Įkraunama...
Įkraunama...

Tepliojimas ir pastojimas

Apklausa: Ar jums būna tepliojimų prieš mėnesines? (393 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
sveikutes, -tai kaip ten baigesi su sheshtadienio lankymusi pas ginekologe? blink.gif
nieko nerandu dry.gif nustate ka nors? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (glinglingas @ 2004 02 15, 10:41)
sveikutes, -tai kaip ten baigesi su sheshtadienio lankymusi pas ginekologe? blink.gif
nieko nerandu dry.gif nustate ka nors? unsure.gif

viskas normaliai, parasiau viska skyrelyje "planuojame vaikeli"
Atsakyti
Siuo metu labai nerimstu.
Menesines veluoja 3 dienos. Visi sirgimo simptomai buvo ir truputi tepliojo. Paskutiniu metu gzdyiausi pienlige
Si menesi isgeriau dvi tabletes nuo pienliges ir vartojau pieno rugsties zvakutes.
Ar gali buti kad del vaistu veluoja menesines, ar as nescia?Ar ne per anskti darytis nestumo testa?
Atsakyti
pasidaryk jau wink.gif , gali būti, kad esi nėščia wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Net silpna darosi. Negaliu nurimti.
Taip to laukiu.
Atsakyti
QUOTE (Puuga @ 2004 02 25, 13:55)
Net silpna darosi. Negaliu nurimti.
Taip to laukiu.

tai kaip tau sekasi Puuga, ar pasidarei testuka?
Atsakyti
Taip testuka pasidariau, jis parode dvi ryskias juosteles.Dabar veluoja jau 15 diena.
Pas gydytoja nueiti nepavyko iki siol, bet rytojui jau esu sutarus.
Zodziu rytoj viskas ir paaiskes. Pakutiniu metu jauciuosi tarsi buciau baisiai persivalgius. Apetitas atsiranda tik i dienos pabaiga, o iki pietu kiekvienas kasnis tik sunkuma sukelia.Krutine irgi labai jautri.
Dar vienas neramumas yra tai, kad jau antra diena atsiranda kraujingos isskyros. Kadangi turiu daug problemu su pienlige, tai jos pozymiai budavo butent tokios isskyros, bet si karta ju kiekis daug didesnis, ir kitu pienliges pozymiu nera.
Bijau kad kas nebutu negerai, nes giliai sirdzje esu tikra del savo nestumo.
Bet taip sakant rytoj bus viskas aisku. Butinai pranesiu.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Puuga @ 2004 03 08, 12:40)
Taip testuka pasidariau, jis parode dvi ryskias juosteles.Dabar veluoja jau 15 diena.
Pas gydytoja nueiti nepavyko iki siol, bet rytojui jau esu sutarus.
Zodziu rytoj viskas ir paaiskes. Pakutiniu metu jauciuosi tarsi buciau baisiai persivalgius. Apetitas atsiranda tik i dienos pabaiga, o iki pietu kiekvienas kasnis tik sunkuma sukelia.Krutine irgi labai jautri.
Dar vienas neramumas yra tai, kad jau antra diena atsiranda kraujingos isskyros. Kadangi turiu daug problemu su pienlige, tai jos pozymiai budavo butent tokios isskyros, bet si karta ju kiekis daug didesnis, ir kitu pienliges pozymiu nera.
Bijau kad kas nebutu negerai, nes giliai sirdzje esu tikra del savo nestumo.
Bet taip sakant rytoj bus viskas aisku. Butinai pranesiu.

smile.gif

tai tu kuo greiciau mauk pas gydytoja, gal ir nieko blogo tos isskyros, bet...
as tai is karto eiciau, kai tik gauciau teigiama rezultata, maza kas gali nutikti, o dabar ir visokiu stiprinaciu vaistuku yra.
Atsakyti
Mergytes, o po kiek laiko (po ovuliacijos) jus daretes testa, ar tik tada kai nesulauket savo dienu?
Atsakyti
QUOTE (Niki @ 2004 03 08, 15:19)
Mergytes, o po kiek laiko (po ovuliacijos) jus daretes testa, ar tik tada kai nesulauket savo dienu?

as praeitus kartus dariausi po kokiu 5 d., kai pavelavo, bet dabar tai delsiu.
Atsakyti
QUOTE (Niki @ 2004 03 08, 15:19)

Aš tai dariausi savaitei praėjus po nesulauktų mėnesinių. Kažkaip nusprendžiau palūkėti, nors irgi norėjosi daug anksčiau pirkti... bet vyras sulaikė - sako, gal palaukiam dar, jei bus, tai ir taip bus... smile.gif
Atsakyti
Tai va gydytojas pasake kad esu nescia.
Bet....pienlige nebaigta gydyti ir greiciausiai viena tablete Diflucan buvo isgerta kai jau buvau pastojusi.
Jis manes visai nepaguode tik pasake, kad "bilieto isnesiojimui nera".
Sedziu dabar ir dziaugiuosi, bet tuo paciu bijau, kad nebutu kas pakenkta.
Atsakyti