES. LABAI DAZNOS DAUGELIUI ZMONIU verysad.gifO NESUPRANTA TIE,KAS SU TUO NESUSIDURE blink.gif BUTINAI JESKOK PAGALBOS,TIKRAI VISKAS PRAEIS 4u.gif
Atsakyti
ne as nesilaukiu, mano panyckai jau greit du metai, bet viskas tada ir prasidejo kai laukiausiu, tiek prisikankinau tada, tik man pvz tokiu ziauriu ataku iki nualpimo nebudavo, bet as labai bijojau kad vaikas gimtu sveikas , labai komplikuotas nestumas buvo, tai kaip tik pagalvodavau taip ir nutrenkdavo, o paskiau kai pagimdziau , persikelem kitur gyvent tokiu daug permainu, ir dar pavasaris atejo ir kazkaip po truputi po truputi ir isikapsciau, ir va beveik du metus vel gyvenau normaliai, iki sio rudens.O kas del gydymo tai buvau as pas ta Dutova kaip daugelis , vaistu paskyre kazkokiu 'frontin"ir liepe pagert tik dvi savaites tai kol geriau buvo gerai , kaI baigiau ir vel toks guzas gerklej ir akmuo ant sirdies pastoviai,as dar jam bandziau sakyt ar ne antidepresntais gydoma , nu bet tipo man depresijos nera,gal dar kuri geriat ta frontin?
Atsakyti
Pereitu metu (2007 m.) vasara baigiau studijas ir tada viskas.. Per visas sitas nesamones, baimes ir t.t. jokio darbo net neiskojau, nes negalejau.. Todel ir esu bedarbe ir neturiu soc draudimo. I jei siuo metu teks eit i poliklinika, tai mokesiu kazkiek.. unsure.gif
TUTA, aciu uz info ir palaikyma, o kiek pas ja konsultacijos kainuoja?
Gal dar kas galit parekomenduot konkreciu psichoterapeuciu? Pinigu tai tikrai daug neturiu, bet bent jau pradziai nueiti, kad ramiau butu. unsure.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif noreciau pasitarti...kai tik prasidejo ruduo,as kazkaip silpnai jauciuos...nera jegu,noro kazka daryti...taip pat tos mintys lenda i galva...tiesa,as l mazai judu,nes darbe sedziu,namo grystu,vel sedziu arba guliu,nes nenoriu nieko daryti,gal cia del to?bijau,kad nebutu kokia liga,nors niekas neskauda ir apetitas yra,bet va silpna ir viskas man ir dar daznai buna kad akyse tokie spalvoti visokie rutuliukai matos..baisu man jau... doh.gif
Atsakyti