Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

Labutis

as irgi bandau atostogaut, bet snipstas gaunasi...
jau uzkniso mane sita liga negyvai... nu kazkoks nenormalus jauties ir viskas...
ana diena vedziau vaika i cirka... isgeriau 2 imodiumo tabletes, bet daejus iki masinos pajutau,kad reikia wc cia ir dabar. gerai,kad masinoj puoda turiu... tada dar dvi tabletes ikaliau... davaziavau beveik iki vietos ir neriau i parduotuveje esanti wc. isejau, iki cirko koks 50 metru, o man asaros rieda, nes i wc noriu, skausmas nerealus..siaip ne taip dasliauziau ir is karto tik padavus bilieta paklausiau kur wc. tai dabar zinau koks wc lauko cirkuose buna smile.gif
tai vat kaip rast to optimizmo,kai sitaip darosi... bent jau man tai kazkaip sunkiai sekasi jo pasisemt...
itariu man geriausios atostogos namie prie TV,kur salia yra MANO WC smile.gif
Atsakyti
tai man tas pats. tik kad as geriau tokius antidepresantus, jie pradzioj padeda kazkiek. tai tik tai ir gelbejo, bet tai irgi amzini planai ir mintys buvo, kur reikes nueiti, jeigu prireiks. ai, nieko gero, kaip begalvosi schmoll.gif as tokiam uzkampy truputi gyvenu, kad problemos del darbo. vazinet as negaliu schmoll.gif o vietoj cia nieko nera sad.gif

beje, berniukas tavo grazus smile.gif
Atsakyti
Sakykit prasom mamytes,
ar jus kazkaip isityre, kad jums tas dzs. Astai abejoju kad man butent jis, manau reiketu isitirti, tik nezinau ar verta prasideti gal labai ilgas ir nemalonus?
Atsakyti
as issityrus pilnai tikrai nemalonios proceduros schmoll.gif nenoreciau pakartot blink.gif
jai abejoji issitirk ir tada bus tiksliau ax.gif
Atsakyti
[quote=lynkute,2008 07 13, 16:12]
as issityrus pilnai tikrai nemalonios proceduros schmoll.gif nenoreciau pakartot blink.gif
jai abejoji issitirk ir tada bus tiksliau ax.gif
[/quote
Endoskopija ir kolonoskopija jesu pasidariau, kazin ar dar yra kokiu nemaloniu proceduru tame sarase kuri tau darejavascript:emoticon(':blink:')
Atsakyti
dariausi endoskopija rektoskopija,kolonoskopijos nedare nes ir taip buvo aisku kad džs endoskopija man labai nepatiko slyksti procedura kai reikia laikyt ta skysty kur privaro kad neprisiktum ant stalo blush2.gif

kaip jauciates mergytes? as jau ryt einu i darba tongue.gif dibt,nezinau kaip seksis bet wc palei nosi tai nors tiek gerai..
Atsakyti
QUOTE(39and69 @ 2008 07 12, 19:44)
Sakykit prasom mamytes,
ar jus kazkaip isityre, kad jums tas dzs. Astai abejoju kad man butent jis, manau reiketu isitirti, tik nezinau ar verta prasideti gal labai ilgas ir nemalonus?

o man nieko nemalonaus nebuvo. is pradziu viena gydytoja pasake savo spejima, nors ji specializavosi visokiuose bakteriniuose uzkretimuose labiau. bet as paskaiciau namie ir supratau, kad cia tas man ir bus. o veliau ten paseli dare, kraujo tyrimus ir nieko blogo daugiau. kadangi man simptomai visi atitiko, tai niekas ir nekankino, o is tu paprastu tyrimu butu paaiskeje, jei kas kito butu buve.

lynkute, ar i darba pesciom vaiksciosi? jau nereikes vazineti niekur? sveikinu del darbo, beje, viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 07 13, 19:49)
o man nieko nemalonaus nebuvo. is pradziu viena gydytoja pasake savo spejima, nors ji specializavosi visokiuose bakteriniuose uzkretimuose labiau. bet as paskaiciau namie ir supratau, kad cia tas man ir bus. o veliau ten paseli dare, kraujo tyrimus ir nieko blogo daugiau. kadangi man simptomai visi atitiko, tai niekas ir nekankino, o is tu paprastu tyrimu butu paaiskeje, jei kas kito butu buve.

lynkute, ar i darba pesciom vaiksciosi? jau nereikes vazineti niekur? sveikinu del darbo, beje, viskas bus gerai drinks_cheers.gif

aciu katalike 4u.gif ,i darba eisiu pesciom nes netoli koki 10 min. kelio,jau nevaziuosiu niekur nebent dar ko nezinosiu tai reiks varyt i vilniu ,nes visa firma mano vilniuj ir buhalterija ten ax.gif
kazkaip nejauku varyt i darba pirma diena blush2.gif ai bet viena tai dzin nieks neaiskins ir nekvarsins galvos blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergaites biggrin.gif as tai atostogauju, dar 3 sav atostogu liko vacation4.gif gaila kad lielutis lyja, taip noretus pries saulike pasidegint, dar siemet jokioj baloj nesimaudziau blush2.gif dziaugiuos Lynkute, kad tau pavyko darbeli susirast ir dar ne taip toli namu thumbup.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2008 07 13, 20:41)
dariausi endoskopija rektoskopija,kolonoskopijos nedare nes ir taip buvo aisku kad džs endoskopija man labai nepatiko slyksti procedura kai reikia laikyt ta skysty kur privaro kad neprisiktum ant stalo blush2.gif

kaip jauciates mergytes? as jau ryt einu i darba  tongue.gif dibt,nezinau kaip seksis bet wc palei nosi tai nors tiek gerai..

aciu lynkute, uz atsakyma jei as neklystu tai tiesiosios zarnos rektoskopinis tyrimas vadinamas kolonoskopija.
Tikiuosi tada kad visa baisuma jau esu praejusi.
O del ejimo i darba, psichologai nustate, kad pirmoji darbo diena yra l. didelis stresas, Bet dabar vasaros vidurys, visi atsipalaidave laukia atostogu, todel darbe paprastai nieko ypatinga nenutinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 39and69: 14 liepos 2008 - 12:38
QUOTE(39and69 @ 2008 07 14, 12:35)
aciu lynkute, uz atsakyma jei as  neklystu tai tiesiosios zarnos rektoskopinis tyrimas vadinamas kolonoskopija.
Tikiuosi tada kad visa baisuma jau esu praejusi.
O del ejimo i darba, psichologai nustate, kad pirmoji darbo diena yra l. didelis stresas, Bet dabar vasaros vidurys, visi atsipalaidave laukia atostogu, todel darbe paprastai nieko ypatinga nenutinka

rektoskopija- yra kai kisa vamzdeli koki 16 cm ir ima zarnos gabaliuka ziuri ar nera vezio,o kolonoskopija yra labai skausminga nes zarnyne ikisa apie metra slangutes ir be nuskausminamuju neimanoma kenteti. rektoskopija neskausminga.

kaip faina ziedlape thumbup.gif atostogos gerai mes varysim i sventaja per iseigines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 14 liepos 2008 - 19:26
Sveikos. as bandysiu gauti Lotronex. problema tokia, kad jis yra receptinis ir neregistruotas Lietuvoje, o kur dar kaina (priklausomai, kiek zmogui jo reikia, vid. menesiui gali tukstantuka kainuot). tikiuosi, kad tai neuzsites labai ilgai, ir as ji gausiu. paskaityti galima cia (yra ir zmoniu atsiliepimai) http://www.irritable...ws/lotronex.htm
Atsakyti