QUOTE(tuta @ 2008 01 05, 02:44)
man vaistu ir psichoterapijos pagalba tos mintys jau praeina,ir aplamai pasijutau normaliu zmogumi,kuris pradeda dziaugtis viskuo,sventem,vaikais.manau,kad be vaistu butu sunkiau issikapanot
o svarbiausia,kad praejo apatija viskam
ir mano vyras dziaugiasi mano pasikeitimais 
Papildyta:
Aina,Tetarima,MILOCKA,MIREJA ,Mereveja,Breta kaip sekasi?VISOS PRAPUOLUSIOS

Papildyta:
Aina,Tetarima,MILOCKA,MIREJA ,Mereveja,Breta kaip sekasi?VISOS PRAPUOLUSIOS

kuku as cia mergaites

Papildyta:
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 01 07, 13:10)
sveikos, as irgi noriu pasidalinti kaip buvo man. blogai jauciausi jau senai, kartais atrodo kad kaltas nesamoningas tevu elgesys vaikystej su manim, jie idiege man kazkoki kaltes jausma. buvo visko - depresijos, isterijos, nerimo, alkoholio, narkotiku, vyru, vaistu, psichiatru, psichologu, netgi ligoninej porakart pagulejau. dabar viskas susitvarke vien del to kad kai pastojau, tiesiog privalejau pasikeisti, juk negaleciau auginti vaiko tokia. kartais apima tos senos nuotaikos, iskeliu scena, arba verkiu kelias dienas is eiles, arba sapnuoju narkotikus. o kartais buna kad viskas gerai, tiesiog super, o mane butent del to kad viskas taip gerai apima kazkoks nerimas. bet jis praeina.
gal atrodo kazkaip be rysio mano post'as, bet tiesiog norejau pasidalinti tuo kas guli ant sirdies, tikiuosi nesupyksit...
gal atrodo kazkaip be rysio mano post'as, bet tiesiog norejau pasidalinti tuo kas guli ant sirdies, tikiuosi nesupyksit...
tikrai malonu kad atejai pasipasakot kaip ir visos mes cia