Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

su šv. velykom mergytes drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
Tai kaip tos Velykos? Nepersivalgėt, nesušlubavo po jų sveikata?
Aš tai ne tokia didelė valgytoja, tai man viskas taip pat ar šventės ar ne. Tik va dantį vėl skauda sad.gif Kaip jis mane užknisa, turiu gert ketanovus visokius ir gadint kepenis. Visada kažkas negerai, jei ne pilvas, tai dantis, jei ne jis tai dar kažkas...

Buvau pas folininkę penktadienį, dabar geriu FloraCare. Po to gersiu tuos žirnelius... Daug nuomonių girdėjus aš apie juos. Vieni sako, kad šūdas, kiti tiki, jog padeda. Bandysiu. Dabar atseit valysiu savo organizmą, nes užterštas. Na iš tikrųjų pasakė, kd yra problemų plonojoj ire storojoj žarnose, taip pat kepenys pažeistos [gali būt, juk vaistų pavartoju dažnai ir stiprokų] ir kasoj gal smėliuko yra. Na tai čia man mažiausiai rūpi. Ta pati folininkė kaip daktarė man labai patiko, maloni, ne šiaip kursus baigus ir tiria. Jei padės ne jos tie žirniai tai gal bent mano nusiteikimas, jog jie turi padėt palengvins tą DŽS. smile.gif
Atsakyti
o kokius ten vaistus stiprius gerei, kad pazeista? g.gif nu tada is mano kepenu jau isvis nieko neliko blush2.gif o siaip nusiteik pozityviau, nemanau, kad taip greit kepenys pazeidziamos yra. ziek, chroniai kiek gyvena laugh.gif

o del dantu, klausyk, vakar bevalgydama plikytus pyragelius, per giliai ikisau pirsta i burna ir kandau tiesiai i naga, ir tik TRAKST! jomajo, danties gabalas nubyrejo, paties priekinio virsutinio, iskart supratau, nes jau buvo ten plombuotas prie ketverius metus. jomajo, kaip susinervinau. nu gi kaip bomze be dantu. nu ne ne, ne taip ten ziauriai biggrin.gif bet apacia nutrupejusi, priekis irgi, toks kaip laiptas isejo doh.gif o man nervas begalinis, nes siandien turejau daug kur vaziuot. sakau, niekur as nevaziuosiu, kol nesutvarkysiu. siandien 8 ryte apskambinau, niekas vietu neturi verysad.gif niekas negali priimt, tik vienoj vietoj pasirase ikist mane i tarpa kazkoki thumbup.gif nu tai ka, as ikaliau pora lopedium, bet vis tiek dar suko ziauriai pilva, kol ten nenuvaziavau. ir sutvarke man viska per 25 min. tai va rolleyes.gif

o paskui blaskiausi po PC, batu siltam pavasariui/vasarai ieskot. tai visi man per dideli 36 buvo. su visais tik sliop sliop, kai su slepetem kokiom doh.gif cry.gif o 35 niekas neturejo. pravalas, zodziu. bet siaip ne taip kazka suradau daugmaz tinkamo.

