Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

Na aš tai visai nevartoju... Valerijankės nebent įkalu... tai net nežinau kaip čia patart... Gal pereik prie homeopatinių nuo nervų... Svarbiausia tai nusiteik, kad ar be jų ar su jais tau ta pati savijauta...
Atsakyti
tai dabar su homeopatu bandysiu ta klausima sprest, sake bandys parinkt pakaitala, bet kad ***** nelabai tie vaistai veikia mane blink.gif nu bet realiai su xanax sirdi ramiau kazkiek, bet baime visiskai nedingsta verysad.gif
Atsakyti
Tai va baimė ir yra tai, kas labiausiai nervina. O uspakojonsai tai ką aš žinau, na ramian tą nervų sistemą, bet stebuklų tikrai nedaro. Gal ir atpalaiduoja kiek... Bet ot, aš išgeriu to valerijo ir atsipalaiduoju pati, nebūnu tokia įsitempus, bet čia net ne nuo jo, o pati tiesiog įsipilu placebo sau į gerklę ir tikiu, jog ooo taip, bus ramiau.
Manau, kad homeopatiniai tikrai ne ką blogiau. Gal ir geriau.
Pati bandysiu pavartot, kokių man skirs, kovo pabaigoj užsirašius aš. Tai žirniukais gydys, ten jie pigūs, gydymas ilgas, bet gal padės ;]
Atsakyti
ziedlape, xanax as irgi seniai geriu. kai vaziuoju, tai ir geriu. tik tiek, kad ne kasdien, nu bet vis tiek pakankamai daznai. o seniau geriau lexotanili... tai net neisivaizduoju, kiek cia laiko. raminamieji padeda tuo, kad panikuoji truputi maziau, negu siaip. mazas tas poveikis, bet zinai, griebiesi siaudo... kas del chemikalu, tai as dabar geriu dar didesni chemikala - antidepresantus senos kartos. kaip zinia, jie ne tokie tobuli nei naujosios, todel ir kenkia labiau...
o valerijono lasai is tikruju atpalaiduoja - jie nemigdo kaip paprasti raminamieji, o atpalaiduoja, islaisvina kaip alkoholis. bet as negeriu to skyscio. nes dabar man reiktu isgert bent puse buteliuko, kad padetu... o tada myzt varinetu kaip nuo viso alkoholio, o ir siaip blogai tas alkoholis veikia virskinima doh.gif

kalbant apie placeba, tai man cia neiseitis. as labai skeptiska tokiuose dalykuose. jei matau, kad nera efekto, tai ir neapgausiu saves. beje, kazkada klausiau gydytojo del hipnozes, jis man sake, kad neapsimoka daryt, nes padetu 1, max 2 dienom.
ir nori gyvent, ir suvoki, kad taip niekur nenueisi angel_sadangel.gif va taip va. ir rask tu, zmogau, iseiti doh.gif kad nors lengvesne forma kiek butu, tai ne. kankinkis, zmogau, o jei pakelsi, dar pridesiu cool.gif user posted image
Atsakyti
Man tai nuo valerijono, kai tik išgeriu kartais skrandį pradeda skaudėt. Dar dabar teko antibiotikus pavartot, tai kažkaip blogiau pasidarė... Reik lepicolio pagalba atstatyt tą žarnyną...
Per tuos 2mėnesius po Kalėdų dėl sveikatos nepraleidau nei vienos pamokos. Būdavo ir blogai, bet kažkaip praeidavo, nulėkdavau į tą wc ir ištverdavau tas pamokas. Tai guodžiu save, kad gyvent galima, kažką daryt irgi galima... Nors ir sunkiai, bet įmanoma... O jei blogai, tai reik lėkt kaip kulkai, viskas susilaiko tada. Pastebėjimas.
Atsakyti
kuria prasme susilaiko? kad staigiai uzsinori ir kaip eini, dingsta noras? smile.gif man irgi taip pradzioj budavo. o pacioj pradzioj netgi labai ilgai kentet galedavau palyginus tongue.gif dabar tai... taip gerai nebuna irnesakyk.gif
jau stuktelejo mano diena, eisiu ryt (t.y. siandien, tik po naktiesss smile.gif dovanas susirinkt bis.gif assa.gif
Atsakyti

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kaip suprantu Katalike jau reikia su gimtadieniu sveikint ar kaip blush2.gif happybday.gif
Atsakyti
Sveikinu, sveikatos tau 4u.gif birthday.gif Ir geros nuotaikos assa.gif Susirink šitas dovanas svarbiausia tongue.gif
Atsakyti
aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
katalike sveikinu biski per velai blush2.gif

dabar net internete mazai praleidziu laiko nes bute remontas,o zarnynas dar kai kada bludina,ai kartais uzknisa bet ka gi daryt unsure.gif vakar visai nebuvau tai poto baisu buvo iseit blush2.gif
Atsakyti
aciu, lynkute 4u.gif einu apkepa vyrui daryt...
Atsakyti
Visoms ir visiems džiaugsmingų Šv. Velykų! smile.gif

user posted image
Atsakyti