Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

alici, is normaliu vaistu tai tik imodium ir yra (dar vadinasi lopedium tas pats vaistas ir pigiau kainuoja).

is bakteriju man labiausiai kazkada tiko enterol ir linex kapsules. siaip entrol gal veiksmingesnes. buvo. organizmas greit pripranta prie ju, ir efektas mazeja mazeja su laiku, kol visai dingsta.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 05 09, 18:56)
alici, is normaliu vaistu tai tik imodium ir yra (dar vadinasi lopedium tas pats vaistas ir pigiau kainuoja).

is bakteriju man labiausiai kazkada tiko enterol ir linex kapsules. siaip entrol gal veiksmingesnes. buvo. organizmas greit pripranta prie ju, ir efektas mazeja mazeja su laiku, kol visai dingsta.

kad jau ir tas imodium nebepadeda. isgeriau sain vakare pries einant i meista ir vistiek ta pilva suko... verysad.gif grizau namo - ramu, viskas gerai. oj kaip man viskas atsibodo verysad.gif o bakteriju geriau n rusiu, nieko jos mane nepadeda. viskas yra nerviskai. nors atrodo ner absoliuciai del ko nervintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alici: 09 gegužės 2008 - 23:24
nu tai jo. cia del padidejusio zarnyno jautrumo viskas. as ir seniau nervindavausi kazkiek del visokiu dalyku, bet tokiu nesamoniu nebudavo. o dabar jau 4 m. ir viskas tik blogyn... nematau jokios normalios ateities.

o imodium as seniau gerdavau is vakaro (po dvi beje), o dabar geriu ta pacia diena, tik reik atsikelti anksciau, nes tie vaistai kol suveiks... siaip tas vaistas neapsaugo nuo pilvo sukimo. jis tik uzkietina vidurius, aisku, kai vid. uzkieteje, tada maziau jauciasi tas sukimas. as kai ta pacia diena isgeriu, tai man ramiau ir vien del to beveik nesuka to pilvo, nes nera baimes, jau zinai, kad isgerei. as sito vaisto stengiuosi negerti dazniau nei karta per savaite po dvi tabletes. nes organizmas pripras ir nepades. aisku, jeigu ten koks ekstra atvejis, kad dazniau reik, tai geriu ir nesuku galvos... ir taip jau keturi metai geriu kas savaite, neskaitant ten keliu isimciu visokiu atostogu ir pan. gal kazkiek ir sumazejo tas poveikis, bet labai mazai. o gal tik del to taip atrodo, kad baime padidejusi.

sakei, kad rudeni prasidejo. tai gal kartais tik si rudeni studijuot pradejai? na, tai malonu susipazint, man irgi taip pat buvo:)) na, dabar kai pagalvoju, tai gal truputi anksciau jutau tuos pojucius, bet as nelabai susigaudziau, tai buvo labai retai ir negadino gyvenimo.
Atsakyti
QUOTE(alici @ 2008 05 09, 17:52)
o ja galima pastoviai gert ar irgi taip prasidejus viduriavimui ir siaip pries kur nros einant?

ja galima pastoviai gert jis pasalina tuos pojucius man kai buna putimas pilvo tai as ja pageriu tai ir viduriavimui gerai ir siaip numusa tuos visus pilve negerumus
Atsakyti
buvau siandie pokalbyjedel darbo tai dabar visa diena kaip ant adatu cool.gif rolleyes.gif
derinau laika kad tik nuo devyniu ryto darbukas prasidetu.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 05 10, 13:00)
nu tai jo. cia del padidejusio zarnyno jautrumo viskas. as ir seniau nervindavausi kazkiek del visokiu dalyku, bet tokiu nesamoniu nebudavo. o dabar jau 4 m. ir viskas tik blogyn... nematau jokios normalios ateities.

