Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

QUOTE(lynkute @ 2007 12 03, 07:19)
saulyte o koki tavo simtomai pasireiskia? g.gif

man taip ir tiesiogiai ir nenustate DZS ,bet norejo rasyti gyd. raminamuju bet su mano darbu negalejo,man blogiau buna paer mmm,pucia pilva,skausmas zarnyne,daznai tustinuosi,kartais net leidziuosi vaistus kitaip neimanoma,dedu ant pilvo silta pusle,padeda,spazmus nuima,pas mane yra nustatyta ryskiai pailgejusi storoji zarna ir yra labai stati kilpa,gal dar yra ir saaugu kurios irgi trukdo nors dabar maziau nes leidausi vaistus LIDAZA ,siaip kartais skauda jei duju kaupiasi,tai maista kazkiek reguliuoju, o i toleta kiekviena diena iseinu,buna kartais gan daznai,o temperatura atsiranda,tokia sokinejanti,bet del jos vaistu negeriu.
Atsakyti
sveikos mergytes kaip jums sekasi? g.gif
mano sveikatele tai siaipsau ne del zarnyno didelis sirdies skausmas ,uzvakar palaidojau savo teveli verysad.gif cry.gif ,tai bandau atigaudinet bet sirdgela dar ilgai bus. verysad.gif
Atsakyti
Lynkute verysad.gif sorry, zioplys as tik dabar suzinojau, uzjauciu.
Atsakyti
uzjauciu labai tave Lynkute, stiprybes ir sveikatos tau angel_sadangel.gif
Atsakyti
aciu,jums.
kaip jus laikotes kaip sveikateles kaip nuotaikeles unsure.gif ? man tai uz visu rupesciu kazkaip zarnynas dzin nes gal stresas ir negalvojimas daro savo ,bet zinau kad cia laikina g.gif
Atsakyti
man tai kaip ir visada, viduriuoju, bet stengiuos labai nepergyvent, gal xanax padeda. Bet va su pusle tai nesusitvarko tai nei biski unsure.gif
Atsakyti
ziedlape issitirk ,tai tada tau ir paciai bus lengviau tikrai zinosi nuo ko ir kaip ,jai kokia yra bakterija zinok irgi duoda dirgluma kada jos neisgydai,jai neras tada nors aisku bus kad dirgli pusle,ir ginekologinius tyrimus pasidaryk nes gali buti ir nuo ju kai man budavo uzdegimai tai pusle ojojoj kaip vare ir maude ir dirgli labai buvo.nors ir dabar kai kada buna dirgloka g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 12 09, 09:36)
ziedlape issitirk ,tai tada tau ir paciai bus lengviau tikrai zinosi nuo ko ir kaip ,jai kokia yra bakterija zinok irgi duoda dirgluma kada jos neisgydai,jai neras tada nors aisku bus kad dirgli pusle,ir ginekologinius tyrimus pasidaryk nes gali buti ir nuo ju kai man budavo uzdegimai tai pusle ojojoj kaip vare ir maude ir dirgli labai buvo.nors ir dabar kai kada buna dirgloka g.gif

tai kad as pati matau kad jinai cia man dirgli yra, nes tik kur reikia vykt ir prasideda laksymai unsure.gif kai ramiai dirbu galiu ir 4h be wc isbut...tik va gaila, kad nera jokiu vaistuku verysad.gif
Atsakyti
Lynkute, užjaučiu tave dėl tėvelio netekties verysad.gif stiprybės tau
Atsakyti
aciu skaiste .

kaip tu laikaisi net neparasai apie save g.gif kai tau mokslai ,kaip sveikatele g.gif ?
anksciau kazkaip labiau bendravom g.gif blush2.gif aptingot visos ar cia mus orai slegia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 12 12, 07:20)
aciu skaiste .

kaip tu laikaisi net neparasai apie save g.gif kai tau mokslai ,kaip sveikatele g.gif ?
anksciau kazkaip labiau bendravom g.gif  blush2.gif aptingot visos ar cia mus orai slegia blush2.gif

jo seniau kažkaip labiau parašydavau blush2.gif sveikatėlė kaip visada, pilvą ypač rytais labai raižo doh.gif bet pasėdėjus darbe kokį pusvalandį praeina tas skausmas. Dabar sėdžiu darbe ruošiu instrukcijas įmonėms, dirbu jau kokie 4 mėn. labai akys pavargsta nuo kompo visą dieną į jį žiūrint doh.gif
Kaip Lynkute tavo sveikatėlė? kaip tavo mama laikosi? Prieš 4 metus ir aš patyriau tėvelio netektį, suprantu kaip dabar judviem su mama yra sunku verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, nauja narė prisijungs prie DŽS sergančiųjų klubo.
Na tai va, iš tikrųjų, aš tiksliai nežinau ar man iš tiesų yra džs, bet visi simptomai rodo, kad taip. Greitu metu turėčiau darytis žarnyno tyrimą, kad atmestų tas visas kitas galimas ligas.... Dėl jo šiek tiek nerimauju, girdėjau, kad skausmingas... Tai gal galit man papasakot maždaug, kurioms darė?
Šiaip nepažįstu nei vieno žmogaus su panašia problema, todėl labai džiaugiuosi, kad radau šitam forume žmonių, kurie supranta, ką visa tai reiškia... O aš esu moksleivė dar, kitais metais laukia egzaminai, lankau dar vieną papildomą mokyklą, žodžiu vos spėk suktis, o čia dar ta bėda.... Labai nerimauju dėl šitos problemos, dėl savo ateities... Neįsivaizduoju kaip reiks stot kažkur ir mokytis, važinėt į paskaitas. Dar gerai, kad keli metai liko...
Atsakyti