o kokius ten vaistus stiprius gerei, kad pazeista?

nu tada is mano kepenu jau isvis nieko neliko

o siaip nusiteik pozityviau, nemanau, kad taip greit kepenys pazeidziamos yra. ziek, chroniai kiek gyvena

o del dantu, klausyk, vakar bevalgydama plikytus pyragelius, per giliai ikisau pirsta i burna ir kandau tiesiai i naga, ir tik TRAKST! jomajo, danties gabalas nubyrejo, paties priekinio virsutinio, iskart supratau, nes jau buvo ten plombuotas prie ketverius metus. jomajo, kaip susinervinau. nu gi kaip bomze be dantu. nu ne ne, ne taip ten ziauriai

bet apacia nutrupejusi, priekis irgi, toks kaip laiptas isejo

o man nervas begalinis, nes siandien turejau daug kur vaziuot. sakau, niekur as nevaziuosiu, kol nesutvarkysiu. siandien 8 ryte apskambinau, niekas vietu neturi

niekas negali priimt, tik vienoj vietoj pasirase ikist mane i tarpa kazkoki

nu tai ka, as ikaliau pora lopedium, bet vis tiek dar suko ziauriai pilva, kol ten nenuvaziavau. ir sutvarke man viska per 25 min. tai va
o paskui blaskiausi po PC, batu siltam pavasariui/vasarai ieskot. tai visi man per dideli 36 buvo. su visais tik sliop sliop, kai su slepetem kokiom

o 35 niekas neturejo. pravalas, zodziu. bet siaip ne taip kazka suradau daugmaz tinkamo.
o dar maciau europoj, kaip viena pagyvenusi moteriske virto zemyn tais vaziuojanciais laiptais

matyt, koja ne taip pastate. bet vaizdelis tai ziaurus

nuo pat virsaus iki apacios kulversciais, visos smutkes tik pasipyle. gerai, kad gyva liko...