o imodium as seniau gerdavau is vakaro (po dvi beje), o dabar geriu ta pacia diena, tik reik atsikelti anksciau, nes tie vaistai kol suveiks... siaip tas vaistas neapsaugo nuo pilvo sukimo. jis tik uzkietina vidurius, aisku, kai vid. uzkieteje, tada maziau jauciasi tas sukimas. as kai ta pacia diena isgeriu, tai man ramiau ir vien del to beveik nesuka to pilvo, nes nera baimes, jau zinai, kad isgerei. as sito vaisto stengiuosi negerti dazniau nei karta per savaite po dvi tabletes. nes organizmas pripras ir nepades. aisku, jeigu ten koks ekstra atvejis, kad dazniau reik, tai geriu ir nesuku galvos... ir taip jau keturi metai geriu kas savaite, neskaitant ten keliu isimciu visokiu atostogu ir pan. gal kazkiek ir sumazejo tas poveikis, bet labai mazai. o gal tik del to taip atrodo, kad baime padidejusi.

sakei, kad rudeni prasidejo. tai gal kartais tik si rudeni studijuot pradejai? na, tai malonu susipazint, man irgi taip pat buvo:)) na, dabar kai pagalvoju, tai gal truputi anksciau jutau tuos pojucius, bet as nelabai susigaudziau, tai buvo labai retai ir negadino gyvenimo.

o siaube, 4 metai!! unsure.gif as tai nepradejau studijuot, o baigiu siais metais. tai man nuo to 4 kurso nervu ir prasidejo viskas. o dbr isvis, liko dvi sav iki bakalauro gynymo tai ziauru, panika. bet man ne vien del mokslu uzeina tas viduriavimas, o ir siaip kai tenka su draugais varyt kurnors, ir ypac ten kur zinau, kad bus tylu. nu absurdiskai skamba, bet i tokias situacijas buvau pakliuvus, kad daugiau nebenoriu kad tai pasikartotu ir del to bijau. reik eit pas psichiatra man jaciu.. schmoll.gif

Papildyta:
o beje, turiu kaimynus daktarus, tai cia visai neseniai jie su mama mano apie imodium kalbejo. tai sake, kad ji galima gerti tik kirtiniais atvejais, kokioj kelionej, nes jis lb nuodingas. surisa organizme visas toksines medziagas. o as tiek jo sugerus, baisu pagalvot..
Atsakyti
QUOTE(alici @ 2008 05 15, 19:16)
o siaube, 4 metai!! unsure.gif  as tai nepradejau studijuot, o baigiu siais metais. tai man nuo to 4 kurso nervu ir prasidejo viskas. o dbr isvis, liko dvi sav iki bakalauro gynymo tai ziauru, panika. bet man ne vien del mokslu uzeina tas viduriavimas, o ir siaip kai tenka su draugais varyt kurnors, ir ypac ten kur zinau, kad bus tylu. nu absurdiskai skamba, bet i tokias situacijas buvau pakliuvus, kad daugiau nebenoriu kad tai pasikartotu ir del to bijau. reik eit pas psichiatra man jaciu.. schmoll.gif

Papildyta:
o beje, turiu kaimynus daktarus, tai cia visai neseniai jie su mama mano apie imodium kalbejo. tai sake, kad ji galima gerti tik kirtiniais atvejais, kokioj kelionej, nes jis lb nuodingas. surisa organizme visas toksines medziagas. o as tiek jo sugerus, baisu pagalvot..

tai as irgi siemet baigiu. o ka daryt, kad nuodingas. yra pasirinkimas - arba nuodytis, arba isvis negyvent. nu sorry, kalbekime tiesiai sviesiai, as be tu vaistu daugeliu atveju negaliu nieko. ir kuo toliau, tuo labiau. gerai, jeigu dar lengvesne forma, gal imanoma suktis, bet mano atveju schmoll.gif as net dirbt negaliu ir nezinau, ka darysiu cray.gif nes nesugebu nuvaziuoti niekur, juo labiau ryte per kamscius. o is psichiatru man mazai naudos. ner tokiu vaistu, kurie isgydytu ar bent realiai pagerintu. kas is to, kad antidepresantu ir raminamuju priraso, kuo toliau, tuo ju daugiau reik, kad 'atbukintu' mintis ir jie tikrai nepadeda, gal tik panikos priepuoliais mazesni buna, jei ka. o tu vaistu prisigeri ir nieko negali daryti, tik miegot norisi.

