Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

Tai čia ne nuo to prisigrūdimo, o tipo nevalgai visą dieną, o po to užvalgai ant tuščio skranžio ir pan. Na nežinau...
Turim mes tą gyvenimą... Gal kadanors išmoksim nusiteikt ir pamiršt tą baimę... Pasakiau ir nepatikėjau.
Atsakyti
prie ko cia nusiteikimas ir baimes pamirsimas irnesakyk.gif jeigu visa tai butu tik su baime susije, toli grazu doh.gif zmogus apskritai negali be streso gyvent. joks zmogus. nebent nuolat girtas... man irgi buvo pries 2-3 metus ta stadija, kai dar tikejau, kad viskas baigsis. ir niekas nesibaige, tik pablogejo keliskart. o del gyvenimo tai patylesiu schmoll.gif man pries tris metus tai nebuvo katastrofa, uztat dabar ner cia ka uzlenkinet schmoll.gif
Atsakyti
Na man tai irgi ilgai jau tęsias, bet dar nėra taip blogai, tad viliuos ,kad ir nebus... Nežinau, aš manau, kad nusiteikimas čia daug lemia... Be streso žinoma, kad negalima, bet įmanoma jį minimalizuot.
Atsimenu, man katastrofa buvo berods lapkritį ar kada, kada nebeglėjau nė trupučio savęs kontroliuot.. Dabar, manau, šike tiek galiu. Arba tiesiog kažkas geriau. Nežinau, teta tai perša į galvą ,akd man čia su alergijom susiję, kad reik knygas ir teliką ir kilimą iš kambario išgabent.. .Na tuo aš nelabai tikiu. Nors gal 5proc kokiais veikia aplinka: dulkės ir pan...
Atsakyti
nu geras, dulkes biggrin.gif priezasciu tai cia gali buti milijonas ir visos po truputi prisideda, bet kaip jas visas pasalinti, tas priezastis doh.gif
klausyk, as siandien norejau sijona uzsisegt, tai kai kalgotkes uzsimoviau, po kurio laiko taip bloga pradejo darytis doh.gif pilva sukt pradejo intensyviai kaip niekad, o jau pykino tai jomajo biggrin.gif vat tau ir pedkelnes lotuliukas.gif jos ten gal suspaude zarnyna, nes gana storos, o as dar nieko vakar nevalgiau, tai toks blogumas parejo doh.gif pandziau as jas ten zemiau nuleist, bet vis tiek bloga schmoll.gif ir tas blogumas isplito per visa kuna, i strenas, nugara nuejo su kazkokiais skausmais, o dar tas pykinimas doh.gif . o as vat mandra, maniau, lopedium isgersiu, tai nieko nebus irnesakyk.gif tai taip neisejo man su sijonu pabut biggrin.gif nu komedija doh.gif tas kalgotkes gun_rifle.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ,oi tik snekat tik snekat blush2.gif as kazkaip jau nuo kompo atpratau tiksliau ligonine atpratino ir kazkaip nereikia o tai budavo uzsisedi priekompo ir tada jau bedavoji apie ligeles g.gif unsure.gif
siaip ir man buna dieneliu nelabai geru ,bet tfiu,tfiu,tfiu jau galiu pasakyt kad zymiai geriau nei anksciau ,bet uztat vaistu kiekis milijoniskas blink.gif ,bet jai ne jie gal visa diena tektu sedet tupykloj blush2.gif
Atsakyti
tai as PC addict, kai reik ka nors dirbt doh.gif . as D foruma kazkaip apleidau, tik nueinu paziuret, ar viskas ten gerai, si ta perskaitau ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 04 balandžio 2008 - 21:45
aha ir as ten mazai lankaus
Atsakyti
ir as mazai lankaus tik paskaitineju kaip jus gyvenat,nepamirtu savo likimo draugu bigsmile.gif
Atsakyti
katalike, žinok man šian panašiai kaip tau su dantim buvo :DDD Įskilo priekinis. Ot debilė aš, norėjau suspaust su dantim ten tokį pakabuką geležiuką ir tik trūkt... įtruko, bet net nesimato... teks vistiek nueit ,kad pašlifuotų ar ką... Nu bet tai šakės biggrin.gif
Atsakyti
mergos, mane pribaigs tas diplominis sad.gif sededama rankrastynuose neuzsirasiau cituojamu doku sifru, o ju reikia. is kur man dabar juos paraut. negi knist visus katalogus is eiles, cia pragariskas darbas, o ir laiko nera. nudurnesiu galutinai, o dar kai sveikatos ner cray.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
tai pas grupiokes paprasyk gal kas turi tuos sifrus g.gif ar jie skirtingi kiekvienam g.gif
jetau vargsiuke verysad.gif
ar dar vis geri amitriptilina? nes as tai neviduriuoju bet ryte tenka tustintis tris kartus vistiek negerai kartais viena kart ,arba nei vieno ,bet mano ir vaistu doze didele ir vistiek tustinuos dauk jauciu ir neuzkietins ,tik kad gal baime mazesne.
Atsakyti
Labas visoms smile.gif Prisijungiu prie jūsų,turiu ir aš šią bėdą.Tikriausiai aš vyriausia
būsiu smile.gif perskaičiau viską apie ka rašėte,simtomai mano labai panašūs.Aš būnu
sveika tik kai būnu nėščia,arba kai maitinu kūdikį nestuke.gif įsivaizduojat.Negaliu
aš gi nuolat būt nėščia g.gif
Atsakyti