o dar maciau europoj, kaip viena pagyvenusi moteriske virto zemyn tais vaziuojanciais laiptais verysad.gif matyt, koja ne taip pastate. bet vaizdelis tai ziaurus doh.gif verysad.gif nuo pat virsaus iki apacios kulversciais, visos smutkes tik pasipyle. gerai, kad gyva liko...
Atsakyti
Ai tai ten nelabai jos pažeistos. Nu ką aš žinau, gėriau ibuprofeną, ketanovą, nošpą ir ibupromą. Nu žodžiu, arba nuo mynkių arba nuo danties pagrinde biggrin.gif
O lopedium esu vieną kartą gyveniem gėrus vieną tabletę biggrin.gif Kai reikėjo važiuot į Vilnių, o po to į Latviją ir tada į pnvž ir padėjo, nieko nebuvo. Nenoriu čia džiūgaut, bet pastaruoju metu kažkaip čiut ne normali jaučiuos biggrin.gif Kartais labiau nerimauju dėl danties to sukakoto.
Tai tavo koja tokia miniatiūrinė? 35 ? Man ir kaip reik apsipirkt.. .Tik nežianu kada čia gausis. Tiesa, dar į vairavimo kursus reiks antradienį užsirašyt. Jėzau kaip man baisu, kaip ten važinėt reiks, tada jau lopediumo resursai bus išnaudojami biggrin.gif Ir dar neramu dėl to, kad tipo gydymas homeopatais eina per pablogėjimą, tai kai ptik juos gersiu ir reiks ten lankyt, tikiuos nepablogės....
Žiūriu gausu įvykių, na man tai katastrofų tokių matyt neteko. Pas mus laiptų tokių nėr. Gal ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
blyn, pavydziu, as tai ta lopediuma karta per savaite po dvi tabletes ryju, o ryciau tai nors ir kasdien, jei zinociau, kad organizmas nepripras... verysad.gif ryt vaziuot reiks, tai jau dabar nervas ima verysad.gif nes kazkaip seniai buvau isvaziavusi be tu vaistu, nes reciau dabar tenka, tai baime padidejo doh.gif o del kojos, tai as visad maniau, kad 36 mano, buna ten dydziu neatitikimai, kai didesniu reik, demisezoniniai ir zieminiai gerai, cia kazkaip pirmakart gyvenime, kad sitiek batu issimatavau ir visi per dideli buvo.
Atsakyti
Ot mažytė kojytė. : )
Tai jeigu geri į savaitę kartą tai nepripranta organizmas? Žinai, aš tai sau neleidžiu gert jo, taip visad noris išgert, kad būčiau ramesnė, bet ai galvoju, jei pradėsiu dėl š gert tai šakės bus. Gersiu per egzus. O kontrai kokie tai nebūtina. Na ir jei kelionės ilgesnės. O tau toli ir dažnai tenka pavažinėt?
Atsakyti
na man siaip dazniausiai vln ribose. bet is vieno galo i kita ne taip ir faina. t.y. visai nefaina... na jeigu ne tie vaistai, tai as nzn, kaip gyvenciau verysad.gif daznai jie tiesiog neisvengiamai butini su tokia bukle. o pripratimas tai nebent psichologinis, bet realiai tai man jie kol kas padeda, nors jau kokius keturis metus tokiu daznumu juos geriu
Papildyta:
tik zinok, kad juos reikia gerti kokias tris valandas pries vaziavima. bent man jie tikrai ne iskart suveikia.
Atsakyti
Aš kai tada važiavau, mašinoj praleidau kokių 10valandų, tai sugalvojau išgert 5min prieš važiavimą... Gert, negert, gert, negert, išgėriau. Iš pradžių jaučiau dar tuos negerumus visus, bet po to nieko. Ir valgiau jau mašinoj. Kai su mašina varai, tai pakeliui degalinių pilna, tas šiek tiek ramina. Va autiku varyt tai jau baisu. Po to nėjau didelio 2paras berods. Bet kai nuėjau, tai kaip žmogus po to. Nesusuko nei kart. Būna, kad ir užsinoriu taip staiga, bet neviduriuoju.
Atsakyti
Prasidėjo bado metas. laugh.gif Šian jau buvau pirką kartą vairavimo kursuos. Žodžiu dabar 3 dienas per savaitę išeina taip kad grįžtu iš mokyklos 2-3h ir turiu 3,30 išeit iš namų, o grįžtų 7,30. Taip trauksiu kokius kelis mėnesius. Kažkaip kai nevalgau geriau būna. Šian visą dieną nevalgiau, grįžau, prisiėdžiau daug tai po 5min į wc variau. Bet čia lyg ir normaliem taip būna, kai ilgai nevalgo.
Atsakyti
normaliem nebuna:) man irgi tokie badmeciai budavo:)
Atsakyti
Na man mama sakė, kad visiems taip KARTAIS būna biggrin.gif
Atsakyti
nu as kai buvau normali, tai tokiu bajeriu nebudavo cool.gif gi pamenu, kiek per sventes prisigrusdavau doh.gif ir ramia sirdim sau varydavau i miesta pasivaiksciot. ir nesukdavo to pilvo niekada del jokiu baimiu. nu max viena karta nuvarydavau i wc ir vsio cool.gif blyn, tai gyvenimas buvo... ivertini, kai netenki verysad.gif
Atsakyti