Įkraunama...
Įkraunama...

Tepliojimas ir pastojimas

Apklausa: Ar jums būna tepliojimų prieš mėnesines? (393 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
milijonai moteru, pastoja joms pacioms netiketai (mes cia stebetojos stebim kiekviena organizmo virptelejima) ir ne viena ju ir stresa patiria ir alkoholio vartoja ir kitokiu negerumu... Mano mama mane nesiodama tik antra menesi suzinojo, kad nescia, nes neseke menesiniu grafiko, tuos du menesius, esu 100 proc. tikra, kad ir ruke, ir vyno isgerdavo. o as vaikystej net vaikiskom ligom dorai neprasirgau, didziausia mano liga buvo - gripas
taip kad Puuga, auksciau nosi, nes kaip jau ne viena karta kalbejom, nervinimasis ir pergyvenimai nieko gero neduoda wink.gif ir beje sveikinu heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Puuga @ 2004 03 09, 09:25)
Tai va gydytojas pasake kad esu nescia.
Bet....pienlige nebaigta gydyti ir greiciausiai viena tablete Diflucan buvo isgerta kai jau buvau pastojusi.
Jis manes visai nepaguode tik pasake, kad "bilieto isnesiojimui nera".
Sedziu dabar ir dziaugiuosi, bet tuo paciu bijau, kad nebutu kas pakenkta.

sveikinu clap.gif clap.gif
o gydytojais ne visada reikia tiketi.....
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus bet baisu, nes pienliges simptomai vis stipreja, o vaistu jokiu. sad.gif
Atsakyti
prauskis medetku nuoviru, gerk medetku arbata, sako padeda, na bent jau nekenkia tai tikrai wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Puuga @ 2004 03 09, 14:29)
Aciu uz sveikinimus bet baisu, nes pienliges simptomai vis stipreja, o vaistu jokiu. sad.gif

o kodel negalima vaistu? pvz.:zvakuciu ....
man visa nestuma kartodavosi pienlege beveik kas menesi, tai gydytoja paskyre zvakutes Canifug. labai padedavo...
o siaip as nezinodama, kad esu nescia per pirma men. vartojau gana stiprius vaistus ( cia tokia viena super ginekologe nepastebejo, kad esu nescia ir paskyre ohmy.gif ) ir nieko vaikuciui... nereikia grauztis labai, o dziaugtis ir nusiteikti pozityviai biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi rado pienlige. Viena ryta atsikeliau ir taip griauze,taip griauze. Ne ishskyros buvo, o tiesiog varshke. Gydytoja skyre man zvakuchiu "poligixan". Pavartojau savaite ir praejo. O del vaistu vartoji, tai leliukas kol dar l. maza lastele, ji ish mamos nieko neima. Gyvena savo apvalkalelyje, kuris paruoshiamas kiekvieno ciklo metu. taip kad nesijaudink.
Atsakyti
thumbup.gif sveikinu
o man tai is vis nesuprasi, visa laika tepliodavo ir pries ir po. Daznai sirgdavau uzdegimais, tai gyd sake kad ngalesiu tureti vaiku, nes vienas kiausintakis nepraeinamas, o kitas su saaugom.
Pastojau is pirmo bandymo, po gimdymo vel pradejo tepliot kaip visada, o dabar 2 sav nesusergu, patepliojo ir praejo. Testai nieko nerodo. Jau bijau kad cia kazkas labai negerai.trec einu pas gyd.
Atsakyti
o isvis kas siuo atveju yra tepliojimas? tokios balstos o kartais permatomos isskyros? sad.gif
p.s jei tai tokios-tai man daznokai jos buna ne tik pries menesine,gydytoja buvo radusi zaizdele.pasigydziau zvakutemis macmiror, pradingo bet vel atsirado-sako,kad tokie tepliojimai daugeliui buna ir ilgam sad.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad tepliojimu vadiname tada, kai buna kazkas panasau i krauja, tik tamsiau... anskciau ginekologe sake vadindavo "sokoladu"... arba kaip menesines tik labai biski... nu jau nusisneku. labanakt
Atsakyti
MonaLisa, tos, kur tu vadini išskyrom, yra gleivės. Tepliojimas - kaip Anelija rašė, tai kai jau kraujo atsiranda - gleivės su krauju arba tamsesnės nei kraujas, tokios tipo šokoladinės.
Atsakyti
aciu liepsnele clap_1.gif susimaisiau cia matyt
pries menesines man tokio patepliojimu nebuna-kai jau prasideda,tai prasideda
o va tu baltu gleiviu deja turiu sad.gif
Atsakyti
Nieko nenoriu liudinti, bet tokie patepliojimai nei is nei is to rudom isskyrom gali buti endometriozes liga. As jos bijau kaip velnias kryziaus, nors laporaskopijos metu zidinukus ir pas mane atrado. Tai liga, kuri sukelia nevaisingumus. Nors as pastojau....
Atsakyti