'galima gerti tik kritiniais atvejais'. ka jie cia sneka - tegu pamasto, kad kazkam tie kritiniai atvejai yra reali kasdienybe ir tada pamokslauja. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 15 gegužės 2008 - 21:39
oi ir as lopediumo kiek prikirtus bet man dzin nes si liga mane nuodija labiau nei gal vaistai ypac nervuku sistema blink.gif ,alisi man tas pat jai tik reikia kur iseit su draugem tai jau ziurek zarnyne nemalonu pasidaro poto lyg ir nieko.kaip ir vakar turejau pokalbi su imones sefu nu ir prasidejo isangej toks slykstus jausmas atrodo kad tuoj susuks blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi prie jusu noreciau prisijungt. Deja, pas mane siek tiek kitaip nei pas jus. Nors man gydytojas irgi sake, jog cia yra dzs. Pas mane vietoj to, kad paleidzia vidurys, negaliu is vis i tualeta nueit. buna net savaitem. Tik nemanykite kad man lengviau nei jums, nes skausmas pilvo buna nezmoniskas, o nieko padaryt negaliu, plius dujos prisikaupusios kaip kokiam balione 4u.gif biggrin.gif. Laisvinamieji padeda tik tai dienai, o paskui vel tas pats, todel ir negalima gerti. Tiek visko jau isbandziau, ir nieko. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nochinacija @ 2008 05 20, 15:32)
Sveikos, as irgi prie jusu noreciau prisijungt. Deja, pas mane siek tiek kitaip nei pas jus. Nors man gydytojas irgi sake, jog cia yra dzs. Pas mane vietoj to, kad paleidzia vidurys, negaliu is vis i tualeta nueit. buna net savaitem.  Tik nemanykite kad man lengviau nei jums, nes skausmas pilvo buna nezmoniskas, o nieko padaryt negaliu, plius dujos prisikaupusios kaip kokiam balione  4u.gif  biggrin.gif. Laisvinamieji padeda tik tai dienai, o paskui vel tas pats, todel ir negalima gerti. Tiek visko jau isbandziau, ir nieko.  verysad.gif

o lepicol miltukus nebandei gerti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2008 05 16, 19:29)
oi ir as lopediumo kiek prikirtus bet man dzin nes si liga mane nuodija labiau nei gal vaistai ypac nervuku sistema blink.gif ,alisi man tas pat jai tik reikia kur iseit su draugem tai jau ziurek zarnyne nemalonu pasidaro poto lyg ir nieko.kaip ir vakar turejau pokalbi su imones sefu nu ir prasidejo isangej toks slykstus jausmas atrodo kad tuoj susuks blush2.gif

as irgi sian atejau pabandyt dirbt i nauja darba, tai kai dave uzduociu, kai pradejo sukt pilva, o pt o kazkaip inikau i kompa ir apsiramino pilvas. man patare gert spasmomen ar kaip ten jis vadinasi. nuo spazmu, kurie mane kankina vakarais. gal kuri bandet? o dbr smecta geriu, gal biski ir padeda, bet to rytinio viduriavimo, kai reik eit kurnors tai ne velnio.
Papildyta:
QUOTE(nochinacija @ 2008 05 20, 15:32)
Sveikos, as irgi prie jusu noreciau prisijungt. Deja, pas mane siek tiek kitaip nei pas jus. Nors man gydytojas irgi sake, jog cia yra dzs. Pas mane vietoj to, kad paleidzia vidurys, negaliu is vis i tualeta nueit. buna net savaitem.  Tik nemanykite kad man lengviau nei jums, nes skausmas pilvo buna nezmoniskas, o nieko padaryt negaliu, plius dujos prisikaupusios kaip kokiam balione  4u.gif  biggrin.gif. Laisvinamieji padeda tik tai dienai, o paskui vel tas pats, todel ir negalima gerti. Tiek visko jau isbandziau, ir nieko.  verysad.gif

eik tu sau, isivaizduoju kaip nemalonu turetu buti,kai pilva pucia nezmoniskai. o tai tau tik neseniai taip pradejo darytis ar siaip visa gyvenima taip? nes as turiu drauge, kuriai iprasta i tualeta ant didelio nueit karta per savaite. ir jos tas nevargina, pas ja toks organizmas. tik pilvas tai daznai ispustas pas ja.
Atsakyti
nepadeda tas spasmomen absoliuciai... nors pakeli susiversk...
Atsakyti