Tai čia ne nuo to prisigrūdimo, o tipo nevalgai visą dieną, o po to užvalgai ant tuščio skranžio ir pan. Na nežinau...
Turim mes tą gyvenimą... Gal kadanors išmoksim nusiteikt ir pamiršt tą baimę... Pasakiau ir nepatikėjau.
prie ko cia nusiteikimas ir baimes pamirsimas
jeigu visa tai butu tik su baime susije, toli grazu
zmogus apskritai negali be streso gyvent. joks zmogus. nebent nuolat girtas... man irgi buvo pries 2-3 metus ta stadija, kai dar tikejau, kad viskas baigsis. ir niekas nesibaige, tik pablogejo keliskart. o del gyvenimo tai patylesiu
man pries tris metus tai nebuvo katastrofa, uztat dabar ner cia ka uzlenkinet

Na man tai irgi ilgai jau tęsias, bet dar nėra taip blogai, tad viliuos ,kad ir nebus... Nežinau, aš manau, kad nusiteikimas čia daug lemia... Be streso žinoma, kad negalima, bet įmanoma jį minimalizuot.
Atsimenu, man katastrofa buvo berods lapkritį ar kada, kada nebeglėjau nė trupučio savęs kontroliuot.. Dabar, manau, šike tiek galiu. Arba tiesiog kažkas geriau. Nežinau, teta tai perša į galvą ,akd man čia su alergijom susiję, kad reik knygas ir teliką ir kilimą iš kambario išgabent.. .Na tuo aš nelabai tikiu. Nors gal 5proc kokiais veikia aplinka: dulkės ir pan...
Atsimenu, man katastrofa buvo berods lapkritį ar kada, kada nebeglėjau nė trupučio savęs kontroliuot.. Dabar, manau, šike tiek galiu. Arba tiesiog kažkas geriau. Nežinau, teta tai perša į galvą ,akd man čia su alergijom susiję, kad reik knygas ir teliką ir kilimą iš kambario išgabent.. .Na tuo aš nelabai tikiu. Nors gal 5proc kokiais veikia aplinka: dulkės ir pan...
nu geras, dulkes
priezasciu tai cia gali buti milijonas ir visos po truputi prisideda, bet kaip jas visas pasalinti, tas priezastis
klausyk, as siandien norejau sijona uzsisegt, tai kai kalgotkes uzsimoviau, po kurio laiko taip bloga pradejo darytis
pilva sukt pradejo intensyviai kaip niekad, o jau pykino tai jomajo
vat tau ir pedkelnes
jos ten gal suspaude zarnyna, nes gana storos, o as dar nieko vakar nevalgiau, tai toks blogumas parejo
pandziau as jas ten zemiau nuleist, bet vis tiek bloga
ir tas blogumas isplito per visa kuna, i strenas, nugara nuejo su kazkokiais skausmais, o dar tas pykinimas
. o as vat mandra, maniau, lopedium isgersiu, tai nieko nebus
tai taip neisejo man su sijonu pabut
nu komedija
tas kalgotkes

klausyk, as siandien norejau sijona uzsisegt, tai kai kalgotkes uzsimoviau, po kurio laiko taip bloga pradejo darytis

sveikutes
,oi tik snekat tik snekat
as kazkaip jau nuo kompo atpratau tiksliau ligonine atpratino ir kazkaip nereikia o tai budavo uzsisedi priekompo ir tada jau bedavoji apie ligeles
siaip ir man buna dieneliu nelabai geru ,bet tfiu,tfiu,tfiu jau galiu pasakyt kad zymiai geriau nei anksciau ,bet uztat vaistu kiekis milijoniskas
,bet jai ne jie gal visa diena tektu sedet tupykloj

siaip ir man buna dieneliu nelabai geru ,bet tfiu,tfiu,tfiu jau galiu pasakyt kad zymiai geriau nei anksciau ,bet uztat vaistu kiekis milijoniskas

tai as PC addict, kai reik ka nors dirbt
. as D foruma kazkaip apleidau, tik nueinu paziuret, ar viskas ten gerai, si ta perskaitau ir tiek

aha ir as ten mazai lankaus
ir as mazai lankaus tik paskaitineju kaip jus gyvenat,nepamirtu savo likimo draugu

katalike, žinok man šian panašiai kaip tau su dantim buvo :DDD Įskilo priekinis. Ot debilė aš, norėjau suspaust su dantim ten tokį pakabuką geležiuką ir tik trūkt... įtruko, bet net nesimato... teks vistiek nueit ,kad pašlifuotų ar ką... Nu bet tai šakės

mergos, mane pribaigs tas diplominis
sededama rankrastynuose neuzsirasiau cituojamu doku sifru, o ju reikia. is kur man dabar juos paraut. negi knist visus katalogus is eiles, cia pragariskas darbas, o ir laiko nera. nudurnesiu galutinai, o dar kai sveikatos ner

tai pas grupiokes paprasyk gal kas turi tuos sifrus
ar jie skirtingi kiekvienam
jetau vargsiuke
ar dar vis geri amitriptilina? nes as tai neviduriuoju bet ryte tenka tustintis tris kartus vistiek negerai kartais viena kart ,arba nei vieno ,bet mano ir vaistu doze didele ir vistiek tustinuos dauk jauciu ir neuzkietins ,tik kad gal baime mazesne.

jetau vargsiuke

ar dar vis geri amitriptilina? nes as tai neviduriuoju bet ryte tenka tustintis tris kartus vistiek negerai kartais viena kart ,arba nei vieno ,bet mano ir vaistu doze didele ir vistiek tustinuos dauk jauciu ir neuzkietins ,tik kad gal baime mazesne.
Labas visoms
Prisijungiu prie jūsų,turiu ir aš šią bėdą.Tikriausiai aš vyriausia
būsiu
perskaičiau viską apie ka rašėte,simtomai mano labai panašūs.Aš būnu
sveika tik kai būnu nėščia,arba kai maitinu kūdikį
įsivaizduojat.Negaliu
aš gi nuolat būt nėščia

būsiu

sveika tik kai būnu nėščia,arba kai maitinu kūdikį

aš gi nuolat būt nėščia