Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

gal kad ta xanax dabar praktiskai kiekviena diena geriu, lengviau, nes kai i universiteta ejau, blogiau buvo, bet vaistu negeriau g.gif
Atsakyti
gali but ,kai nesirgau depresija man buvo lengviau buvo tik pati pradzia tai irgi ir geriau ir valgiau viska budavo vienodai,kai pradejau sirgt tai zarnynas visai pradejo streikuot.
o raminami zarnynui padeda plestis padeda, spazmus nuima,zarna atsipalaiduoja ir maziau streikuoja g.gif
Atsakyti
Labukas laugh.gif tai ka beveikiat toki niuru savaitgali?kaip sveikateles?Klaipedoj oras labai bjaurus tai tinginiauju namie schmoll.gif o noretus pasivaiksciot kur nors unsure.gif
Atsakyti
tai kur visi prapuole, tylu forume mellow.gif kaip sveikatos?man tai bloget pradejo, kazko pietus suvalgius visada pilva pradeda sukt unsure.gif teks matyt maziau valgyt schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes ,ner sveikatos rasyt schmoll.gif nes labai blogai rado vakar bilirubino slapime kuris rodo kepenu sutrikima,ir siaip turiu bedeliu tetis sunkiai serga,mama irgi abu guli ligoninej. doh.gif
Atsakyti
uzjauciu labai tave Lynkute unsure.gif as ir galvoju del pusles kokiu tyrimuku pasidaryt..
Atsakyti
pasidaryk nepakenks matysi kas kame,ir paciai saugiau bus ,dar ir slapimo paseli pasidaryk ten mato po keliu dienu ar uzauga kokia bacila g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis,noriu paklausti ar kam buna pakilusi kuno temperatura del sios problemos,eiskau priezasties kodel man pakyla temp. po kiek laiko jos nebera g.gif blink.gif
Atsakyti
mane infekciniu ligu ligonineje kai gulejau 2005m si enterovirusine infekcija, skyriaus vedeja paaiskino kad nuo DZS o neretai ir sveikam gali temperatura but iki 37.0-37.3 nes organizmas reguliuoja savo procesus ir daznai skirtingu dienos metu ji skirtinga. Musu organizme gyvena daugybe mikroorganizmu ir kunas kartais pats nusprendzia kai kuriuos is ju paslopinti . Na ivairiai buna.

As kai turiu problemu su skrandziu ar virskinimu pasitaiko kad pakyle nedaug virs 37. Bet tik kelioms dienoms. Po kurio laiko buna vel kartojasi. Tokia temperatura spec. gydymo nereikalauja.
Atsakyti
buna temperatura tokia sokinejanti virs 37 laipsniu. bent pas mane beveik visada kai isgeriu vaistuku nukrenta unsure.gif
Atsakyti
man ir buvo idomu ar gali del to pakilti,taip ir yra,nes kitokiu priezasciu nerandu g.gif
Atsakyti
saulyte o koki tavo simtomai pasireiskia? g.gif
Atsakyti