Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

as tai irgi nusivyliau viskuo , schmoll.gif tiek vaistais tiek daktarais,dabar galvoju kaip cia bus su darbu ir zarnynu g.gif ,nes pasiule darba bet dar neaisku kada paskambis darbdavys tai vis galvoju ir baime puola biski doh.gif kad tik neanksti ryte butu darbukas, bet kad man kartais ir po pietu paleidzia viduriukus o valgau tikrai normalu maista doh.gif
Atsakyti
Tai va man ta psichiatrė padidino coaxilio dozę iki 3xd.
gėriau tik 1xd.ir fluonxoli dar išrašė(sakė nuo jo tas viduriavimas
turėtų baiktis) g.gif Dar klausė ar nekyla noras žudytis schmoll.gif
Atsakyti
fluanxoli geriau pacioj pradzioj, tai buvo bene pirmasis mano vaistas. 0 poveikio.
tai tik kad "turetu". jeigu baigtusi, nebutu tokio agromno forumo tokiems zmonems. gydytojai perdaug uztriktinti savim ir savo vaistais, tik kai tiesa pradeda akivaizdziai badyti akis, dingsta tas besalyginskas pasitikejimas.
Atsakyti
as irgi geriau fluancholi tai toks sudas nieko beto galva svaigo man nuo ju doh.gif ,lorafena geriu jis man fainas lengvas toks vaistukas,as is viso per diena geriu astuonias tabletes doh.gif ir visaip buna ir viena kart lyg ir geriau o kita ziurek baisu ir iseit g.gif
Atsakyti
man net galva nesvaigo lotuliukas.gif ji galima tik mazomis dozemis gerti, nes didesnes tai psichozems, shizofrenijai gydyti.
Atsakyti
Na nežinau tada ką ir daryti g.gif Gal vėl leliuką planuoti nestuke.gif
Per nėštumą ir po taip gerai būna thumbup.gif
Atsakyti
Per šitą ilgą savaitgalį buvau vilniuj. Svetimas meistas, tiek varinėjom visur, tai prieš išvažiavimą išgėriau 2lopedium ir prieš grįžimą 1. Ir viskas buvo ok. Pjūčiai nemalonūs neapleido, bet tai nesuviduriavau. thumbup.gif Taip džiaugiuos. Ir valgiau visko nemažai.
Atsakyti
tai su lopedium kur tu viduriuosi biggrin.gif nu cia jau labai reti atvejai. is esmes gali buti rami isgerusi. as tai jau viena nepamenu kada geriau. kazkaip dabar visad po dvi blush2.gif *****, man galva sprogsta nuo to diplominio wacko.gif atiduosiu ta darba ir maisto gaminimu uzsiimsiu. nesu megeja didele, bet kazkaip patrauke, jau nepamenu, kada paskutinikart gaminau ka nors... kokiu saltibarsciu, kotletu ar karbonadu. ar dar ka nors nesunkaus. blyn, kaip valgyt uzsinorejau, nieko sian nevalgiau.
Atsakyti
oi mergytes kokia musu beda didele doh.gif viduriavimas ir tie nemalonus pojuciai norai apgaulingi uzpisa kiekviena kart vis galvojimas,isproto veda,dabar dar laukimas kada is darbo paskambis verysad.gif kad tik neuzvalgius ko . as tai vis galvoju kada baiksis sis kosmaras g.gif
Atsakyti
negrazu taip sakyt, bet nusiraminau, kad ne as viena sita baisia problema turiu. kankina ji mane nuo rudens jau taip intensyviai. rytais pries paskaitas viduriavimas, per pietus pavalgius pilvo sukimas, vakarais geriau niekur neit, nes baisus pilvo putimas ir skausmas. bijau su zmonem pasilikt tyloje, nes yra buve tokiu atveju, del kuriu man dbr didziule tylos baime, nes pilvas taip pradeda siautet, kad zmones aplink mane nesupranta kas darosi. vakarais vengiu eit kurnors su draugais, nes bijau kad sususks pilva ir vel prasides tie baisus diegliai. daznai pries kurnors iseinant isgeriu imodium kapusle, tik ji kazkiek nuramina ta uragana mano pilve... bet zinau, kad ji skirta umiam viduriavimui gydyt, gal negerai daznai gert juos. kokiu dar zinote veiksmingu vaistu nuo viduriavimo?
Atsakyti
pabandyk smecta pagert man ji irgi neblogai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2008 05 09, 17:54)
pabandyk smecta pagert man ji irgi neblogai. g.gif

o ja galima pastoviai gert ar irgi taip prasidejus viduriavimui ir siaip pries kur nros einant?
Atsakyti